View tracker

Här har man gått hela helgen och varit nöjd över att de kanske blir klara snart, så är de inte ens här när man kommer hem. Blir så besviken på dem. Dessutom har de skavt och haft sig längs väggarna. Vill bara de ska bli klara.
Tänkte tagit fram tomten vi hade förra året men tror ni jag hittar den? Känns som jag letat igenom hela källaren. Slutade med att jag körde runt och letade efter en ny. Slut på Netto men fick till Slut tag på Harald. Så ikväll flyttade han in.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I helgen har jag och barnen haftfullt upp. Rille med för den delen. Han har nu monterat klart alla spottar på ovanvåningen. Så skönt. Imorgon hoppas vilde kommer och fogar och fortsätter med toaletten. Vi beställde klart toalett möblerna på bygghemma. Blev en rabatt på 1100. Inte jätte mycket men alltid något, framför allt när man måste börja hålla i pengarna.

Igår var vi på Vanås som var stängt så inte så kul och riktigt kallt men sen åkte vi till djuraffären det var desto roligare.

Lite tråkigt är det att jag i nästa nummer av overaller har en blå till Elias och en rosa till Zack. Men så är det inget att göra åt.

Idag var vi på julskyltning i Sölvesborg. Vi missade precis tomten men vi hittade tomtemor så Elize kunde ge våra önskelistor till henne. Sen pysslade vi och red häst. Jätte mysigt.

Likes

Comments

View tracker

Vilken kväll vi haft. Suttit nu i tre timmar och lagt beställning på vitvarar. Visade sig att just idag hade tretti.se 20-25% rabatt på alla Siemens vitvarar. Eftersom det är vad vi skulle ha så var det bara att sätta igång och bestämma sig. Tretti har i vanliga fall sjukt bra priser men ikväll kom vi upp i 5000kr mindre än annars. Dock fick vi beställa ugnen någon annanstans men eftersom de med hade black friday blev det bra pris där med. Det enda är att vi måste beställa till ett kylskåp sen för det han ta Slut medan vi beställde men vi fick 20% på ett av dem. Vi ska ha två stycken.

Det har även jobbats lite under dagen. Nu är hela golvet i hallen lagt. Nu ska det bara torka. Imorgon ska vi beställa inredning från bygghemma som kör black friday hela helgen. Vilken  tur att detta kom just nu.

De två sista bilderna med fogen är bara prov ex för att se vilken färg på fog vi skulle ha.

Likes

Comments

Idag har de varit här och slitit hela dagen. Dock kunde man inte se så mycket idag mer än detta.

På kvällen var det dags att besöka Flower Living i Åhus. Gjorde min första krans.  

Likes

Comments

Idag kom de äntligen.. Vilken känsla att se dem jobba.. Hoppas de blir klara till helgen.

Likes

Comments

I söndags fick jag en helt fantastisk gåva av min morfar. Han hade hittat en recept bok som han fått av sin far, som fått den av sin fars syster. Recept boken är från 1910. Hittade recept på bland annat choklad soppa. Tänkte faktiskt försöka göra några av recepten. Tänk så coolt att kunna bjuda på hundra år gamla måltider när jag har min 101års fest. Nu är bara problemet att kunna tolka vad hon skrivit.

Ovan ser ni ett gammalt recept på rabarberpaj. Längst bak i boken fanns även några ord till gud. Vilket också visar på hur troende man var då.

Likes

Comments

Vad tror ni? Jag börjar faktiskt tveka till att de alls kommer att komma.
Men det sista som överger människan är ju hoppet så vi fortsätter hoppas. Imorgon blir det vabba då lille man har öroninflammation fast doktorn i söndags sa att så inte var fallet. Sen får vi se hur vi gör torsdag och fredag.

Likes

Comments

Som vanligt kom det ingen Mattshoppen idag. Suckar,  förstår ni nu varför jag aldrig tror vi blir klara? Vet inte vad mer jag ska säga får väl hoppas på imorgon helt enkelt. Men troligast är väl på fredag.

Nu ser det ut så här när allt är förberett. Härligt med lite julkänsla i stan i alla fall.

Låg och läste frost för Elizabeth och tänkte väl att Zackrisson var ovanligt tyst och snäll, men att han kanske kände sig lite hängig. Han hade varit hängig på dagis. När vi är klara med boken och tittar till Zack så har han skrivit sin önskelista i sängkläderna..

Aldrig en lugn stund.  Eller förresten nu sover de så nu är det rätt lugnt.

Likes

Comments

Igår kom köket. Vilken känsla.

Kolla in, nu har Rille rengjort alla plattorna. Så gött, vi är försenade med 9 veckors. Ytterst liten tröst att vi fått avdrag på plattorna. Måtte det bara bli snyggt på måndag.

Igår var jag på spa med tjejerna. Så himla skönt, dessutom fick vi styling tips by Tina.

Dessa färger är de jag ska hålla mig till och min stil går åt tuff. Jag har fyrkantig överkropp och rundad ner så jag ska tänka på att inte ha en massa sömmar nere men uppe. Ni fattar väl? ;)

Sen bjöd kvällen på massa mat, skratt sprit och spa. Kolla in frukosten, älskar frukost buffé. .

Likes

Comments

Måste bara passa på att berätta lite om mitt fantastiska besök på Absolut, ett ställe jag länge velat besöka. Besöket var i Nöbbelöv där de gör själva rå spriten. Vi fick först en presentation från produktionsansvarig Kerstin sen fick vi gå en runda i själva fabriken. Kerstin presenterade flera av deras sorter. Visste ni att de har 14 olika smaker och att det finns ca 30st limiterad editions?
En som är ganska stor är den som kom 2012 och heter Elyx. Den är en lyxigare variant av Absolut. Smaken är mer kola aktiv och själva flaskan var från början gjord av koppar men detta flagnade snappt av så man ersatte det med äkta guld. Kanske därför som flaskan är fyra gånger så dyr. Doften påminde mig mest om hembränt.

Visste ni att den första limited edition är News Orleans? Den gjordes för att dra in pengar för stormen som var där 2007.

De har också tagit fram en party flaska med en ljushållare till som dunkar i takt till musiken. Ganska coolt.

Absolut flaskan har sen något år tillbaka även fått en ny design. Gubben på bilden tittar numera mer uppåt, texten på flaskan har blivit mindre (för ingen läste den) och på baksidan är där nu ett A. Detta för att när flaskorna står på rad så ska texten inte bli helt bladdrig.

Den senaste smaken är Absolut Oak.  Någon som testat den? En mörkare variant på Absolut.

Hur som helst var det ett helt fantastiskt besök bland rör och stora tankar. Doften när man klev in i fabriken var nästan som kogössel. Visste ni att Absolut förser både Scan och flera bönder med något som kallas drank och är en slagg produkt från alkoholen.

Likes

Comments