Nå er det kun noen dager, 12 for å være nøyaktig, til jeg flytter opp til Skogn. Eller, det blir en mer indirekte flytting da vi har en overnatting i Trondheim fra den 25.-26. Jeg innser at jeg gleder meg litt mer til å begynne på Folkehøgskole enn jeg kanskje trodde, for på samme måte som da jeg var liten, så har jeg gledet meg så mye at jeg har blitt sjuk. Høres helt tåpelig ut, men her sitter jeg med en skikkelig forkjølelse og satser på å bli frisk innen i morgen, da jeg skal på jobb på mandag. Men nok om det!

Siden jeg gleder meg såpass til å begynne på skolen har jeg lasta inn en gratis versjon av Lightroom, et redigeringsprogram av Adobe. Et program mer rettet mot kun redigering enn det Photoshop er. Dette er gratisutgaven, så vi får disse programmene da vi begynner på skolen. De bildene jeg la ut i det forrige innlegget var kun redigert med redigerings"programmet" som ligger på maskinen (MacBook Pro), og det er ikke sånn kjempemye å skryte av akkurat. Jeg har hatt Lightroom på mobilen, men har først nå testet det ut på pc. Tilvenning kreves, men her er de første bildene redigert med Lightroom på pc.


Fjellside på Notodden.

Sliten trapp.

Utsikt over Heddalsvatnet, Notodden.

Håper det er noen som liker disse bildene jeg legger ut. Det er ikke noen spesifikke type bilder jeg tar for øyeblikket, så det vil nok bli en periode med bilder som nødvendigvis ikke "henger sammen", men det er det jeg skal lære mer om da jeg begynner på Skogn.

Jeg skal prøve å få tatt noen flere bilder før jeg flytter, så jeg legger nok ut et innlegg før den 25. en gang.

Takk for at du stakk innom bloggen min, og jeg håper at du liker det jeg legger ut her.


- Thea

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Morn! Hvis du ikke leste presentasjonen om meg, så heter jeg Thea og gjennom denne bloggen skal jeg uttrykke meg på det artistiske viset gjennom bilder jeg tar. Jeg skal nemlig gå fotolinja på Skogn Folkehøgskole, det er hele 52,4 mil, 6 timer og 49 minutter, og tre fylker vekk fra der jeg bor nå. Det er helt surrealistisk å skulle flytte så langt hjemmefra, men også utrolig deilig å tenke på at jeg endelig kommer meg vekk. Jeg begynner ikke før lørdag 26. August, men jeg drar oppover den 25. sammen med familien.

Med tanke på at jeg er litt utålmodig med tanke på å legge ut bilder, så gidder jeg ikke å vente med å legge ut bilder som blir tatt etter at jeg begynner på skolen, så nå i dette innlegget legger jeg bare ut noen bilder jeg tok nå i helga da jeg var på Notodden Bluesfestival.


Bildet er tatt under Union Blues Cup på Notodden Bluesfestival. Bandet er Marius Lien Band fra Nes i Akershus.

Portrett av vokalist og gitarist Marius Lien, 17 år.

Marius Lien, vokal og gitar, med far, Rune Lien, bass.

Høybygg på Notodden, tidligere brukt til produsering av forbrenningsanlegg til mange store og flotte cruiseskip rundt om i verden.

Notodden stasjon.

Her ser dere noen av bildene som jeg har tatt og redigert selv, det er selvfølgelig ikke verdens beste bilder, men det er nettopp derfor jeg skal gå fotolinje. For å forbedre måten å ta bilder på.

Takk for meg for nå, jeg skal prøve å legge ut innlegg jevnlig.

- Thea

Likes

Comments