View tracker

Hej! Måndag igen, buhu :( Men jag har klippt mig iallafall, vilket känns så bra! Jag klippte 5 cm ungefär. Denna vecka händer det inte så mycket, på onsdag har vi 2 nationella muntligt. Och på fredag har vi nobeldag i skolan :) Ska bli kul tycker jag! Dock har jag so-prov imorgon, fyy. Vi skulle haft det imorse, men vi sa ifrån eftersom vi inte visste det förräns då. Hahah.

Men nu kommer ett litet problem jag har och har haft i ett par månader, dock har det gått upp och ner och just nu är jag i en sådan period så att säga. Jag är trött hela tiden och hur mycket jag än sover funkar det inte, jag vet inte om vad det beror på, men ibland är jag så trött så att jag är nära på att bryta ihop. Jag vet inte om det är skolan eller något annat som är orsaken. Det är extrem jobbigt i iallafall. Det ända jag kan tänka på är hur mycket jag vill hem till min säng och sova. Det är hemskt.

Dålig avslutning på detta inlägg, men hoppas ni mår jättebra <3 kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Länge sen nu, jag vet. Men här är en uppdatering om mitt liv hahah, en bildbomb helt enkelt. Det börjar närma sig jul och lov igen :) Idag har jag köpt julgran och några julklappar, julgranen ser ni ju på bild. Jag har också julpyntat mitt rum. Första advent var i söndags, 1 december är i morgon. Jag har också långdag i skolan då, jag går till klockan 8 på kvällen men vi får kompledigt på fredag. Idag har jag tillbringat min studiedag i simhallen med mamma och William, det var väldigt kul faktiskt, var där i måndags med skolan också. Annars händer det faktiskt ingenting, har haft prov hela tiden så har pluggat eller tränat varje kväll och har varit på gymnasiemässa. I en period var det snö, men den är borta nu :( vill att den ska komma tillbaka. Och jag har varit sjuk en gång, fy vad tråkigt det var. Jag fick åka hem från skolan för att jag mådde såpass dåligt. Men nu är jag frisk och jag hoppas att det förblir så. :)

Hoppas allt är bra med er och vi hörs! :)

Likes

Comments

Hej!
Förlåt, verkligen förlåt för dålig uppdatering, vet inte vad som händer hahah.
Just nu är det ju lov och jag har inte gjort jättemycket. I måndags gjorde jag inget mer än att träna, i tisdags var jag på lovskola och i onsdags (igår) var jag hos farmor o farfar.
Idag har jag inte heller gjort någonting mer än att träna.
Så jag har helt enkelt bara vilat upp mig inför resten av denna termin som jag inte ser fram emot för jag är så trött.
Och vi har prov efter lovet, så nu måste jag plugga i helgen, lovet är väl ändå till för att slippa skolan, hahah. Hemskt.
Annars rullar väl livet på antar jag. Jag mår bra, förutom att jag haft ont i magen hela veckan så jag har ej kunnat sova på nätterna. Men inatt sov jag, tack & lov <33
Vi ses och hörs i nästa inlägg. Kram <33

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag äntligen höstlov och det har varit så efterlängtat!! Denna vecka har jag bara haft tre prov, helt okej ändå. Två skriftliga, matte och svenska + svenska muntligt. Dock har jag en skoldag på lovet, ska ju gå på lovskola, inte jättekul men det behövs!

Annars har väl den här veckan varit ganska bra, jag har inte gjort mycket mer än att träna och gå i skolan. Jag har varit väldigt trött dock, så efter skolan har jag kommit hem med mörka ringar under ögonen, vilket inte är jättekul. 

På lovet händer det inte jättemycket, ska in till linköping nån dag och sen gå på lovskola självklart. Annars ska jag bara ta det lugnt och träna, fotbollsträningarna kommer igång nu under lovet och vi ska slås ihop med f02. Det ska bli kul tycker jag, nya tränare också! Vi kommer träna tre dagar i veckan, måndag, torsdag och söndag. Och om jag går på alla varje vecka vet jag inte hahah, men troligtvis eftersom jag tycker det är såpass kul!

