Djur, Foto & redigering, Natur

Hej på er!

Ja, nu hann det ju bli oktober innan jag fick ut dem här bilderna som jag fotade en solig kväll i september men så kan det gå :P Jag hade egentligen tänkt försöka mig på och fota lite självporträtt eftersom det var så fint ljus ute men jag insåg väl ganska snabbt att jag trivs bäst bakom kameran, så skogen och Solo fick hamna på bild istället ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto & redigering, Resor, Natur

Hej på er!

En av dagarna när vi var i Vemdalen så tog vi en tur till Varggranstjärn och det är nog ett av mina favoritställen där uppe. Det är så himla fin utsikt därifrån ❤

Vi tog med oss trangiaköket och käkade lite innan vi åkte hem igen...

...och Solo visade tydligt att han faktiskt också var hungrig ;)

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Resor

Hej på er!

I början av sommaren så var vi upp till Vemdalen en vecka och bland det första vi såg när vi kom över gränsen till Härjedalen var en ren. När vi sen kom upp till stugområdet så gick det runt typ 5-6 stycken renar på vägen och vissa vågade sig ända upp till själva stugorna. Vi har varit upp hit i flera år nu men det har aldrig varit så många renar här, speciellt inte på sommaren? Jag och brorsan gick iallafall iväg en dag och tänkte att vi skulle få lite renbilder men (såklart) så ville dem inte visa sig just när vi hade kamerorna med. Precis när vi gav upp och gick hemåt igen så ser vi en ensam ren som står nästan precis vid verandan på någons stuga :P Den stod där hur länge som helst så vi hann få våra bilder ändå ;)


Vi såg en ekorre en dag också men den var mer kameraskygg än vad renen var, den hoppade iväg nästan direkt efter att jag hade hunnit fota den här bilden ;)

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Resor

Hej på er!

Jag har lämnat norra Sverige nu, jag var hemma en vecka och träffade kompisar, tog körkort (!!!) och packade om för att sen åka ner till Tyskland! Vi var där en vecka ungefär och sen drog vi vidare till Danmark. Nu har vi varit här i typ en vecka och imorgon packar vi ihop husvagnen och åker hem till Sverige igen. Det har varit så roligt att se en massa nya ställen! Jag har ingen hemlängtan men när jag vet att resan ändå snart är slut så känns det som att det kan bli lite skönt att komma hem igen...som vanligt ;)

Jag har fotat en hel del under de här veckorna vi har varit borta och de här bilderna är tagna på Saksild strand i Danmark. Jag blir alltid lika glad när man får ha hund med på stranden så jag och Solo har tagit en hel del promenader här, precis i vattenkanten ❤


Canon eos 7d mark II + Canon EF 50mm f/1.8 STM

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Natur, Vardag

Hej på er!

Just nu är jag på semester i norra Sverige men jag tänkte lägga in lite bilder från en kväll tidigare i Juli. Jag och brorsan tog en cykeltur och hälsade på några kossor som gick intill vägen och senare på kvällen promenerade jag iväg till klipporna och fotade solnedgången ❤


Canon eos 7d mark II + Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Likes

Comments

Foto & redigering, Uppträdanden

Hej på er!

Jag älskar ju att testa på det mesta inom fotografering (porträtt, natur, landskap, djur osv) och den sista mars fick jag chansen att testa på nåt nytt och fota ett uppträdande för första gången och det var riktigt kul! Jag älskar ju både musik och att fota så det kan liksom inte bli en så mycket bättre kombo! Dessutom så var bandet, My heart is a metronome, sjukt bra! ;)


My heart is a metronome @ Baravara, Gävle 31/3-17


Canon eos 7d mark II + Canon EF 50mm f/1.8 STM & Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Natur, Vardag

Jag kan knappt fatta att det är den 1:a juni imorgon? Jag vet att man säger det varje år men våren verkligen bara flög förbi. Nyss var det ju snö och iskallt och nu är det snart sommar på riktigt? Jag längtar iallafall något enormt efter långa, varma sommarkvällar så jag slänger in lite bilder från förra året ;)


Likes

Comments