Header

​Planering, planering och lite mer planering och så ska jag minsann sitta i juryn för en fototävling i November! Så idag försökte jag mig på att ta en bild på mig själv, för en sån behövs till jurysidan. Stort problem dock, jag är sååå dålig på att fotografera mig själv och gör det helst inte alls. Så får på det igen i morgon. En jäkla bild på mig själv borde jag ju lyckas få, eller? Ja.

Likes

Comments

Bröllopssäsongen 2017 börjar gå mot sitt slut och med endast ett bröllop kvar för i år går jag nu igenom bilderna från året och får en varm känsla i hela kroppen. Det har varit ett fint år med många skratt, glädjetårar, vackra och roliga tal och kärlek i massor.

Likes

Comments

Jag har mycket på gång fram och tillbaka och det som syns på hemsidan är ju faktiskt inte allt. Så varför inte dela med mig av det jag gör och vad jag har på gång via en blogg?

Den senaste tiden har varit mycket redigering och några porträttfotograferingar men inför bröllopssäsongen 2018 har jag varit på några bröllopsmöten med supergulliga par. Senast var 28 september med fina Louise och Alexander. Denna gång hade jag även med mig kameran och vi tog ett par bilder utanför mitt favorit-café i Malmö; Condeco.

Louise och Alexander har varit tillsammans i 10 år (!) och sommaren 2018 blir dom äntligen man och fru. Så fina!

Likes

Comments