View tracker

"Kunde glittra men sen var det som hon dog"

Jag har varit så osäker till att skriva detta inlägget. Jag vill bara säga det.

Men under en tid har jag inte mått bra i mig själv. Det har märkts då jag ätit mycket mer, och alldeles för mycket onyttigt. Jag har tröstätit, sovit mer än vanligt, gått och lagt mig 20 om kvällarna och inte haft nån ork. Detta går dock upp och ner. Det vill jag tillägga. Men just nu känner jag mig inte som mig själv. Mitt mående går från att orka och vara glad till att vara orkeslös och omotiverad till allt.

J och jag har gjort slut. Detta var jag också osäker på om jag skulle skriva i bloggen, men ni kanske förstår varför jag inte riktigt är sugen på att blogga massa inlägg just nu.

Min förkylning börjar äntligen gå över, vilket betyder att jag äntligen kan börja smått träna igen. Träna bort mina kilon jag lagt på mig men ha som mål att må bra. Kilona försvinner så småningom bara man börjar må bra igen. Vill må bra i min själv och min kropp igen, känna att jag är bra och duger.

Jag lägger upp inlägg när jag orkar och kan.

Vill också sen bara tillägga att det skrivs alldeles för lite inlägg om psykisk ohälsa och att man mår dåligt ibland. Det som prioriteras är fancy bilder på vad man äter och köper. Tycker det är sjukt då vi lever i en värld där nästan alla mår dåligt nån eller några gånger i livet.

Vi hörs när jag känner mig lite bättre. Kanske skriver redan imorgon eller om 4 dagar. Vill inte känna nån press. Jag hoppas ni finns kvar när jag mår bättre.

Love

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har helt glömt att visa upp denna underbara palett från Bh Cosmetics. Beställde från deras egna hemsida och fick hem den rätt snabbt. Det som är kul med denna palett är att alla planeter är med. Och att den är baked.

Love it!

Likes

Comments

View tracker

Ni som läser min blogg dagligen vet att min favvoaffär just nu är Zara. Nåt jag dock inte nämnt tidigare är deras parfymer. Har hittat två favoriter, ena är faktiskt från herravdelningen och doftar sååå gott. Den andra doftar mer kvinnligt såklart men den är minst lika god. Deras parfymer är rätt billiga och går på 59-199kr.

På tal om parfymer, är det bra jag som skiftar mellan olika parfymer beroende på vilket mood jag är på? Ibland vill jag ha en söt och blommig doft och andra dagar vill jag dofta mer åt det träiga mer rough hållet. Aja, sån är jag.

Likes

Comments

Push up jeans

Jag brukar nästan aldrig hitta något inne på New Yorker. Men förra veckan hittade jag de perfekta tajta jeansen. De har någon sorts "push up" effekt på rumpan och först var jag väldigt skeptisk till detta. Men jag tog in dem till provrummet och gav dem en chans. BOM. Helt klart skönaste jeansen jag provat. Och pushup-effekten var helt klart ett plus. Nu är de mina favoritjeans. Priset är också att lägga på plus-sidan, 199kr för dessa underbara jeans fick jag betala.

Likes

Comments

Min drömjacka nummer 1 kommer från One Teaspoon. Dyr som popcorn är den dock, så den får fortfarande vara en dröm.

Likes

Comments

Idag tog jag och Marielle en fika på Espresso House här i Ängelholm. Pratade allmänt så som vi brukar göra, skrattade och hade det mysigt. Har saknat henne nåt otroligt. En fin vän som alltid finns där för en, är så glad att hon finns.

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, min förkylning är bättre idag men är fortfarande inte helt hundra. Så det är vad jag ska göra. Hoppas ni har en bra onsdag!

Likes

Comments

Två underbara puder från wait for it... H&M!

Pudret/Foundation till vänster kostar 99kr, mattar ner och är superbra enligt mig. För mig som har oljig hud och lätt blir glansig är detta sjukt bra.

Pudret/Highlightern till höger är från deras Limited edition-kollektion och jag hittade mitt på rea. Ger inte jääättemycket glow utan mer sådär lagom. Glittrar lagom mycket och sitter länge.

Två favoriter helt enkelt! Pluspoäng på förpackningarna som jag tycker är så sköna att hålla i när man sminkar sig.

Likes

Comments

Denna letade jag efter som ett jäkla djur i helgen, den fanns varken på Väla , i stan eller i Ängelholm. Igår gick jag snabbt inom H&M och hittade ett exemplar kvar, i min storlek och allt. Snacka tur. Har varit på jakt efter en beige hoodie rätt länge nu. Ni hittar den för 199kr på H&M.

Likes

Comments

Bilder Pinterest

Jackan med Whatever på ryggen är högst på min lista över saker jag vill ha. Sen hade inte en stor stickad tröja varit fel heller. Och fisknät. Fisknät i mängder.

Likes

Comments

Hej fina läsare! Idag är min förkylning värre och jag hade feber inatt. Försöker att bara vila och ta det lugnt resten av dagen, så typiskt att bli sjuk just när jag börjat på det nya projektet. Men men, blir nog snart frisk igen.

Hur mår ni? Finns det nåt speciellt inlägg ni vill att jag ska göra så hit me, släng iväg en kommentar :)

Likes

Comments