Foto & redigering, Uppträdanden

Hej på er!

Jag älskar ju att testa på det mesta inom fotografering (porträtt, natur, landskap, djur osv) och den sista mars fick jag chansen att testa på nåt nytt och fota ett uppträdande för första gången och det var riktigt kul! Jag älskar ju både musik och att fota så det kan liksom inte bli en så mycket bättre kombo! Dessutom så var bandet, My heart is a metronome, sjukt bra! ;)


My heart is a metronome @ Baravara, Gävle 31/3-17


Canon eos 7d mark II + Canon EF 50mm f/1.8 STM & Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Natur, Vardag

Jag kan knappt fatta att det är den 1:a juni imorgon? Jag vet att man säger det varje år men våren verkligen bara flög förbi. Nyss var det ju snö och iskallt och nu är det snart sommar på riktigt? Jag längtar iallafall något enormt efter långa, varma sommarkvällar så jag slänger in lite bilder från förra året ;)


Likes

Comments

Foto & redigering, Natur, Vardag

Hej på er!

Jag och mamma tog med Solo och gick en långpromenad idag och jag tog såklart med kameran ;) Tycker att det är så himla fint när solen lyser upp snön och jag är så glad att dagarna börjar bli lite längre igen ❤


Canon eos 7d mark II + Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Likes

Comments

Djur, Foto & redigering, Natur, Vardag

Hej på er!

Vi har haft vårväder här hemma ganska länge nu och helt plötsligt så kom det en massa snö igår. Jag hade börjat vänja mig vid att ha vår så jag tyckte väl att det var sådär men Solo blev väääldigt glad över snön (jag måste ju erkänna att det var ganska fint med en snötäckt skog på promenaden men ändå😉)

Canon eos 7d mark II + Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Likes

Comments

Foto & redigering, Natur

Hej på er!

Jag insåg nästan nyss att det är den 1:a februari idag?? Januari gick verkligen fort, det känns ju som att det var typ igår som vi firade in 2017 ;P Februari började iallafall med en grå och ganska trist dag så jag slänger in ett par bilder från igår istället och så ska jag låtsas som att det var såhär fint idag med ;)

Likes

Comments

Foto & redigering, Natur

Hej på er!

Jag satt ju med värsta sommarlängtan för bara någon dag sedan men idag vaknade jag upp till en frosttäckt värld och helt plötsligt började jag längta efter kyla och snötäckta träd :P Min kreativa sida jublade av glädje och det kliade i kamerafingrarna (ganska sjukt vad lite frost och sol kan göra för att höja mitt humör så enormt). Jag drog i alla fall ut med kameran och fotade, så det där sommarkollaget jag pratade om får vänta ett tag ;)


Canon eos 7d mark II + Canon EF 50mm f/1.8 STM

Jag tänkte att jag ska börja skriva vilken kamera + objektiv jag har använt när jag har fotat bilderna som är i varje inlägg. Har sett att många av bloggarna jag följer gör så och jag tycker att det är väldigt kul att se vad dem har använt sig av för utrustning så tänkte att jag ska testa det jag med :)

Likes

Comments

Foto & redigering, Natur

Hej på er!

Jag satt och kollade igenom "gamla" bilder från i somras (min sommarlängtan har börjat smyga sig på igen) och insåg hur många av de bilderna det är som jag inte har visat er än. Funderar på om jag kanske ska göra ett "sommarkollage" eller nåt sånt med några av de bilderna? Vi får se...


Likes

Comments