Vi kör en challenger med..

Kicker, Nicolas- Benchetrit, Elliot 2-0 2.00

Visst, Kicker är ingen hardcourtspelare, men det är verkligen inte Benchetrit heller. Två stycken proffsmatcher hittar jag att han har spelat. Kicker håller en mycket högra nivå och ska vinna med 2-0

Likes

Comments

Smyczek, Tim- Gojowczyk, Peter 2 1.57 4/5 U

Skiljer i spelstyrka och Gojowczyk har hållit en högre nivå hela förra säsongen. Smyczek har lite form men har mött betydligt sämre motstånd. Tycker Gojowczyk ska alldeles för bra tryck för att Smyczek ska kunna hålla emot.

Johnson, Steve- Harrison, Ryan 2 2.45 3/5 U

Går helt på förra veckans prestationer här. Harrison skulle kunna vara lite trött, men vad gör det när man möter en gubbe som inte hittar sin bollträff.

Vesely, Jiri- Albot, Radu 1 1.76 3/5 U

Vesely slarvar lite ibland men kommer säkert vilja ta revansch från förra veckans förlust mot överraskningen Ojeda. Kan vara läge för Vesely att ta lite enkla vinster om han vill in på de större arenorna. Albot är ingen större spelare.

Tsitsipas, Stefanos- Lacko, Lukas 1 1.50 4/5 U

Jo tack, Tsitsipas lär vi få se en del av i framtiden. Ymer behöver inte skämmas över sin förlust mot honom. Han ska plocka bort en Lacko som inte är stabil mot det här motståndet.

De Minaur, Alex- Verdasco, Fernando 2 1.45 4/5 U

Vad bra han var förra veckan, De Minaur, eller… Det var inget supermotstånd han mötte och en gammal räv som Verdasco lär vilja visa hur man lirar i de större ligorna, som De Minaur inte är i närheten av ännu.

Simon, Gilles- Donaldson, Jared 1 1.78 5/5 U

Vilken chef han var förra veckan, Simon. Monterade ner hela gänget. Han är ruggigt effektiv när det stämmer för honom och fruktansvärt jobbig att möta. Donaldson är alldeles för ojämn för att kunna bolla med honom.

Likes

Comments