Header

Har nu kommit in på Mariannelund, så det blir den nya adressen för våren. Känns otroligt spännande, hoppas att jag kan fortsätta växa där.
Har varit seg i kroppen sedan i måndags då jag slogs lite med en väg och spräckte läppen och knäet tog stryk men det börjar känns på rätt väg igen.

Helgens matchen gick iaf helt rätt vann med ca 15 mål och 8 hittade in från min egen hand så det kändes bra.
Läser just nu -skatter dolda i mörkret- av Liselotte J Andersson och hittills är den riktigt bra tror att många kan känna igen sig i vad hon skriver.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glömmer alltid att jag har börjat skriva igen så blir aldrig att jag skriver.
Mycket har hänt, inte så konstigt 2 månader har gått men det största är att jag har i stort sett bestämt mig för att byta bibelskola.
Känns som helt rätt beslut just nu, det tråkiga är att man lämnar alla fantastiska vänner man fått här men jag vet att jag kommer ha kvar dem för alltid.
Men också handbollen kommer vara slut under ett halvår igen men nu har jag bevisat att jag kan komma tillbaka och jag kommer tillbaka igen det LOVAR jag!


Likes

Comments

Gått några dagar nu även dessa gått bra mycket upp och ner. Med höga berg och djupa dalar, i helgen fick jag göra något så fantastiskt som att spela min första handbollsmatch på över 3 år! Det kändes helt otroligt! Det går inte att beskriva hur det känns nu såhär i efterhand, men en mycket bra start var det.
Vi mötte Film SK som har vunnit div 4 två år i rad men valt att inte ta steget upp. Det var en jämn match som denna gång avslutades just mig med ett mål med 15 sekunder kvar på klockan och slutresultatet skrevs till 24-23 i vår favör. Och med 5 mål i protokollet och sista avgörandet målet känner jag mig glad över min första match på så lång tid.
Men sen kommer också de där dalarna och det är det som gör att veckorna suger när det inte blir som trott och allt man vill är att åka här ifrån.


Likes

Comments

Har hänt en hel del det senaste ! Har nu börjat träna med Uppsala i handboll och redan i helgen ska jag få göra en verklig Comeback! Min första riktiga match sen jag sluta för 3-4 år sedan ! Känslan är helt obeskrivlig ...
Igår var vi i huvudstaden och besökte en annan bibelskola det var lökigt kan man väl säga. Solen stekte på tappert trots att vi är en bra bit in i september och vattnet kändes ruggigt skönt där ett tag.

Idag har jag pratat med Emil för första gången sen han åkte till Nicaragua och det var grymt! Fick tid att skypa med honom så jag kunde se hur han bor å allt, grymt ! Men nog om mig för nu hörs efter matchen på söndag ..


Ha dé

Likes

Comments

Haft fantastiskt väder i Uppsala idag. Var inne i centrum idag och handlade lite kurslitteratur och satte mig sedan på en bänk för att läsa lite i Birros bok, Calcio Amore. Kan inte säga annat än briljant till hur han skriver den. Tankarna är fortfarande helt upp och ner men har haft möte med Gunilla (typ vår mentor) och det kändes riktigt skönt.

Imon bär det av hem till Såsen för bröllop och för att få med en hel del grejer till Uppsala på tillbaka resan. Tror det kan vara skönt med en paus denna helgen, ganska så välbehövlig. Det blir ganska så intensivt att ha varandra runt omkring sig hela tiden.Ha dé

Likes

Comments

Det är onsdag och vi har haft KRIK på schemat och idag var det beachvolleyboll, det gick verkligen fruktansvärt dåligt. Känner bara att dagen gick utför efter det och blev kass. 

Men när man bor tillsammans som jag gör med klassen nu var det bara att klistra på ett leende hur besviken eller inte sugen man var på att prata med någon i vilket fall. Så pizza och handboll blev det och Alingsås vann seriepremiären efter en dålig prestation över RIK.

Ha dé

Likes

Comments

Har idag varit på bibelskolan i en vecka eller närmare bestämt 168 timmar och det känns bara fantastiskt!
Igår kväll satt vi ett mindre gäng tillsammans och kände verkligen att vi fick komma varandra närmre. Idag var en som började som den brukar med lektion i GT (gamla testamentet) men på eftermiddagen hade vi vår första halltid med KRIK, så gött att komma igång med det!
På kväll blev det läxläsning till GT lektionen med Sverigematchen.
Lite goa gubbar på kvällskvisten ..

Ha de gött !

Likes

Comments

Avslutar nu andra hela dagen på bibelskolan och kan inte säga annat än att vi har fruktansvärt roligt tillsammans här. Idag började vi dagen med Att skrapa på ytan av Gamla Testamentet innan vi hade info om CSN bidrag och hur KRIK året skulle se ut sen begav vi oss in mot stan med målet att upptäcka och hitta ett par inneskor till mig. Vi lyckades med både, en bonus på de var kenyanen vi åt innan vi gick hem plus de fantastiska väder vi fick uppleva under dagen.
En annan rolig sak som hända runt lunch idag var när vi fick hugga oss in i Chrilles väska för att nyckel inte passa .

Likes

Comments

Imon kväll/natt bär det av! Uppsala och bibelskola sakerna är packade och lägenheten utflyttad bara städning kvar. Idag gjordes sista passet på ICA och imorgon så väntas en kväll hemma hos Emil med vänner innan vi beger oss av mot först Arlanda för att vinka av Emil som åker till Nicaragua i 9 månader ! Sen vidare till Uppsala kommer bli galet!

Ikväll har blivit en kväll i romantikens tecken (för det är ju trots allt de jag gillar bäst) med en riktigt bra film, Endless Love och en ännu bättre bok, The Fault in Our Stars.

Nu blir det att sova gonatt !


Likes

Comments

Då närmar sig bibelskolan med stormsteg och det ska bli så sjukt roligt ! Gjorde ett ordentligt röj i lägenheten idag då jag ska lämna den städad och klar på söndag när jag åker. Det första lasset med grejer som inte fick plats i rummet på skolan gick till föräldrarna idag så det är rätt tomt här inatt. Men vill bara åka nu!

Likes

Comments