Hej och välkomna till mina lilla fotoblogg.

Ovan som jag är på att blogga så kom jag faktiskt inte på en bättre rubrik, men den får väl duga för denna gång (förhoppningsvis kommer de nästkommande inte bli så mainstream...) Men som sagt så är detta mitt allra första inlägg på denna blogg, MEN detta är inte min första blogg. För några år sedan, när de flesta i min ålder skaffade en blogg, så gjorde även jag det. Härmapan som jag är ;) En liten skillnad mellan denna och min förra blogg, är att jag tror att jag har en plan med den här. Jag kommer nog inte lägga ut jättemycket inlägg med text och sånt, utan istället blir det mycket bilder! För det är faktiskt så att jag äntligen (!!!) har hittat tillbaka min uppskattning av att fota.

Det började för några dagar sedan, när jag och min kära moder var på besök i Stockholm. Vi blev lite kulturella där och bestämde oss för att gå på några utställningar på Fotografiska. När vi gick in på den första utställningen så blev jag alldeles fascinerad... Hur kunde folk knäppa så fina kort??? Jag gick från tavla till tavla och tittade med stora ögon. "JAG VILLE OCKSÅ TA FINA KORT" tänkte jag drömaktigt. Därför köpte jag en liten bok, när vi gick därifrån, som jag har lärt mig väldigt mycket av de senaste dagarna. Den heter ... Ja du, jag kommer faktiskt inte ihåg vad varken titeln eller författarens namn är, haha. Men iaf så började jag inte bara vilja fota efter att jag köpte den boken, utan även lägga ut mina foton. Därav denna bloggen :)


Så det var lite grejer, både om mig men även om varför jag skapade denna blogg. Hoppas att jag kommer få några läsare, annars så är det alltid kul att ha nånstans att kolla igenom sina minnen.

Ha det så bra, så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments