Header

Tog dessa bilder på Nova för några dagar sedan, och älskar verkligen ljuset i dessa bilder. 😍 Ljuset på kvällarna är så otroligt vackert, solen går ju ner så sent här i norr. Tror jag tog dessa bilder runt 21.00 på kvällen om jag minns rätt.

Suget finns att fota, men just nu blir jag lite less på min kamera.. upplever att kvaliten har blivit sååå mycket sämre på bilderna, i kameran ser det ut som att jag fått in superskärpa men sen då jag laddar upp på datorn och sen ska börja redigera ser man att det blir som brusigt och kornigt i bilderna.. Har bytt till nytt batteri och ingen större skillnad. Men får kanske inse att den är några år gammal nu, så kanske inte är så konstigt att kvaliten försämras? Köpte denna i början av 2014.

Någon annan om kanske har lite mer koll,? När börjar kameror tappa sin kvalite i bilderna? Har för mig att det har att göra något med antal exponeringar kameran har gjort? Eller har jag fel? 😄Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag testa på en ny blogg portal, är lite less på blogg.se då jag har använt mig av den sen jag började och det är kanske 2009, så dags att testa på något nytt tänkte jag!

... Och oj vad imponerad jag är! 😍 Att man kan ändra en massa med text, bilder och en massa extra funktioner som underlättar extremt mycket. Nu känns det riktigt kul att blogga och lägga upp bilder igen! Har haft en extrem svacka efter Melker föddes.


Likes

Comments