Två kvällar i rad har vi nu lagt på att försöka lösa vårt glasräcke. Dumma som vi var tänkte vi inte alls på räcket när vi la golvslingorna så nu måste vi försöka lösa det utan att råka skruva i dem. Vi vill ju dessutom ha de lösningarna som inte riktigt går. Men nu har vi enats om lite. Det blir fyrkantiga räcken och ek uppe på. Dock inte bestämt om vi ska ha runt eller fyrkantigt räcke.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen har Rille lagt mycket fokus på att sätta ihop köket. Få på alla lickor och all inredning.. Tar sjukt lång tid. Men vi tog också en härligt frukost på Bäckaskog slott.. Ibland måste man unna sig..

Sen ballade vädret hur så vi (läs jag) frostade av frysen, gjorde musli, pannkakor och torkad frukt.. Inte så smart att göra allt samtidigt.. Men det gick och blev rätt gott. Men inte så kul när man står mitt i allt.

Den torkade frukten var det Elize som vad om. Hon tycker det smakar som godis och det har hon rätt i.

Likes

Comments

Hittade en ritning på köket där inne och såg att den var gjord för ett år sen. Mycket har ändrats och bytts ut på detta året men jag måste ändå erkänna att jag inte trodde det skulle ta ett helt år att få det klart. Men men inget blir ju som man tänkt sig och det sägs ju att man ska gånga med pi=3.14 eller vad det nu är.
Rille fortsatte iallafall att gör inredning igår, så lite händer varje kväll med.

Vi fick lite storhetsvansinne när det var black friday och vi skulle köpa vitvaror. Så det blev dubbla kylskåp 70cm, 80 fläkt och en 80cm häll. Vi tänkte dock inte på att skarven skulle kunna hamna där hällen kom. Men med lite tur lyckades vi precis undvika det.

Likes

Comments

Låg hela natten och funderade fram och tillbaka på om jag skulle göra ett instagramkonto för renoveringen eller ej. Men det blev ett konto tillslut. För er som vill följa det heter det fjardegenerationen. Tänkte jag skulle blanda det nya med det gamla men framför allt visa lite inredning nu när vi börjar nå slutet.
Kan inte fatta att vi är inne på 2 1/2 år.

Igår blev första rummet klart (förutom toaletterna). Först ut blev Zacks rum.. Jippiii!!!! Nu har vi bara 7 rum kvar.. 3/10 klara..

Igår gjorde Rille klart sista köksfönstret. Kolla in anordningen som han gjorde övanför vasken för att inte förstöra den.. Han är uppfinningsrik min man. 😂😂

Vi hängde på konstrundan..

Likes

Comments

Idag gjorde Rille klart köksfönstret. Eftersom alla väggar är sena och snickarna var inte jätte duktiga på att göra väggarna raka så därför tog det en hel dag att få klart detta fönster, men fint blev det. Tyvärr kom Elize precis när Rille skulle såga den ena kanten och störde honom så det blev ett hack i den och han fick göra en helt ny.

Som ni ser på bilden ovan är det väldigt svårt att få allting att bli perfekt. Men med lite silikon kan man täcka det mesta.
Det absolut svåraste är just där väggen möter kaklet för där måste listen vara lite tunnare.

Likes

Comments

En extra dag är aldrig fel.. Allt detta hann Rille med igår..
-lister runt vårt fönster
-lister runt barnens dörrar..

Snart dags att montera lite möbler..

Kolla in före och efter bilderna på fönstret vilken skillnad det blir..

Likes

Comments

Idag hade vi möte/utbildning i Malmö så jag passade på att träffa en kompis. Vi gick på eftermiddagsbio på Spegeln. Vilket häftigt ställe. Vi beställde in mat (snacks) och dricka som man kunde äta/dricka under själva bion. Bion vi såg var inte riktigt min stil men det spelade inte så stor roll för det var själva upplevelsen som var det stora. Det var en gammal mysig biosalong med mysiga lampor vid varje stol.

Efter bion gick vi för att ta en drink på Skybar. Inte helt fel med den viewn. Här skulle jag definitivt kunna sitta och titta ut hela dagarna.
Var så himla mysigt att få prata gamla minnen och inte tänka på varken barn eller jobb. Tänk att man väntar så länge med att ses när det är sådan erergi för själen.
Visst är det konstigt med vissa relationer hur man kan vara i från varandra så länge men när man ses känns det som igår.
Tack ännu en gång för en härlig kväll..

Likes

Comments

Vi satte ihop vårt växt hus. Titta så fint det blev.

Likes

Comments

Rilles helg har bestått i att sätta lister runt fönster.

Och dörrar..
Sen blev det ett akut jobb med jobbet som drog ut på tiden. Sen fanns det inga lister på Bygg Max men det händer lite sakta men säkert.

Likes

Comments

Vi inledde morgonen med en morgon promenad. Väldigt uppskattat av barnen. Elize 'detta är en jätte bra dag mamma'. Vi promenerade bort och köpte bullar och sen hem. Jag stannade på ett utegym och körde lite övningar.
Sen grävde vi upp äppelträdet och körde och bytte det. Fick ett nytt som ser mycket bättre ut. Har lite svårt att köpa anledningen till att trädet dött. (sorkar som ätit på roten.

Det nya äppelträdet ser mycket friskare ut visar bild imorgon. De hade väldigt mycket ovanliga saker ute på Plantskolan i Österslöv. Jag hittade äntligen min libbsticka. Sen hade den 4 kryddor för hundra kronor men kom ändå upp i 600kr. Fattar inte hur.

Sen var det hem plantera äppelträdet och köra till tivoliparken för att Elize skulle leka med en kompis. Sen var det till Öb och köpa mini växthus. Har en kanin på tomten som äter upp våra planteringar.
Sen var det hämta Rille och hem till Abbe på middag. Inte alls stressad.

Hittade en bild på nya äppelträdet. Ser ut som det är lite äldre än det vi köpte sist.

Likes

Comments