Finns det nån som gillar hösten på något sätt? Möjligtvis att det är lite mysigt att tända ljus och brasa igen, men när man ska behöva gå ut i spöregn, storm och ett evigt mörker varje gång man ska gå ut till bussen eller när man har gått av bussen så är det verkligen inte mysigt. Att veta om att det bara kommer bli mörkare och mörkare istället för ljusare och ljusare påverkar humöret något enormt, man blir tröttare och tjurigare. Va med mig en dag så förstår ni vad jag menar... Jag föredrar vår/sommar istället för höst/vinter.

En av dom få positiva delar med hösten är fotograferingen på de färgglada löven. Exempel på det är bilderna här uppe, dock ganska sent på hösten men fortfarande mycket färger.

Bilderna är tagna för någon månad sen hemma på gården.

Hade inget att prata om direkt så vi hörs nästa gång: :)

Likes

Comments

Idag har jag varit på öppet hus på en gymnasieskola som jag tror att jag ska välja, MTU. Det står för Media och Teknik Utbildning. Just den här skolan är bra för mig för att jag vill gå ett estetiskt program som är inriktat mot just foto, och ett plus på det är att det inte tillkommer några prov. Vissa kan tycka att det är dåligt, men skoltrött som jag är så känns det ganska skönt att slippa läxor och prov ett tag. :P

Linjen är högskoleförberedande ifall att det är så att jag ändrar mig. Mina tidigare tankar var att jag skulle bli pilot, då jag gillar att flyga och resa. Och vilka gör det mer än just piloter? Men så tänkte jag lite på arbetstiderna, och att det antagligen inte är samma upplevelse för passagerare och piloten. Liksom som passagerare har man ändå en liten skärm och några filmer, men piloten har bara molnen, och sin arbetskamrat såklart. Men då kollade jag vad medelinkomsten var för en pilot, och då blev jag lite mer intresserad än innan. Men hur kul kan det egentligen vara att sitta i en stol och trycka och dra i spakar och knappar en hel dag? Då känner jag att jag hellre vill ha ett roligt jobb än att få massor pengar. Jag överlever nog ändå, förhoppningsvis... ;)

Bilderna är på mina två katter. Katten på den övre bilden heter Sally och blir snart tre år, katten där nere heter Pippi och hon är 14 år. Sally är mer av den energiska sorten av katter, Pippi är mer den katten som sover hela dagen istället. När vi först fick Sally bråkade dom väldigt mycket, haha. Men Pippi har alltid varit rätt så tjurig när det gäller nykomlingar..

Men det var nog allt för idag, vi hörs. :)

Likes

Comments

Den här bloggen har jag gjort för att visa upp de bilder jag har tagit. Mitt mål är att bli en fotograf och resa runt i världen för att sedan sälja bilderna till olika företag. Vägen dit är lång och ganska jobbig då det är en väldigt tuff bransch, men vill jag så kan jag!

Vill man göra något så kan man göra det om man verkligen vill det. Man kan aldrig låta någon annan hindra en från att göra det man tycker om för då når man aldrig sina mål i livet. Livet är kort så lev YOLO. Tveka aldrig, bara gör det. :)

Bilderna är från Fig Tree Bay på Cypern, jag och min familj var där förra sommaren, på Cypern har vi varit ett antal gånger innan men aldrig i staden Fig Tree Bay. Om det är en plats jag skulle kunna åka tillbaka till flera gånger så är det just Cypern för att folket där alltid är trevliga, och såklart för att det alltid är sommarvärme och badstränder med turkost vatten

Likes

Comments