Hej på er! Idag är det måndag och det har varit en bra dag tycker jag! Har varit jätteskönt väder, 18 grader som mest vilket får mig på bra humör! Det är också mycket ljusare vilket gör mig jättepigg! Fick även en glad nyhet, som ni vet provjobbade jag på busfabriken och jag fick jobbet! Så jag ska jobba i helgen igen vilket jag ser fram emot!!

Vi hörs! Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag ligger fortfarande sjuk och vi tror att jag har halsfluss och därför blir det vårdcentralen imorgon, isåfall har jag haft halsfluss två gånger på två månader! :( En bra nyhet är att jag fick den nya madrassen till min säng, som jag berättade i tidigare inlägg fick vi inte hela sängen utan bara en ramsäng och jag skulle ha en kontinentalsäng och igår hämtade vi madrassen!! Det blev verkligen en högre säng så nackdelen med det är att jag fick ta bort min tavellist och mina tavlor jag hade där, ugglan och skogen. Men de ska upp någon annanstans!

Funderar även på att köpa ny mobil eftersom min börjar bli dålig verkligen. Har ingen bra kamera längre, inte bra batteri och den är långsam. Jag vill ha en Iphone 7+ men om det blir det vet jag inte. Tror den är lite för stor för mig, så det kanske bara blir en Iphone 7, men det kvittar för mig. Men vi får se, behöver lägga fokus på att bli frisk först och främst!

Jag har en rolig grej att berätta också, på lördag och söndag ska jag jobba! Jag har sökt jobb på busfabriken och ska provjobba nu i helgen! Skulle verkligen vara härligt med ett jobb och tjäna lite extrapengar liksom! Tror också jag skulle trivas bra där! Uppdaterar er hur det går! kram <3

Likes

Comments

Hej! Jag är fortfarande sjuk och detta är andra veckan jag är hemma. Det suger för vi vet inte vad det är för fel liksom, varför jag blir sjuk. Vet inte hur mycket jag missar i skolan heller. Jag ligger bara hemma och orkar inte göra någonting. Jag orkar inte äta eller gå promenader eller se på film knappt. Jag har ont i halsen, feber och huvudvärk hela tiden. Hoppas jag kommer till skolan imorgon verkligen men tror faktiskt inte det. Alltså missar jag ännu mer. Men imorgon är kort dag ändå så om jag går är jag inte i skolan så länge och om jag inte går missar jag inte för mycket. Jag ska se hur det är ikväll. Mår skit just nu och det brukar bara bli värre till kvällen, då brukar febern stiga till 39 grader ungefär.

Detta är varför det inte kommer mycket blogginlägg just nu!

Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Denna helg har det inte hänt mycket, eftersom att jag varit sjuk. Men igår hängde jag med mamma till veterinären för att hämta hem Julia. Vi lämnade in henne i fredags morse för hon skulle opereras. Operationen tog 2 timmar. Jätteskönt att ha henne hemma igen, träffade henne inte på två dygn!!

Annars har det varit lugnt, har dock blivit värre sjuk idag, febern har gått upp och halsen blivit värre vilket är jobbigt. Jag får inte träna och kanske inte får gå till skolan imorgon heller, det beror på hur det är ikväll. Just nu är det dåligt. Vi har studiedag denna vecka också! Det är skönt :)

Hoppas allt är bra med er! Kram <3

Likes

Comments

Jag tycker det är viktigt att få vara sig själv. Hur man än är. Och alla tycker det, det vet jag också, men ändå behandlar man folk annorlunda när man borde behandla alla likadant. Egentligen borde man skita i vad alla andra tycker och jag avundas de som gör det! De som inte bryr sig, som klär sig som de vill, beter sig som de vill, säger vad de vill. Jag avundas de så mycket för de vågar vara sig själva. Jag skulle också vilja vara sån, stå upp för mig själv liksom. Sluta vara för snäll och tyst.

Jag vill kunna prata mer men jag är ständigt rädd att bli avbruten. Jag är så tyst så att ibland glömmer folk bort mig. Jag säger sällan mycket med folk jag är obekväm med. Jag lyssnar bara. Anledningen till det är att ingen lyssnar. Jag skrattar och jag ler. Jag lyssnar på när folk gör helgplaner och tänker att jag kommer ligga i sängen eller träna. Jag tänker på hur mycket jag längtar hem. För där kan jag prata, prata om hur jag mår, vad jag tycker om saker och ting.

Jag avundas personer som är en del av en grupp. Som aldrig behöver oroa sig för att inte få en inbjudan att följa med någonstans, som aldrig behöver oroa sig för att inte vara en del av en grupp på snapchat eller på vilka sociala medier som helst, som aldrig behöver oroa sig för att inte få reda på det som händer, som inte behöver oroa sig för att bli avbruten mitt i en mening, som aldrig behöver oroa sig för att se storys på snapchat där de har så kul eftersom man själv är där.

Kram från mig <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag har det inte hänt mycket, förutom att jag spelat match mot malmslätt vilket var riktigt kul. Det var första matchen med vårt nya lag. f01/02. Vi vann med 11-4 och jag gjorde faktiskt 4 mål. Det gick bra, men jag orkade inte så mycket eftersom jag börjar bli sjuk igen. Jag har fått en jättejobbig hosta och känner att jag börjar få feber. Men det är bara att hålla i, för imorgon ska jag tyvärr tillbaka. Imorgon har vi engelskaprov och sedan är det nationella prov i svenska onsdag & fredag. Hoppas det går bra och att jag håller mig frisk så jag kan fokusera. Imorgon ska jag på handledarutbildning med mamma & pappa och sedan ska vi vänta på deras handledartillstånd, sedan får jag börja övningsköra. Ska bli riktigt kul tycker jag!!

Vi hörs senare i veckan, ni får ha det bra <3

Likes

Comments