Header

Blir nog inte sömn i natt. Känns omöjligt att kunna sova. Är nära till gråt men kan inte gråta. Känner mig ledsen utan anledning, och varit väldigt nere några dagar nu. Utan någon anledning, "Bara depression".
Finner ingen tröst i något. Är otröstlig och känner mig ensammast i världen, fastän jag inte ens är ensam i sängen om nätterna. Har alltid nån vid min sida, ändå gråter man i tystnad.
Trött.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick helt plötsligt, från ingenstans, världens energi nu ikväll. Passade då på att ta tag i alla de där sakerna jag skjutit på så länge. De enkla uppgifterna som att byta sängkläder, som jag inte orkat göra på länge. När jag var i gång med det så passade jag ändå på att tvätta. Fick mer plats i tvättkorgen och kunde då äntligen ta tag i de stora bergen på stolarna i sovrummet med kläder. Är skämmigt varje gång hur stora högar som bildas varje gång. Varje gång man rensat så tar det bara någon dag innan högen är så stor igen att den tippar. Tillslut ligger allt på golvet och man ger upp. Ändå känns det som att jag har inget att ha på mig. Eller så bara helt enkelt hatar jag allt i min garderob. Inget får mig att känna mig snygg. Kanske beror det på att alla plagg bär på minnen. De flesta är från den här långa perioden jag haft nu flera år med dåligt mående. Riktigt dåligt mående. Så varje klädesplagg är förknippat med mig som "sjuk", eller hur jag ska förklara det. Om jag hade haft råd så hade jag slängt allt och köpt nytt. Ska nog försöka sälja så mycket som möjligt så jag i framtiden kan skaffa nytt och fräscht igen.

Att plötsligt ha så mycket energi att jag orkat städa upp i mitt sovrum har betytt mycket. Nackdelen är kanske att jag får det svårt att sova inatt med denna extra energi, om den inte avtar snart.

Förresten, måste bara säga: jag älskar att ha det rent och fint, men jag har aldrig energin för att städa och hålla det snyggt. Drömmen är att ha det ljust och fint med få saker framme.

Likes

Comments


Har inget att säga, bilderna får tala.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det känns som om mitt humör ändras trehundrafemtioelva gånger om dagen. Kan vakna glad och sen bryta totalt ihop pga att någon säger något negativt. Det verkar alltid finnas någon som ska hacka på en, som om vissa lever för att kasta skit på mig vid varje chans de får. Jag orkar inte få mitt humör förstört av att en vän eller familjevän lägger en kommentar om något. Orkar inte bryta ihop av att känna mig påhoppad. När jag försöker göra min röst hörd så blir jag nedtystad. Jag orkar inte längre ta skit av mina närmsta. Orkar inte känna mig otrygg i mitt egna hem för jag vet att hen när som helst kommer säga någon för att trycka ner mig. Vill springa bort från allt, vill vara ensam. Men jag vet att det inte är heller är bra för mig.

Likes

Comments

Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig.
Vet inte vem jag skulle varit. Vet inte hur jag skulle orkat. Hade varit ensam utan dig. Hade aldrig fått upplevt riktig kärlek om jag inte hade träffat dig <3

Likes

Comments

Min älskling <3
Är svag för honom.
Gör vad som helst för honom.
Allt för honom.

Likes

Comments

Det var länge sen jag hade så mycket ångest som jag har haft senaste veckan. Men samtidigt vet jag inte om jag någonsin varit så stark som jag har varit under denna period.

Likes

Comments