Header

​Soho bloggvänner! Nu under morgonrundan så blev det även årets första höst fotorunda med vovvarna då jag precis har plockat fram förra årets höstkläder. Dock är nya är på väg. Jag älskar när dom matchar varandra i kläderna, det ser så sött ut då tycker jag. Och när det har kommit en "ny" familjemedlem sen förra året så får man ju köpa nytt!!

Enjoy, Therese. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Soho bloggvänner! Då var vi hemma igen och allt börjar med bus, nu ligger vovvarna och sover och jag ska snart iväg igen. Ska till borgen och glo på kvällens match, Frölunda-Örebro.

Enjoy, Therese. 

Likes

Comments

Soho bloggvänner! Idag ska vi packa väskan och åka i väg under helgen. Det ska bli riktigt skönt att komma hemifrån under ett par dagar. Så Ice och Fox fick hoppa i sin Louis Vuitton carry bag och leka fotomodell hehe ;)

Enjoy, Therese.

Likes

Comments

Soho bloggvänner! Såhär ser det ut just nu, det såg så gulligt ut så var tvungen att ta en bild. Fox verkar tro att han äger mig! Knasiga vovvar! Tänkte ta mig en titt på lite höstkläder till dom nu om en stund. Börjar ju bli lite kallt ute så det är dags att ta fram kläderna.  

Enjoy, Therese.

Likes

Comments

Så var helgen över igen å vovvarna ligger redan nästan nerbäddade vid sin nya plats i sovrummet då jag fick för mig att möblera om igen. Bara Fox som inte har hittat till korgen riktigt än, eller så trivs han väl på golvet?  

Enyoj, Therese. Likes

Comments

Och så var det den första oktober idag. Sitter i soffan och chillar med vovvarna framför bonde söker fru nu under förmiddagen. Sedan ska jag packa väskan för att åka i väg under helgen! 

Enjoy, Therese.

Likes

Comments