Har packat väskan och just nu i detta moment har jag precis lämnat Gbg och är påväg mot.... STOCKHOLM! Bokade resan imorse, spontant precis som jag tycker om. Ska träffa S och stanna till måndag. Kommer bli så fett och det är första gången jag besöker huvudstaden. Är lite smått nervös.

Uppdaterar lite senare

XX

Likes

Comments

Äntligen är min julklapp från fina pappa hemma. Som jag längtat och önskat mig denna. Nu står den och dunkar för fullt på mitt sängbord, loooove it⚡

Likes

Comments

Ny lovely liten bag från Mango's rea. Finns i rosamönstrad också och den är sååå fin, dock valde jag svart för att kunna matcha med mer.

169kr kostade den.

Likes

Comments

Idag har jag varit på möte hos min psykolog. Ett snabbt möte blev det men det kändes bra. Nu är jag påväg hem till pappa, ska chilla lite sen ska jag iväg till Hbg och träffa Marielle 💗

Hoppas ni har en bra tisdag!

Likes

Comments

Foundation och highlighter stick

Nytt in från H&M, foundation som faktiskt var bra för att vara H&M, och ett highlighter stick. Från deras rea som förövrigt är amazing.

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagen då jag var i Helsingborg och mös runder

Likes

Comments

Jag har haft bästa helgen på länge. Tack vare en speciell person, har skrattat som aldrig förr.

Åt på restaurang gjorde vi igår, idag tog vi en runda till Helsingborg och chillade i stan. Jag köpte en ny foundation som jag hoppas är bra, blev också ett highlighter stick. Mer om det imorgon.

Mitt humör har varit på topp och det känns så skönt. Ingen jobbig känsla på hela helgen. Och jag har mina aningar om varför.

Hoppas ni hade en lika bra helg som jag har haft! 💗

Likes

Comments

Nya skor, flatforms is da booooomb⚡️

Från Asos rea

Likes

Comments

Hon är utskriven.

Smärtan i min kropp går knappt att sätta i ord. Ångesten som virvlar i min kropp är inte helt borta än. Men jag vill leva. Jag vill det. Och det är ett stort steg. Jag är lite mer uppåt än när jag blev inlagd den 27e december, natten klockan 2 och jag var krossad till botten. Förstörd inuti. Det var så det kändes iallafall.

Jag går upp på morgonen med ett medvetande om att det kommer bli bra snart igen, hon är inte förlorad. Det är en känsla. Känsla. Inget annat än en känsla.

Hon kommer klättra sig upp igen, som 2 gånger innan. Inget är förlorat. Just nu tar jag det i min takt. Även fast Matilda vill gå från 0 till 100. Även fast hennes tålamod är på noll. Det kommer ta tid. Och det får det göra. Hon lever och det är det viktigaste. De som har stöttat mig, hälsat på mig på sjukhuset och de som skickat fina sms. Tack. Ett stort jävla tack till er. Utan er finns inget jag.

Likes

Comments

Hej allihopa. I måndags blev jag inlagd akut för att jag mådde så dåligt. Fick grov ångest och oro i kroppen. Fick sitta 4 timmar på akuten innan jag blev inlagd, och klockan var närmare 02 innan jag somnade till slut.

Hatar ångestattacker, jag verkligen hatar det.
Just nu är jag mest rädd att få en till ångestattack, men just nu känner jag mig rätt lugn. Blir förmodligen utskriven imorgon, hoppas nästan på det. Vill också tacka för dem som finns runtomkring när jag faller ner, min familj och mina fina vänner.

Finaste Marielle kom och hälsade på mig igår och vi gick en runda i stan. Kollade på lite rea och drack en chai latte. Känner mig för det mesta tom och känslolös. Jobbig känsla. Men det kommer att lösa sig. Det vet jag.

Likes

Comments