Header
View tracker
View tracker

Behöver lite rosa gulligull i mitt liv känner jag. Lite sockervadds ludd i mitt mörka liv. Skojar. Vet inte vart jag vill komma med detta.
Söker efter ljus.

Likes

Comments

View tracker

Det är inte bara jobbigt när man har ångest, är även jobbigt efteråt. Hade maxad ångest ett par dagar på raken, när det sedan släppte en aning i eftermiddag, kändes det som om jag hade haft ett grymt gympass eller varit på en fjällvandring. När jag kom hem idag så var jag yr av trötthet och gick raka spåret till sängen och har nu sovit tre timmar. Det är inte så länge, men sov så djupt att jag inte ens haft några drömmar eller rört mig i sömnen. Sov som en stock. Vaknade nu och ska fixa middag, sen måste jag sova igen för är så snurrig. När ångesten släpper så känner mig verkligen hur energikrävande det är att ha ångest. All min energi går åt att ha all den där ångesten i kroppen. Tror inte det kommer hjälpa mig att sova på natten för det är ett problem jag haft många år, men om jag får sova igen efter middagen utan mardrömmar så skulle det vara bra.

Likes

Comments

Det är så mycket ångest just nu. Med ångest kommer hopplöshet och katastroftankar. Jag är utmattad, men det känns som jag alltid skriver det.. ni måste vara lika less som jag nu. Vill verkligen inte klaga, vill bara lufta tankarna, är trött av att ständigt bära denna tyngd.
Ska försöka sova nu men varje natt hemsöks jag av mardrömmar så blir aldrig mycket till sömn.
Godnatt kära hjärtan.

Likes

Comments

Sitter här igen, som många gånger tidigare, som fastlimmad i fåtöljen i vardagsrummet orkeslös. Har flera timmar, faktiskt hela dagen, kämpat med att ta mig till duschen. Förstår inte varför, men det känns så jävla svårt och jobbigt. Varför är det egentligen så svårt? Vad är jobbigt? Är som all min energi, motivation och livslust är borta ännu en gång och jag orkar knappt ta hand om mig själv. Jag är varje dag rädd för att hamna här och nu verkar jag ha gjort det igen.
Jag måste iväg på min dagverksamhet i morgon, men om jag inte lyckas duscha ikväll så kan jag inte åka dit, skulle aldrig dyka upp om jag inte kände mig fräsch. Det är uteslutet att duscha på morgonen, det skulle jag aldrig orka, så trött och illamående som jag alltid är när jag vaknat.
Känner mig så less just nu. Less på mig själv, less på att alltid hamna i detta mönster. Jag som i måndags faktiskt klev upp 07, satte mig på bussen mot dagverksamheten och kände mig en smutta glad när jag var där. Tänkte "nu kommer det nog gå bättre" men redan nästa dag så kraschade det.
Dessutom ska jag nu börja ändra i medicineringen. Det kan antingen hjälpa, men mest troligt förvärra. Mår alltid fruktansvärt dåligt när jag ändrar doseringen, men detta kan få mig att äntligen få chansen att sova utan mardrömmar. Orkar inte vakna kallsvettig varje natt, blir förstörd sen på dagen. Men jag har gått igenom detta tusen gånger förut att vi ändrat medicineringen och då kommer alla biverkningar på en och samma gång. De håller bara i sig i några veckor innan det blir stabilt igen, men under de veckorna får jag mörka tankar och vill avsluta allt, när som helst. Vet inte om jag orkar det just nu, orkar inte plågas. Pest eller kolera.

Likes

Comments


Jag vet inte varför, men dessa bilder får mig att må.
Egentligen mår jag inte bra. Men de var fina.

Likes

CommentsHur vet man om man fortfarande är kär?

Likes

Comments

Blir nog inte sömn i natt. Känns omöjligt att kunna sova. Är nära till gråt men kan inte gråta. Känner mig ledsen utan anledning, och varit väldigt nere några dagar nu. Utan någon anledning, "Bara depression".
Finner ingen tröst i något. Är otröstlig och känner mig ensammast i världen, fastän jag inte ens är ensam i sängen om nätterna. Har alltid nån vid min sida, ändå gråter man i tystnad.
Trött.

Likes

Comments