Header

Flyttar tillbaka till blogg.se men byter bloggnamn till Ungoryttare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

i söndags var det myran time igen. Denna gången valde min sambo även att följa med. Riktigt roligt att ha en sambo som intresserar sig för ens intressen. Gjorde iordning stallet ganska fort. Mocka och fixade foder åt både Myran och Felix.


Var supertaggad med tanke på hur bra lördagens ridpass hade varit på Myran. Red fram henne och redan då var hon ganska full med energi. Sen red jag i trav och började med lösgörande arbete i både skritten samt traven. När vi kom till galoppen så hann vi galoppera fem steg kanske innan Myran fick fnatt och kastade upp huvudet emot mig och nästan knockade mig. Sen så sparkar hon bakut och jag hamnar i obalans på halsen. Myran väljer då att börja snurra så att jag flyger av henne. Myran har aldrig gjort något sådant enligt ägaren. Myran är en riktigt snäll unghäst och det märks i ridningen. Men nu när hon kommer upp i åldern bör ju bakslagen komma. Ska ut och rida idag så får vi se hur det går.

Albin var så snäll och fotade, Finns även två bilder från när jag flög av med. Och nej jag drar inte Myran i munnen.

​Översta bilden är från när hon nästan knockade mig.

//Imme

Likes

Comments

Idag den 9 April är det ett år sedan jag lämnade tillbaka Caspar, min förra foderhäst. Helt sjukt att tiden går så fort! Är både glad att jag inte har kvar honom men samtidigt inte. I ridningen känns det ej som en utmaning länge men vi har våra band kvar. Trots att vi inte kommer längre i ridningen tillsammans så saknar jag honom väldigt mycket.


Två bilder från när jag släppte honom i hagen hemma i Skåne. Kändes då riktigt overkligt att han inte skulle finnas hemma hos mig i Småland längre.

​Lite blandade bilder från när jag hade Caspar hemma, han var verkligen en bra förstahäst. Riktigt fin läromästare <3

//Imme- Lipizzanerfrälst ^^

Likes

Comments

Hej på er!

Måste medge att jag ännu igen varit kass på att blogga. Men samtidigt bloggar jag ju inte för att andra ska ha något att läsa utan mer för mig själv när jag känner att jag har motivationen och tiden att blogga.

Idag har jag varit ledig från jobbet vilket jag spenderat tillsammans med min mamma, var med henne när hon var på cellgifter tidigare idag. ( hon fick sin cancer diagnos för ex antal veckor sedan.) Kommer att komma ett inlägg med mina tankar gällande det. Sen har vi även städat i mitt rum hemma hos mina föräldrar. Även tagit med ännu mera saker hem till mig och Albin.

Har hunnit med att vara i Göteborg tillsammans med Erica med ! Verkligen välbehövligt och riktigt roligt! Nästa år så får vi boka in två dagar och vara där längre! Alltså känslan att bara vara i Scandinavium är så svår att beskriva. Allt folk och atmosfären är så underbar! Att se det på tv kan ge mig rysningar i hela kroppen!


Blir inget långt inlägg då jag ska rulla hem nu.

//Imme

Likes

Comments

Både här och på hästfronten är det ett gapande tomt hål. Jag saknar verkligen ridningen just nu. Är inne på tredje månaden sen jag red sist. Jag har ju varit lite och fått andats lite häst åtminstone. Dock räcker det inte för att stilla mitt behov av att vara i stallet. Känns så otroligt tråkigt att man måste vara ifrån det som är ett av ens största intressen.

Letar febrilt efter en medryttarhäst nu, utan resultat tyvärr. Visst det är ju inte så att jag inte har något liv utöver stallet, men det är verkligen mitt största intresse som jag inte kan utöva längre. Jag vill så gärna komma igång igen och komma någonstans med mitt intresse.

Jag har utvecklats extremt mycket just genom skolan samt genom att jag hade Caspar hemma med. Nu står allt på is igen och det gör mig sjukt ledsen. Jag kanske inte har resurserna för att ha egen häst igen just nu men en medryttarhäst hade ju inte varit fel. Jag förstår inte hur folk väljer att sluta helt eller tröttnar. Jag kommer aldrig tröttna!

Jag & Caspar i somras <3

//Imme

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle bjuda er på ett litet inlägg nu igen! Kände att motivationen fanns till det idag. Har jobbat en del det senaste och kommer nästa vecka jobba en hel del mer. Men nu har jag helg och har haft det nu sen i fredags. Jag har även fått turen att vara ledig imorgon och sen ska jag jobba från tisdag till söndag. Alltid lika härligt med många timmar jobb. Trivs så otroligt bra med mina kollegor.


Helgen har bestått av chill och lite kompishäng. Var hos Erica en runda idag och fota lite och tjöta! Otroligt härligt väder idag trots blåsten. Bjuder er på lite bilder från idag !​Sträng © På alla bilder!

//imme

Likes

Comments

Ja det är svårt att bestämma sig! Om jag ska börja blogga snart igen eller inte. Känner att det enda mitt liv går ut på just nu är att vara på jobbet eller vara med kompisar. Jag vill ju blogga om häst och foto! Har även varit lite hej och hå här hemma pga lite saker som hänt. Något jag inte tänker ta upp men dem som känner mig vet varför jag har varit nere och så.

På foto fronten kan jag känna mig stolt, Har fotat väldigt mycket det senaste och känner att jag börjar bygga upp mitt mål som detta året var att komma igång med fotoföretaget mer. Jag sitter vid sidan och designar om en helt ny hemsida till detta och hoppas på att det ska bli ett bra år för foto! Imorgon kommer jag även införskaffa mig en ny dator som gör att jag kommer kunna jobba mer med foto och även film.

Ridningen då? jo den står helt still, har inte ridit på ca 2 månader och har redan tappat allt. Otroligt synd men mer kan jag inte göra åt saken. Jag hoppas att snön försvinner och jag kan få hjälpa till att fortsätta rida Larry. Annars får jag börja leta ny medryttarhäst och det känner jag verkligen inte för.

​//Imme

Likes

Comments

Ser att jag nu lyser med stor frånvaro, men det finns anledningar till det självklart. Både jobb och mycket på fritiden. Sen så är det mycket med familjen med. Däremot så åker vi iväg idag vilket kommer bidra till lite tomhet ytterligare. Jag kommer troligtvis hem på Fredag och då ska jag fira en kompis födelsedag! Men lovar att uppdatera bättre snart.Foto: Irmeli Niskasaari

//Imme

Likes

Comments

Dags att strax göra sig i ordning och åka till jobbet. Idag blir det lugn dag med goa tider. Sen ikväll ska det bli lite mer födelsedagsfirande för min lådsaspappa och sen ska jag ut och gå en runda är tanken.

Igår spenderades dagen tillsammans med två kollegor, Mycket skratt och tjöt. Vi körde Just dance och hade riktigt kul åt det! Skönt med lite avbrott och göra lita annat.


​Bjuder på en gammal bild.

//Imme - Som måste ta nya bilder snart !

Likes

Comments