Började dagen igår med ett benpass på gymmet för att sedan möta upp bästaste Alice för gossip och mani vid lunchtid! Asså så mysigt o bara sitta o snacka skit o få naglarna fina, love love. Sedan åt vi en korv på torget hehe och vi åkte en sväng till Mio! Våldgästade sedan vår förkylda Anna, köpte godis och blev bjudna på te! Framåt kvällen besökte jag syrrans jobb för några glas rött, sötpotatispommes och en massa tjöt. Dagen idag började med föreläsning och nu kaffe dejt med Anna och bellabus innan tjejerna kommer över ikväll🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen började med morgonmys och brakfrulle med Bella och Anna, världsklass. Sedan hämtade syrran upp mig och vi körde mot mamma och pappa. Stannade och klappade hästarna på vägen som snabbt galopperade ifrån oss. Härligt att komma fram till ett vinterlandskap. Sen fixade mamma god mat och så började vi rensa bland gammalt pingel från högstadietiden, nostalgiskt!

Likes

Comments

I söndags kom Jennie med världens godaste frukost och bara mös och snackade massa. Måndagen bjöd på kursintroduktion och ångest, haha allt är i sin ordning. Därför passade det utmärkt med middag, bubbel och vin hemma hos mig idag med Hanna x2 och Moa från klassen! Lite för att fira att vårt projekt är inlämnat och att det känns som vi är en helt amazing grupp som kommer jobba ihop kommande veckor!💘

Likes

Comments

Tog igen saknad tid med FG igår med långpromenad och mys. På kvällen tog vi oss till Elin, fick checka hennes nya lya och käkade tacos som Ida och Elin lagat. Sedan kom resterande tjejer som varit på bio för att dricka lite bubbel. Därefter blev det shots på shotluckan och vidare i natten. Trevlig lördag må jag säg. Och snart kommer lillasyster med frallor, det ni!!🙏🏼✨

Likes

Comments

I väntan på frukost till kvällsmat hos bästa Alice + rödvin. Ändå life att man får dricka vin till frukost🍷

Likes

Comments

Augusti - hälsade på Miccis i Rhodos, verkligen en av årets höjdpunkter❣️

September - Jag fyllde 25 och firade med hela härliga gänget på landet med massa aktiviteter, mat och mys!

Oktober - Firade Alice födelsedag, började slava the Bachelor, vandrade prins Bertils Stig med Anna o Bella. Inflyttningsfest hos josie!!!

November - weekend i Gbg med Anna och Alice för att fira FG’s 25 årsdag

December - friade mammas födelsedag, firade fasters 60 årsdag, partade loss på Alex 25 års fest som var storslagen och tillslut vila upp sig på landet o fira jul och umgås med släkt.


Likes

Comments

När Alice spontant bjuder på frukost!!💘

Likes

Comments

Okej, så på nyår skulle vi gå laget runt o säga vad vi var mest nöjda med år 2017, jag sa ”min nya tv” lite ironiskt då haha. Älskar den väldigt mycket men inte riktigt höjdpunkten med året nu när jag går tillbaka och tittar på vad jag faktiskt gjort! Rest en hel del och lärt mig ännu mer! Spännande och lärorikt år.

Januari - firade in det nya året med en skidsemester i Sälen. Sa upp mig från mitt jobb i Växjö då det blev lite för mycket med plugg o pendla osv.

Februari - mys på herrgården o vinkvällar, testade på studentlivet med Moa 1,5 år efter alla andra i klassen och konstaterade att nää, haha.

Mars - hälsade på Annie i Umeå❤️

April - Annie o Jennie fyllde 20 år, miccis fyllde 25 år och det firades med musslor på jarlen och jag reste till Pristina och shoppade fake väskor heeee. Lärde mig kultur och såg vackra landskap, fattigdom. Åt jävligt god mat osv.

Maj - semestrade i Saranda, badade i finaste vatten och pluggade järnet innan terminsslut för att öka kvinnors trygghet i offentliga rummet med järngänget!!

Juni - Andreas och Jenny överraskade med bröllop och Alice tog examen. Två riktiga pangfester! Firade även Annas b-day på tillsammans med finaste vännerna💘

Juli - Jag tog semester, drack vin, slappade och spenderade helger o vardagar på leffes. Överraskade Jenny med fruhippa. Fick även denna månad reda på att jag och mina systrar ska bli fastrar 2018!

Okej detta va ganska jobbigt, tar andra halvan av året senare🙏🏼🎉

Likes

Comments

Så tacksam för er och att vi fick börja det nya året tillsammans! Skål för det ännu en gång🥂

Likes

Comments