Mode, Rebecca

Klänning Designers Remix / Stickad tröja Filippa K / Skor Adidas Stan Smith / Väska Zadig & Voltaire

Idag träffade jag Vera på Snickarbacken. Vi drack kaffe, pratade om trean och vad vi vill göra efter studenten. Blir pirrig när jag tänker på alla möjligheter som man har framför sig...känns nästan roligt att skolan ska börja på måndag.

På kvällen mötte jag upp min mamma och syster för att äta middag på Lydmar, och sedan promenerade vi till Skeppsholmen för att se den senaste utställningen på Moderna Muséet.

Likes

Comments

Guide, Rebecca

I lördags fyllde min kompis Emma år, så vi gick ut med några kompisar för att fira och äta på Ponte Fiore som ligger alldeles nedanför Djurgårdsbron på Strandvägen. Restaurangen ligger utomhus och är så fint beläget precis vid vattnet, under några markiser och värmelampor vilket gör så att det går att sitta där trots att det är lite kyligt eller regnigt. Vi hade det super-trevligt och jag rekommenderar att gå dit om man vill sitta ute och äta i sommar! Deras tonfisksallad och svamp-och tryffelrisotto var såå god.

Likes

Comments

Rebecca

Träffade en gammal vän igår och tog en Aperol på Urban Deli på Nytorget. Det var så mysigt att bara sitta utomhus i värmen (under en värmelampa, men det var faktiskt en ganska varm kväll annars också) och prata om allt som man har missat i varandras liv på den senaste tiden. Runt 11-tiden plockade vi ihop våra saker och promenerade till Skanstull för att ta tunnelbanan hem.

Likes

Comments

Inspiration, Mode, Rebecca

Gjorde ett collage på Photoshop med några bilder från min tumblr som inspirerar mig just nu. Trots att sommaren endast nätt och jämnt har börjat nå sin slutfas och höstterminens start är om precis en vecka, så är mina tankar redan riktade mot höstlovet och Paris. Vi (familjen) ska bo där i en vecka för att hälsa på Caroline, och ser så otroligt mycket fram åt det fast än att Caroline inte ens flyttar förrän i september haha. Men tar inspiration från sensommaren och den romantiskt avslappnade men eleganta stilen som jag förknippar med Paris.

Likes

Comments