Igår var vi på barnkalas på Österlen. Så himla härligt.. Vädret var underbart och folket med. Tyvärr fick Rille vara hemma och fixa. Påminnelse till mig själv bli aldrig ensamstående om det går att undvika. Det är så tufft att vara själv med två. När Rille är med kan man iallafall njuta lite av vuxet sällskap och bara ha hand om en.

Ni som inte har trott mig innan angående Zacks boll besatthet kanske vill tänka om. På bilden ovan ser ni Zack i orange tröja samlat på sig alla bollar han kunde hitta. Mesta del av min tid spenderade jag med att passa bollar på mål eller bara stå och passa med honom. Han är så passionerad att jag kan inte låta bli. Dessutom är han faktiskt väldigt duktig. Nu har han börjat passa med bredsidan på foten.

Innan vi åkte fixade vi lite med Elize hår och Zacks. Efter att jag försökt klippa till Zack fick jag snabb ringa in min kusin för att rädda upp sitvationen. Hon tyckte inte det var så illa. Elize gjorde jag 4 olika flätor på innan hon blev nöjd med den med blommor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det häckklippning på listan. Vi har ju häck runt hela huset så att ta allt på en dag är ganska tufft. Dels även för att vi inte kan göra oss av med allt. Vi fyllde både släpet tunnan och gjorde oss en ny hög på tomten.  Inte nog med att vi bara klippte häcken allt ogräs är bort ränsat och gräsmattan klippt.

Blev så himla fint och så skönt att ha det gjort. Klippte ordentligt på den stora häcken så nu matchar den iallafall häcken som blev förgiftad.

På tal om det så tog grannarna tag i oss igår för att diskutera häcken. Kunde inte låta bli att säga att vi haft en trädgårdsmästare här som sagt att den blivit för giftad. Även deras egen trädgårdsmästare bekräftade detta. Dock nekade de till att det var de som gjort det. Nu kom de med lite förslag på vad vi kunde göra åt den om den inte repade sig. Nu får vi vänta och se vad som händer.

Likes

Comments

Idag jobbade jag hemifrån så mysigt att sitta i stora huset och jobba. Här får ni ett smakprov.

På lunchen mötte jag upp mannen och vi provade Tacobar som precis öppnat. Tyvärr fick vi vänta en halvtime på maten som tyvärr inte var jätte spännande men väldigt mysiga lokaler.

Efter jobbet åkte vi till Bromölla för att kolla på lite inredning.
Blev en del men måste beställa det. Hittade sjukt snygga barstolar till ruggigt bra pris. Beställde även hylla till hallen. Tydligen helt ute med svart så vi valde det :).

Sen köpte vi lite mat och åkte ner med barnen till Ivö sjön. Det blåste väldigt mycket men att solen sken gjorde det till en helt underbar kväll. Doppade fötterna i vattnet, var sjukt skönt.

Likes

Comments

Ännu en helg har nu passerat. Lite stress mellan varven men jag märker att det är så jag vill ha det. Dock tycker jag det är lite jobbigt när Rille stressar.
Vi körde en intensiv lördag med tippen, kolla på gardiner till Elize rum och sen Eko. Fy vad dyrt det är där. Tittade på hållare till gardiner 89kr för en. Tänk er gånger 7 fönster och sen gånger två på varje sida och detta är bara hållaren.

Blir inget med det för oss. Sen var det hem fixa och lämna barnen för att dra på fest utan barn. Älskar tema fester, alla hade gått in för det så vi hade jätte kul. Ni får ursäkta min galna min. Men ända bilden ajg fick till.

Det är är helt klart den billigaste klänning jag haft. Lakan 20kr på Ikea. Kan ni gissa temat ;).

Äntligen fick vi upp räcket.  Det kommer bli så fint.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades mestadels på Ikea. Gud vad vi handlade. Men nu ska det börja inredas. Det blev mycket som vi inte fick tag på men mycket vi faktiskt fick tag på så det är skönt. Det märks att vi ändrat stil sen sist. Nu är vi båda mer inne på hel vitt. Innan var det mycket svart och vitt men det känns så mörkt nu.
Här är några av förslagen på lampa över soffan.

