Linnea Forslund
Linnea Forslund

Ja ni vad har hänt på senaste? Svaret har jag! Det har vart väldigt mycket i skolan med alla nationella och så vidare. Eftersom jag nu går i sista klass i grundskolan vill jag ju prestera så bra som möjligt så jag kommer in på den gymnasieskola och linje som jag vill. Som det ser ut just nu kommer jag komma in. Sen vet man inte om medianen höjs eller sänks på den skolan och den linjen. Hur som helst var det ju ett tag sendan jag skrev vilket jag tycker är lite tråkigt. Jag har inte riktigt någon annan anledning än dem jag redan tagit upp hihi. Idag är det tisdag, igår (måndag) fixade jag mina fransar som jag brukar göra var tredje vecka. Jag ser det lite som vardagslyx och vem vill inte ha fina fylliga fransar? Men idag gick jag till frisören och klippte mitt hår axel långt. Det två bilderna över är lite äldre bilder alltså när jag hade långt hår. Sen har jag även köpt ett par lacoste skor. Gråa superfina. Köpte dem på Zalando och är super nöjd med dem. Samtidigt köpte jag ett par Jeans från Esprit som också sitter helt perfekt. Hörde ni föresten att svenska nationella spreds innan provdatumet? Detta tycker jag är lite synd faktiskt, jag var helt inställd på att göra ersättningsprovet men så blev det icke. Vi gjorde originalet och det gick super bra. Men igår spreds ju även No nationella. Asså om jag ska vara ärlig tycker jag att det ska lägga ner nationella om den sprids i förhand. Det blir bara mer och mer för varje dag.

Aja hoppas nu att det här inlägget sätter startskottet för nya inlägg i framtiden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså hur gott ser inte detta ut. Och jag kan säga direkt att det var super gott. Mamma hade köpt små cocos kakor och jag gjorde ett glas med blåbär sylt, naturell yoghurt och blåbärs granola. En liknande yoghurt blandning finns ju på espresso house så jag tyckte att den var god. Idag ska jag iallafall plugga No och So. SO kan jag nu men ska bara ha som ett slags litet förhör med mamma så vi båda kan intyga att jag kan det. Sen ska jag gå igenom No boken. Annars är söndagen ganska så lugn faktiskt.

SES!

Likes

Comments

Tyckte mina ögon var väldigt fina på den här bilden

Hejsan!

Veckan har vart någorlunda lugn förutom att jag på måndag har ett so prov i samhällsekonomi vilket jag tycker är kul men måste verkligen plugga in det så det sitter förgått nu. Sen på tisdag har jag ett NO prov i biologi. Men jag känner att jag kan det ändå så jag ska stor satsa på SO nu idag och NO lite senare ikväll och imorgon. Så på den fronten är jag lite stressad. Men igår var dagen magisk. Jag, min klass & parallell klassen åkte till Romme alpin på dagen. Det var super fint väder och super bra anläggning (vilket jag inte trodde). Jag trodde Romme var lite B men har ändrat min åsikt helt efter besöket. Tog tyvärr inga bilder så ni får nöja er med dom här två bilderna från i veckan (en är faktiskt i liften i Romme) Så en bild blev det iallafall. Vill bara be om ursäkt så jag inte uppdaterat på två dagar vilket har synts på statistiken men som jag sagt har jag suttit i plugg hela veckan och inte häller tagit några bra bilder, vilket ni ser ovan. Aja vad ska man göra åt saken.

SES!

Likes

Comments

Tröja: Gant, Byxa: Tessie, Skor: Alley

Hejsan

Idag kom jag hem faktiskt lite tidigare en vanligt. Min skola som jag går i har någon vecka i terminen som dom kallar för "Kram Veckan". Helt oförståndigt enligt mig men, men. Det började med att 08:30 hade jag matteprov och det gick bra! Efter lunch sen hade vi en slags fadderdag som vi 9:or ska vara med 4.orna i skolan. Vi får inte bestämma vad vi ska göra utan vi är med dem till lärarna säger att vi ska gå. Hallå? det går liksom bort två tre timmar på EN aktivitet som varken 9:or eller 4:or tycker är kul. Jag hörde till och med några fyror som frågade sin lärare när det fick gå. Även när vi delades in i grupper tillsammans med fyrorna frågade jag om det tyckte att aktiviteten har vart rolig varav en liten pojke säger " Nej, det var super tråkigt. Jag satt och spelade istället". Om ingen tycker det är så kul? Varför ska vi då ha den här så kallade "Kram Veckan"? En annan sak som jag tycker är lite konstigt är att några (inte alla) 4:or går fram till några 9:or, alltså 10 åringar går fram till fem år äldre människor och säger att den suger och att det kommer hata oss 9:or om vi inte ger dem godis. Jag tar verkligen inte åt mig eller något men jag tycker bara det är ett konstigt beteende. Det är samma sak som när jag och mina kompisar äter eller väntar på bussen så kommer en liten 8-åring och kastar ett sudd vid maten eller spottar bredvid mina kompisar. Hallå? Vad händer med dagens barn. När jag var en liten vågade jag inte stå bredvid en 15-åring och tyckte det var vuxna typ. Även deras lärare fick säga till ett antal gånger till hennes elever att inte vara så kaxiga mot oss nior. Är det så i eran skola också eller när ni gick i grundskolan? Här om dagen såg jag även en liten pojke springa runt med en mobil som tillhörde en tjej i åttan. Jag frågade om dom kände varann varav tjejen sa nej. Aja vad ska man göra åt saken? Vi har pratat med deras lärare och barnen verkar inte lyssna så bra om jag säger det själv.

Ses!

Likes

Comments

Hejsan allihopa. Asså wow jag är så super duper glad över att fått ca 20 läsare under 24 timmar. Trodde verkligen inte det och är super imponerad. Jag startade liksom min blogg igår? Jag tackar så hjärtlig och hoppas på fler läsare inom en snar framtid. Iallafall idag när jag kom hem var det bara att sätta sig i köket och plugga matte. Faktum är att jag faktisk är riktigt bra på matte men att plugga i cirka 3 timmar i streck är inte super kul om man säger så. Faktisk inte i något ämne. Efter att har dränkt mig i en massa mattetal så åt jag middag och det blev köttfärsås och spagetti med lite sallad :). Han tyvärr inte ta några outfit bilder, det hann tyvärr bli mörkt när jag kom hem :(. Aja better luck next time! som sagt är jag super glad över att ni läser och hoppas att det blir många fler.

Ses!

Likes

Comments

Hejsan. Detta är mitt första blogginlägg. Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg. Men det är inte det här inlägget kommer handla om. Inlägget handlar om min nya header. Jag tycker den är cool iallafall. Sen vad alla andra tycker spelar mig faktiskt ingen roll. Aja vi ses

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw