Kroppen har en fantastisk förmåga att läka.

I tisdags opererades jag, cellförändingar i livmoderhalsen. En undersökning som har pågått i typ 1 år och i torsdags kväll förra veckan beslutdes det att jag skulle operas på tisdagen därpå. INTE KUL men så tacksam att jag gick på min cellprovtagning! Ord kan ej förklara hur viktigt det är för oss tjejer att gå på cellprovtagningarna. Viiisst det är otroligt obekvämt att ligga på gynstolen med bena upp i vädret och glo på den superkonstiga bilden på taket som barnmorskan vill att vi ska fokusera på för att få oss att slappna av men vilket gör situationen ännumer awkward för oftast är bilden på natur, och i mitt fall på ett par buskar (Ironin) men såsåså viktigt! Jag hade en förändring av högrisktyp vilket innebar att det kunde ge upphov till livomderhalscancer och förmodligen utvecklats till det om jag inte hade kollat upp det.

Nu är iaf det "förändrade" cellerna borttagna och jag ska vänta ytligare 1 månad till för svar på vad den egentligen är, mer bestämt hur grov förändringen var.

Hur som haver, som fortsättning till den inledande meningen "kroppen har en fantastisk förmåga att läka. ": Operationen gjorde inte ont med tanke på att jag vart sövd, (okey, lite blödningar och ömmande i bukpartiet) men den verkliga smärtan kom efteråt. Eftersom jag skulle opereras så var jag ju tvungen att vara superhygienisk, alla smycken och piercingar skulle även bort. Båda mina nipples är piercade och jag när jag säger att "kroppen har en fantastisk förmåga att läka" kan ni förstår vartifrån den meningen och "den verkliga smärtan" är sammanlänkande.

Så just nu sitter jag här, asöm i ena bröstet, dricker te, och vill ännu en gång upplysa hur viktigt det är att gå på dessa damn cellprovtagningarna, missa dom icke!


På väg till gymmet för nån vecka sen, Örebro är pretty awesome some Times...Och på tal om gym, jag får varken gymma eller gå i rask takt på 10 dagar. Det är nog det som suger mest av allt av den här erfarenheten, plus min illa tilltygade nipple.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I söndags köpte jag och John ett skrivbord (kan I hear a hellyaaaaasssss). Vi har faktiskt aldrig haft ett skrivbord under dessa 3 år som sambos, superwierd.

Vi köpte ett på ikea, skivan av massivt, oklart om det var behandlat trä med svarta järnrör till fötter och dekoration. Asnöjd förutom skivan som är ljus men betsa om den till mörkt. Om jag tänkte som en äkta bloggare så hade jag tagit en före/efter-bild, men den ljusa färgen var too damn ugly så jag liksom instinktivt måla om den direkt när färgen var kirrad.

Ah, thats about it guys! Återkommer väl igen när något sånthär nytt och spännande händer i mitt liv. Nej jag skojja, livet är en gåva och ingen given rätt - ta vara och uppskatta den. Även om du är en pessimist.

När paran finns, då ska jag köpa en övergiven fabrik, revovera, inreda exakt som på bilden, och flytta in. ♡

Likes

Comments

selfie

Hösten är här!
Bästa årstiden på hela året; frisk luft, lagom kyla, mörkare och lugnare dagar.
Så fort det blir kallare kommer jag gå runt som en lodis, hyperventilera den friska, nordiska luften, köpa en takeaway kaffe, parkera arslet på en parkbänk och mata fåglar ♡

Likes

Comments

Väldigt luftigt mellan inläggen... men har inga planer att bli en bloggerska heller. Tanken bakom min blogg är att kunna titta tillbaka och se hur fab mitt liv var just då.

Så idag hade jag två nära-döden-upplevelser.
Nummer 1: Tydligen så tål jag inte soja. Och jag misstänkte det back in 2014 så får skylla mig själv... okey, så allt började i fredags. Nisse (som har numera bor i Göteborg alltså INTE I ÖREBRO 💔) var här hemma och jag var astaggad att få träffa henne, prata, dricka och bara vara oss liksom.
Så kommer hem till hennes örebro-lägehet efter jobbet, aspepp på livet, häller upp två bigass groggar, sveper dem och drar till Satin. Planen var att få henne roligt berusad, hur kan detta gå fel right? So fucking wrong. Jag har överskattat min alkoholtolerans förrut men my god vad min uppskattning fucking sög i fredags. Det slutade iaf i spyor och en pinsam tidig hemgång ifrån jobbet dagen efter.
Så i lördag kl 23-ish, när min kropp äntligen hade slutat marinera i alkohol, bestämde jag mig för att im all about them organic juices och nykteristföreningen.Vilket ledde till sojamjölken i min havregrynsgröt imorse. Sojamjölk är ju "bättre" än vanligmjölk har jag hört. Så 20-30 min efter mitt frukostintag trodde jag att jag skulle dö, min mage vände på sig, jag börja spy tills jag svettades. Samtigt som jag håller på att dö av magsmärtor googlar jag upp sojaallergi och får fram "anafylaktisk chock", "kontakta läkare så fort som möjligt" och "andnöd" - jag överlevde men i min värld är det tillräckligt med övervägande info för konstaterar that I just dodge a bullet.

Nummer 2: Asarg för att havregrynsgröten med sojamjölken totalt fucka upp mitt flow för dagen (för jag låg och vred i smärtor i literally 1h) bestämde jag mig för att gå till gymmet iaf. Så går i en rask och bestämd takt dit, på vägen står en bigass lastbil så jag tänker att han har förarsätet pekad mot vägen så om han kör så kör han väl rakt fram, så väljer att gå bakom lastbilen - och såklart backar han! Så tvärstannar och byter rikting och när jag når fram till förarsätet, just precis då börjar han rulla fram....&@/@#@&@*@&@^!*(^/?(&/!!!
Ännumer irriterad än tidigare bestämmer jag mig för att inte backa, det var en "fuck this, fuck that, FUCK YOU" mode going on och fortsätter gå medans föraren, som var djupt ockuperad av sin mobil, fortsätter att köra rakt fram.

Nu överlevde jag det med visserligen med en 12 cm mellanrum men tänk, tänk om that dickhead inte hade kommit till underfund att det är faktiskt en gågatan han  kör på och att det faktiskt går människor på gågatan så han borde faktiskt höja blicken, då hade jag varit nermejad. Eller iaf ha några brutna ben.

Nu ska jag sova och imorn ska jag äta min fucking gröt med röd fucking mjölk.

Likes

Comments

Its funny hur en radom låt kan etsa sig fast i huvudet, atm är det "oh-a hela natten"-låten. Superskumt

Ja ni... jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde att plugga Naturvetenskapliga basåret i kombination med att jobba helger och även läsa den utökade kursen Fysik 2.
Hittills har jag klarat mig bra men dom här sista tentorna och att dom är lagda med typ 4 dagar emellan, det är roligt asså.

Om mor bara visste den mängd av svordommar som jag bokstavligen spytt ut senaste 5h, det skulle vara no mercy on those bitchslaps.

HUR SOM HAVER så ser jag fram emot  Summerburst Göteborg (som ligger mellan biologitentan och Kemitentan?...kan klargöra här och nu att min planering suger lite kuk)
Det är verkligen någonting med att bli shitfaced med vänner under en, förhoppningsvis bar sommarhimmel på västkusten till housemusik, även om jag inte är ett stort fan av den genre så är det nått magiskt med det hela.
Eller så är den alkoholen.

Oh just me, the fat Mulan having fun with my gurls ❤

Likes

Comments

...på tal om egen tid, ligger och sniffar på mig själv för att jag har nyss smörjt in mig i denna lotion.
Fick den av Josse (som btw är på Finest Award this very monent och kan ta hem priset för årets skönhetsblogg! Forza Qvist!) i julklapp and this shit smell real good.

Likes

Comments

John är ute med vänner och jag är har fantastisk egentid.
Nej jag skojja, jag vill också ut. The thing is är att jag vakna kl 6, har haft morgonföreläsning, pluggat sönder fysik i 8h och sen gymmat på kvällen med Nisse. Chansen att jag håller ögonen öppna efter ett glas är most likely non existent.
So here I am - home alone.

Igår firade vi 5 år, John och jag.
Jag minns som det var igår, kl 15.00 hade vi bokat en dejt och vi skulle mötas utanför Espresso House. Min första tanke när jag såg honom var "omg, han kommer slå i  huvudet om vi går in i ett cafe"
Nej, så lång är han inte men just då  uppfattades han som en giganst, söt best.

Älskar dig John Samuel Lilja, du gör mig till en bättre person, du driver mig bokstavligen  till vansinne, och du får mig head over heals kär, fortfarande efter 5 år, mycket bra jobbat ♡

Likes

Comments

Igår var det ingen vanlig dag, för igår var bästa Cissi begynnelsedag ♡ Grattis, grattis, grattis, 1 år kvar tills du är halvägs till 50.

Hur firar man en sån fantastisk individ som Cissi? Jo man bjuder på mat, mat är kärlek. Och vi, syrran och jag bjussa på indisk, restaurang Chandani för er som bor i Örebro. Sjukt gott och astrevlig personal, 4.5 av 5 smultron.

Efter det åkte vi hem, och på vägen till bilen gick vi förbi Satins uteservering som var packat.
Dom må ha öppnat och det må vara stans bästa uteservering men det regnade och det var 7 grader ute.
Jag längtar också väldigt mycket till sommaren - dock inte exakt så mycket att jag sitter ute i 7 gradig, regnigt väder. Men till er alla ni som satt ute idag, utan att ljuga, jag är djupt imponerad över eran kämpeglöd och jag önska att jag kunde ta del av den kakan.

Likes

Comments

God kväll!
Vad gör jag? Jo, kollar på Wikings. Inte helt såld på konceptet.
Vanligtvis brukar jag fastna för serier baserad på historia men neeeh, donno about this one. Kanske det är för tidig historia, jag gillar 14-1700-tals baserad serie typ The Tudors eller min favoritserie (med den bästa skådisen EDDIE REDMAYNE, han som spelar Lily i The Danish Girl och Sephen Hawkins i The Theory of everything. SÅ bra ) The Pillars of the Earth. Den var så bra (enligt mig) att jag beställde hem boxen från CDON.com, I shit you not. Jag har någon wierd förtjusning? för den är epoken. "Ett udda intresse" fick jag som svar av John och ja, jag är ashypad över att Game of Thrones säsång 6 kommer ut snart. En dåtidar serie som även innehåller drakar - nästan för bra för att vara sant ♡
  Däremot har jag börjat kolla på Dexter - totally awesome. En nutidarserie som handlar om en ginger pshykopat som analyserar mord, rekommenderar stakt. And also Sons of Anarchy, Breaking Bad och Orange is the new black.
Så där! Lite tv-tips a la Foung. Och dom flesta, jag har en ganska så mainstream smak på serier och blir lätt betuttad av blockbusters så ni kommer förmodligen gilla dom serierna jag just rekommendera. Med en avvikelse från mina epok-serier.

Eddie ♡

Likes

Comments

Such a lovely weather!!!

Strålade sol och en klarblå himmel när man jobbar. Det är en sån standard att jag blir liksom inte arg längre, tar det som en självklarhet att solen kommet lysa the shit out of itself när man måste vara innomhus.

Likes

Comments