Men jag känner att jag inte klarar av att blogga på nattstad, statestiken stämmer inte och den är oft under uppbyggnad och det är bara problem med den så nu har jag bestämt mig för att försöka mig på blogg.se!

och kommer blogga där framöver!

HÄÄÄÄÄÄR!  Hittar ni min nya blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är inte på humör har gått in i nån tonårs deprition av nått slag.... Usch är trött och orkar inget, det får bli ett litet uppehåll över dan så bloggar jag kanske när jag är i stallet och myser med Palita:))!

Likes

Comments

Nu, vi ska passa Rocki nu lite på eftermiddagen så ska gå och hämta honom och gå en liten promenad:)!

Likes

Comments

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja igen, så vi kan f sluta tidigare....
Men jag fick ju få till skolan idag pga as snön, hatar det, det får gärna va kalt men det ska inte vara någon snö!!!! Hat på det :((
Men nu börjar lektionen igen så bloggar när jag går hem :))
Me and Pejja:))

Likes

Comments

Internet borde inte få finnas för det på går sån sjuk mobbning så det är äkligt!! 

Förstår inte hur folk kan tycka att det är "kul" att såra folk, klart att man få ha åsikter men då ska man ge *** i att säga det via sms eller internet på det sättet det är nig det fegaste jag  vet klart att man själv har gjort det nån gång när man har varit arg på nån kompis som man tycker har svikit än, men till nån man inte känner det äklar mig nått så sjukt!!

http://henrikbarry.se/?p=2993#respond
Gick in och skulle läsa på Henrik barrys blogg och får syn på detta, asså allvarligt vad är det för fel på folk! följ honom inte på instagram och ni har något imot honom och lägg ner kraft på något eller någon anna då, har ni så dåligt självförtroende att ni MÅSTE klanka ner på någon annan!!
Fy *** för folk som ni!!!!

 

Likes

Comments

Sitter och kollar på Remeber me, grymt bra film. Kollar på filmen som ett paos i pluggades som snart ska fortsätta.... Jaja det är en bra film så det är ju bra, annars har jag inte gjort så mycket idag, och imon blir det ju såklart skolan. Men nu ska jag kolla klart på filmen och sen plugga så bloggar jag mer sen:)!

Likes

Comments

Usch kommer halka och dö när jag ska åka hem. Blä, kan inte snön bara försvinna?!!!!

Likes

Comments

Jag va lite sen till skolan så gick ut och kollade på vägen och ringde pappa och kollade och det blev att jag körde moppe till skolan, känner mig duktig, jag ramlade inte och jag halkade aldrig och kom aldrig upp i över 45km/h duktig och lagligt;)
Måste ju vara rädd om den nya moppen:)

Men nu ska jag ha idrotts teori så nu fortsätter dagen:)


Kan inte sluta tänka på hur SÖT Baggi Joys stor häst är! helt nere i henne!:)

Likes

Comments

Bilden på mig i headern är tagen av Amanda på mandie.se ;) va bara tvungen att säga det!

Likes

Comments