Vi kom inte överrens så det fick vänta men mycket annat blev det. Tror det blev vårt största köp som inte innefattade kök.

Visste ni förresten att nu finns det något som heter textilservice där kan man få det man köpt uppsytt. Inte så illa.

Likes

Comments

Känner att bloggen och jag är inne i en negativ stämning. Allt känns ganska tungt och jag förstår om det inte är så kul att läsa om. Jag känner att jag inte hinner med det jag ska på jobbet och jag hinner inte göra något som jag vill hemma. Jag tittar mig runt på tomten och vill bara göra vid över allt men när. Barnen kräver ständig till syn. Vill hinna med en del när de sover men senaste tiden harvde inte somnat förrän närmare åtta och sen går tiden aå snabbt vipps är hon nio.
Det som just nunär absolut jobbigast är att jag måste konfrontera grannen angående häcken. Jag måste berätta att vi haft en trädgårdsmästare här och tittat och han har konstaterat att den blivit förgiftad. Sen ska jag be dem berätta vad det var för giftvde använde för att jag är orolig för barnen så de inte ska få i sig det nu när de är ute och leker. Plus att jag vill veta vad är deras plan nu. Vad tänkte de göra nu?? Ska vi vänta till den helt dött och i så fall står de för en ny häck eller staket??

Sen är vi så nära att flytta in att jag nästan dör. Kan vi bara få klart vardagsrummet så kan vi flytta sakerna från altanen och då kanske vi äntligen kan använda den igen. Längtar!!!

Är det bara vi som har ett område på tomten som man helst vill glömma??

Älskar det faktum att gräsmattan i alla fall är klippt :). Hoppas min silver kula komma håla fåglarna borta från äpplena i år.

Ikväll körde vi och tittade på lite lampor och insåg att det kommer inte båda gott att ha med barnen på detta.

Likes

Comments

Nu är vi riktigt nära på att flytta in och det känns i hela kroppen. Varje dag känns som mindre tortyr. Längtar så till helgen så Rille kan få gå in och fortsätta.
Igår tog jag fram inredningen till barnensrum. Tyvärr har Elize blivit så stor att hon vill tycka till och bestämma själv. Det kommer inte sluta så bra tyvärr. Vi har inte riktigt samma smak.

Så här ser lite tanken ut. Uppföljning kommer. Reglen är inget får klistras på väggen.

Likes

Comments

Idag kunde listerna till alla dörrar checkas av. Alla tre ytterdörrarna och badrumsdörren nere är nu klara. Bra jobbat älskling. Imorgon hoppas vi att alla lister är klara så att vi snart kan påbörja det sista som är trappan och räcket.

Vi andra fortsätter vår trip vidare mot Göteborg imorgon. Känns konstigt att i morse vaknade vi på ett ställe imorgon på ett.

Vilket underbart väder vi har hoppas det håller i sig hela helgen.

Likes

Comments

Nu laddare vi för en hel helg. Imorgon blir det stugan med Mamma på fredag lite jobb sen vidare till Ängelholm och sen lördag Göteborg och sen söndag vidare till Kullen. Så nu packar vi får full halls. Hoppas Rille hinner göra massor denna lång helg då vi dessutom inte kommer vara hemma. Heja heja. 

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från två dagars utbildning i Take Personal Ledership. Hade inga jätte förväntningar för ni som vet vet ju att jag redan gjord ganska många ledarskapsutbildningar och börjar väl lite smått tröttna på att höra samma tugg. Denna var dock väldigt annorlunda och jag kan faktiskt säga att jag fått med mig mycket.

Bara att få bo på hotell är ju en sak i sig.

På en av toaletterna hade de en sak som jag absolut tänker ta med dig och det var att de hade tvål och handlotion. Så himla lyckigt. Det ska jag verkligen ha på vår toalett.

Likes

Comments