Efter jag hade blivit till frågad om jag vill följa med till Stockholm så sa jag såklart ja för det kommer bli ett minne för livet, den 4 april satt jag mig i bilen till Slatockholm på en lång resa det tog ungefär 8 timmar ditt med tre stop. När vi kom upp då vid 16.00 la vi alla sakerna och börja packa upp sen, gick vi och åt. för sen kl 18:00 började vår första match mot ett finskt lag magen börja pirra lite men det var lungt matchen gick bra men tyvär förlorade vi med 1-2 , vi hde ett leende på läpparna ändån och tog ny tag till nästa dag.

Lördag morron var vi pigga och glada som vanligt vi skulle spela mot Enskede IK, vi spelade bra från början till slut, Enskede tog ledningen med 1-0 men efter bara några minuter gjorde vi 1-1 sen blev det fler mål till oss tillslut blev det 1-4 till Glumslövs FF.

sen tog vi tagg i vår andra viktiga match en van vi med 1-2, i kvartsfinalen fick vi möta AIK'S Akademi vi kämpade hårt många blev trötta jag blev skadad😔 vi förlorade den matchen med 4-0 så då gick vi till 8-7 plats den matchen spelade vi på söndagen matchen blev 0-0 så det blev straffar direkt vi van med 3-1 så vi var vidare till 6-5 plats den matchen spelade vi också på söndagen det var sista matchen, den blev 2-2 så där blev det också straffar dom van vi med 4-2.

Vi slutade 5 i denna cupen mycket tack för allt stöd av föräldrarna, om man ska säga det rätt så blev vi 5 i norden och 3 i Sverige

Likes

Comments

Allting började med att jag spelade eskilscupen sommaren 2013 med Asmundtorps if, där även Glumslövs tjejer spelade, glumslövs ena tränare stod och tittade på mig sedan efter ett tag så ringde han hem till oss och berätta om deras verksamhet men jag fortsatte spela med killarna i AIF säsongen ut. Mina tankar gick mer och mer över till tjej fotboll. En dag kom där en inbjudan till att vara med på Coervers vinterskola för tjejer, och där träffade jag många tjejer från GFF och som att dom träna också Coerver precis som vi gjorde i Asmundtorp därför lockade det mig att gå över till Glumslövs tjejlag.

 

Efter vinterskolan var jag och prov träna med dom ett par gånger, jag tyckte det var jätte roligt så att jag bestämde mig att jag skulle börja där!

Efter två veckors träning med Glumslöv så fick jag en förfrågan av tränarna om jag skulle kunna tänka mig att följa med till en Elit cup i stockholm, och detta tänkte jag berätta mer om imorgon ur det gick..


Likes

Comments


När jag var 5 år började jag spela fotboll med killar i Asmundtrops if. Jag spela i asmundtorp cirka 4 år sen gick jag till IK Wormo och där spelade jag med tjejer,där spelade jag i en halv säsong, där efter gick jag tillbaka till Asmundtorps if och spelade i 2 år. Och där gick jag ifrån våren 2014,efter jag hade gått ifrån asmundtorp så gick jag till skånes bästa tjejlag 02/03 i Glumslövs FF<3 <3

Likes

Comments