Header

Såhär såg det ut för mig idag!

Idag har jag då varit på avslutningsmiddag med skolan. Alla nior samlades utanför skolan och gick in till matsalen för att tillsammans äta middag där det serverades fläskfilé med potatisgratäng och lite tillbehör.

En helt okej kväll faktiskt, folk bjöd på sig själva och allt flöt på.

Tyvärr hitta jag inte länken till min klänning :(.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links


Trenden med mönstrade tights verkar aldrig ta slut. Och när man ser tightsen från Stronger förstår man ju faktiskt varför. Sjukt snygga prints med extremt skönt material! Här är några av deras tights som jag personligen tycker är jätte snygga!

1 / 2 / 3 / 4 /5 / 6

Själv har man då köpt deras "Militia" tights med deras matchande sport bh. Sjukt snyggt då militär mönstrat även är som en sorts trend som kommer tillbaka då och då!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag och Jacob varit i Göteborg för att shoppa. Vi hittade i principsätt allt vi skulle ha och därefter att vi kände oss färdiga så gick vi till palmhuset för att kolla lite där då jag aldrig varit där förr.

Under dagen så tog vi lunch på JOS. Första gången jag var där, jag tog en Acai Bowl medan Jacob tog en avocadosmörgås. Extremt god mat samtidigt som det var en jätte trevlig miljö.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Jag har däremot varit så sjukt nervös de senaste två dagarna, och är tyvärr fortfarande det!

Som de flesta vet har vi haft/ har nationella prov, och de senaste (vilket är matte proven) har satt sig jättemycket på en. I onsdags hade vi delproven B och C, fucka totalt tror jag. Men ärligt, va gör ens dessa prov, okej visst för våran del som går på vår skola är dessa prov en stor del av vårt betyg, men liksom, jag har ett bra betyg och vet att jag kommer in på den linjen som jag vill gå, så jag tänker om jag sänker mig så händer inget?
Aja, vi får se hur morgondagens prov går.

En annan orsak till varför jag har varit så nervös är att idag har vi haft "provintagning" till det gymnasiet jag ska gå på fotbollsprofil. Det gick väl helt okej, men asså herregud. Kände att jag inte riktigt körde helt rätt, det sluta med att jag ramla två gånger samt fucka vissa grejer, men jag får hoppas på det Bästa och vad som händer. Som sagt, folk säger man spelar bättre även fast man själv bara ser Dedär misstagen man gör, så är det för mig iallafall, att jag inte ser mig i helhet.

Likes

Comments

Herregud, 22° är ju sommarväder i Sverige! Eller vad säger ni?

Drog till stranden idag med Disa, senare kom massa andra, men fan va gött väder, det höll sig fram tills klockan var sju sen gick det neråt mot 18°, det är verkligen nu man får sommarkänslan!

Iallafall, det är sjukt vilken pigment jag har, efter 30 minuter av att sola så fick jag redan en bränna, så efter flera timmars solande har man ändå fått en rejäl bränna, vilket är as gött!! Grillande också! Några av våra andra kompisar va där och undra om vi ville grilla me dem, tackade självklart ja, liksom hallå? Haha.

Jätte bra dag iallafall med as Goa personer iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!!!


Asså herregud, förlåt tusen gånger om!! Jag är så jävla inaktiv här! Vill verkligen blogga men vet verkligen inte om vad för att de ska bli roligt för er att läsa liksom! Aja men kommer så småningom på något och då jävlar!

Nu sitter jag och degar efter att jag nästan precis har vaknat, ska troligen iväg snart då jag känner för att gymma. Har fått sådan motivation de sista så det blir hur lätt som helst att ta sig till gymmet nu! Annars ikväll har jag nog inget planerat, skulle kanske träffa några men det är inte så säkert än.

Likes

Comments

Skor i mängder!

Eller ja, tre par skor kanske inte är så mycket.
Basically hade jag sån sjukt besluts ångest när jag skulle köpa dessa, så jag köpte alla tre. Men älskar verkligen färgerna och superstar modellerna går ju nästan aldrig ur trender. Var också väldigt desperat efter ett par nya superstars då mina är helt sönder slitna.

Vilken färg tyckte ni va snyggast?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kappa / Byxor / T-Shirt / SkorHej på er!
Sitter just nu hemma och degar men ska snart iväg igen till Kungsbacka. Ska till "Freeport", vet inte riktigt vad det är de döpt om det till, men känner att alla vet vad man pratar om när man säger "Freeport".

Senare idag kommer nog inte så mycket hända, ska skriva färdigt en idrottsuppgift som ska vara inne idag, men annars inget som är inplanerat.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Våren är här och självklart behöver man accessoarer som passar in till årstiden.

Jag har samlat ihop lite accessoarer med temat rosa som jag personligen tycker passar in i vår. Rosa är ju typ vårens färg, man ser massa rosa/ beige aktiga färger ute. Så här är då ett kollage med olika sorters accessoarer som passar till det mesta, helt enkelt must haves nu i vår.

Likes

Comments

Hur snygga är inte dessa?

Har fått för mig något angående handväskor och när man ser dessa vill man ju bara klicka hem alla på en gång!

Likes

Comments