Rebecca

En snabb recap från helgen: I fredags var som sagt Frida och jag med några kompisar och såg på bio. På lördagen jobbade jag och sen på kvällen var vi hemma hos Alice som hade fixat det så fint för hennes 18års-drink. Det var så himla trevligt, tack till Alice för en lyckad kväll! Efter det drog vi ut, men var inte ute så jättelänge eftersom att jag jobbade dagen efter. Hade sedan ett bra avslut på helgen med middag på Riche tillsammans med Frida, Vera och Johanna.

Nu sätter sista veckan igång innan höstlovet. Förhoppningsvis blir den ganska lugn, trots att jag har mycket att göra innan jag reser bort på fredag.

Trevlig vecka!

// R

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frida

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår... Skulle ju skriva högskoleprovet men skippade verkligen det. Jag var så sjukt trött när jag kom hem från bion i fredags och hade ju vart sjuk hela veckan så jag behövde verkligen sova ut och vila upp mig kände jag. Det blev en dag på stan med mamma istället. Vi gjorde lite ärenden och åt en lång lunch på Tures - Åt deras sallad med tonfisk som är så så god.

På kvällen var jag på drink hos Alice och sedan drog vi vidare till Brillo där jag faktiskt hängde kvar resten av kvällen. Träffade massa jag känner vilket alltid är roligt såklart!

Likes

Comments

Frida

En liten tb till min 18-års middag.

Känns så bra med lite helg nu, har verkligen varit en tråkig vecka med mycket plugg plus att jag var sjuk. Inget speciellt har hänt liksom. Men har fett roliga planer inför helgen iallafall. Ikväll ska ett gäng käka middag och sen se en filmen "The Death Day" som har premiär idag så det ska bli fett kul. Kan tyvärr inte gå ut på några andra festligheter sen för skriver högskoleprovet hela dagen imorrn vilket är lite lame. Dock blir det ännu en 18-års drink imorrn på kvällen och sedan utgång I guess så taggar inför det istället.

Ha en trevlig fredag nu!

Likes

Comments

Guide, Hälsa, Rebecca

Tänkte dela med mig av min favorit "hälso"-smoothie som jag gillar att dricka som mellanmål ibland. Tycker att den är så god!

1 blad grönkål

1 knippa spenat

Ca. 1 dl frysta ärtor

1 bit citron

2 dadlar

Lite vaniljpulver

Sojamjölk

Likes

Comments

Frida

Hej! Hoppas ni alla mår bra... Själv ligger jag hemma och har sovit ett par timmar. Var uppe kl 06.00 imorse för att göra halkbanan för körkortet vilket kanske inte var det bästa med tanke på att jag fortfarande är sjuk med feber och halsont. Var helt slut efter det så fick avboka min körlektion jag skulle haft. Köpte iallafall med mig världens godaste sallad från Holy Greens hem. Det var någon höstspecial som hette "höstskörd" och hade b.l.a. chèvre, råris och pumpakräm i sig. Asså så så god, kan verkligen rekommenderas!

Ska försöka vila ett tag till nu så får vi se om jag lyckas ta mig in för middag i stan ikväll.

/ Frida

Likes

Comments