Hoppas det är bra med er! Vi hörs, kram <3

Likes

Comments

Likes

Comments

​Kärlek? Ja, det kan ju vara både bra och dåligt vad jag vet. 

Kärlek har ju en helt fantastisk sida, när man är i ett perfekt förhållande, där båda älskar varandra. Man gör saker tillsammans, man pratar, man skrattar och man har det allmänt bra. Men man bråkar ju också, det förekommer nog i de flesta förhållanden. Men bortsett från de små eller stora bråk man någon gång har, har man det ju oftast det så bra i ett förhållande. Om förhållandet är bra så att säga. Man har sin "Partner in crime" <3 Och man finns där för varandra. 

Men det finns ju en dålig sida också. Om kärleken inte blir besvarad eller om man blir dumpad, det är ju två av de värsta sakerna här i världen tycker jag. Att kärleken inte blir besvarad är det lättaste att gå vidare ifrån, eftersom man inte hunnit att uppleva allt det bra och dåliga som kommer med ett förhållande. Medans när man blir dumpad, kommer man inte över personen så lätt, om man inte själv också tappat känslor. Men låt säga att man fortfarande är kär och blir dumpad. Då har man upplevt allt, man har kvar minnen och man kommer alltid ha kvar de. Och det är väl detta som är jobbigt med kärlek eftersom det är så svårt att gå vidare från någon man upplevt så mycket med? Hur ska man kunna gå vidare från sin första riktiga kärlek? Hur ska man gå vidare när man älskar den personen.  Inte vet jag. För det är svårt, det är tufft. Jag blev dumpad för ett år sedan och jag har gått vidare, iallafall till en stor del. För om jag bara skulle gått och varit ledsen över honom i flera månader skulle jag aldrig kunna gå vidare. Och nu är jag lycklig, väldigt lycklig. 

När man blir sviken, sårad och ledsen, när man får sitt hjärta krossat av den som sa att den aldrig skulle lämna? Hur ska man gå vidare, hur ska man kunna komma nära någon igen eftersom man kanske vet att löften inte är sanna, för folk stannar inte i ditt liv för alltid. De kommer och går. Men tillslut kanske man hittar den rätta, som man lever ett lyckligt liv med, man gifter sig, får barn, bor i ett hus tillsammans och lever tillsammans livet ut. 

ursäkta för texten, men jag behövde verkligen skriva av mig <3 Vi hörs, kram <33

Likes

Comments

Jag är fast hörni, jag är så förälskad i The American Horror Story ( ahs )
Började se den för någon vecka sen, och jag är helt klart fast, alltid varit lite tveksam mot den, men det visade sig vara en serie i min smak.
Nu är det en dag kvar i skolan, sedan tre dagars helg! Välbehövligt :)
Jag hoppas ni har det superbra så hörs vi, kram <33

Likes

Comments

Hej!
Ännu en måndag avklarad och idag har jag bakat kanelbullar istället för att träna hihi. Jag har extremt ont i halsen så fick ändå inte träna, skulle egentligen ha sprungit.
Kanelbullarna vart superbra och goda iallafall :)
I fredags åt jag popcorn, vilket var länge sen, mums <3
Och i lördags var jag på bio med Wille igen, hahah. Jag passade även på att köpa en t-shorts från Levi's som kostade 249 kr.
Vi såg Miss Peregrine's home for Pecular Children. Jag har läst boken, jag älskade boken och jag älskade filmen <33
Och igår, (söndag), spelade jag match mot Hargs/Nyköping, vi vann med 5-2, jag gjorde tre mål hihi :)) så det var en kul match.

Nu väntas en skola utan så mycket plugg, wohoo!
Vi ses och hörs, kram <3

Likes

Comments