Nu är även våra tavlor uppe.. 😍😍😍

Äntligen börjar det kännas som ett hem.. Vill knappt lägga upp fler bilder då jag vet att många snart ska komma och besöka oss.. Men antar att allt är vackrare i verkligheten..

Så därför får ni även lite bilder på vårt sovrum..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi en jätte mysig dag på skånes djurpark.. Denna gången var även pappan med.. Lite ovanligt, men eftersom vi haft gäster dagen innan och lagt mycket tid på huset plockade upp 3 lådor och satte upp hvå tavlor. Dessutom putsade Rille alla fönster..

Likes

Comments

Lyckades få till riktigt fina bilder på barnen på stranden idag.. Händer typ aldrig..

Med eller utan ljus på mobilen..

Vem behöver fotograf när man kan fixa det själv??

Likes

Comments

Nu börjar det mer och mer likna ett hem. Lite sladdar kvar men de ska fixas idag. Mina vackra och lyxiga tvål har kommit upp.

Lister mellan hall och vardagsrum snart uppe. Hallen klar.. Väntar bara på en soffa..

Mitt första ensamma bad avklarat..😍😍

Likes

Comments

Idag gjorde vi i ordning för vår nya vän. Fick med oss en vinbärsbuske från Rilles farmor. Hittade ett bra ställe till den men kändes lite trångt.

Så vi tog bort all häck som var på vår tomt. Häcken tillhör egentöigen grannen och helst av allt hade jag velat ta bort den men men.

Blev sjukt bra. Fick dessurom 2 m extra tomt. Stör mig dock att vi behövde lägga ett helt släp till tippen. Längre fram kommer vi att ta parkeringen med då lär vi får större parkering och så kanske vi kan ha tunnorna där.

Sen åkte vi till Åhus och maknad men efter att ha varit på kovik kändes det mest bara torftig. Vi hittade ett ur mysigt kaffe som verkade ha himla god mat. Blev dock vara pannkakor för oss.

På kvällen sydde jag klart kuddarna till barnens rum. Älskar när man matchar.

Likes

Comments

Igår var dag tre i vårt nya hus och denna natten sov alla i sina rum. Båda barnen nattades i sitt rum och somnade sen gick vi och la oss och såg på film. Saknade de små liven ingen att gosa med innan man somnade. Får börja gosa med mannen igen ;). Klockan tre kom Stora tjejen gåendes och runt sju kom Zack. Så det ser jag verkligen som positivt.

Tavlorna på rummen när nu uppe. Måste fixa något mer till Zacks rum känns lite kalt. Måste även klippa ut små treanglar från gamla mörkläggnings gardiner som jag kan sätta så.trekants fönsterna så att det blir lite mörkare.

Likes

Comments

Kan inte hjälpa det men myser hela tiden bara av att äta frukost tillsammans. Idag var det sjukt fint väder så till slut fick vi ta en paus och bada.

Sen fortsatte uppackning och iordningställande. Älskar Ikea men hatar verkligen att man tagit bort hålen for att kunna rista lakanen så nu satt jag och gjorde egna.

Vid lunch kom vår underbara granne med tårta och hälsade oss välkomna. Barnen blev helt saliga..

Likes

Comments

Idag flyttade vi in. Barnen var hos min faster och vi försökte så gott det gick ta det viktigaste. Men som vanligt var vi långt ifrån klara när det var dags att hämta. Men lite hann jag med. Zacks gardiner blev klara..
Vi ska bara bestämma vilken sida de ska vara på.

Jag hann derkorera. Så här blev Zacks rum. Its all in the details.

Jag hann även vöra klart Elize rum dock utan gardin, men hon blev hel nöjd. Sa fler gånger hur hon älskade sitt rum och klistermärkena men framför allt sin mys hörna.

Sen avslutade vi men en taco kväll tillsammans.. Barnen var så glada och uppspelta att de inte somnade förrän 21.30. Sen fortsatte vi plocka till runt 12.

Likes

Comments

Imorgon händer det.. Efter två års väntan ska vi nu äntligen flytta in. Har så svårt för att bestämma mig för vad jag ska ta först kläderna, maten eller sy gardinerna?
Kommer nog börja med att putsa alla fönster och sen städa av, lägga i nya fräscha sängklder till alla. I kväll åt jag och barnen sista kvällsmaten här i lilla huset. Lite sorgligt känns det faktiskt. Nu ligger ajg i sängen inför sista natten. Ska bli så himla spännande..

Igår var vi på Kiviksmarknad.. Vet inte riktigt vad det är men jag älskar den marknaden. Gillar att gå runt där äta gott och köpa vad man känner för. I många år nu har jag suktat efter dessa vackra glasen. Måste bli några sådan framöver.

Likes

Comments

Firtsättning på trappmålningen. Är lite orolig för att det blir för vitt men tänker mig lite tavlor med svart ram på väggen med fönstret.

Planen nu är att flytta in nästa onsdag, så idag målades trappan för 3gången och även alla fönster karmar är nu målade.

Likes

Comments