Hej på er! Lite bilder från dagens ut promenad, det var så fint väder ute. Så jag och mamma stack ut en stund och fotograferade. Älskar när solen skiner fram bland snön.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Gårdagens lektion handlade om att vi skulle göra ett bildspel foto typ, men jag och mina kompisar stack ut och provade fota lite ideer. Så här är några av mina bilder jag tog igår. Redigerade även sedan dom i svart vitt och la till lite effekter så det skulle se ut som gammal kort.

Likes

Comments

Älskar att vi har en foto studio på skolan + att vi har så många olika bra kameror! Modellen på bilden : Therese

Likes

Comments

Hej på er! En vecka nu sen jag blogga, men har haft fullt upp sen har jag typ inte gjort något intressant så det måste ploggas om. Men ja bloggen ska komma igång snart igen! Men det som har hänt det senaste dagarna är väl, jag har gott i skolan, tränat och pluggat + jag har inset att jag har gått halva mitt år på gymnasiet, tänk om 1 och ett halvt år har jag tagit studenten så sjukt men fett taggad. Även fett taggad på detta år då jag och alla 00:or fyller 18 år. Och jag fyller liksom år om 2 veckor typ är fett taggad. Men iallfall så är skolan igång nu, kul att träffa alla. Vad ska man säga mer jag har även gjort en liten baket list om detta år, får se ifall allt lyckas göras i år. Men kan skriva ett separat inlägg om det. Men lite kort info om vad som pågår, men ha det så bra så hörs vi! kram

Likes

Comments

Gud vad vi Uppsalar bo har väntat! Och hej Föresten, Äntligen har det kommit lite snö och fryst till + sol. Ser ni inte hur fint detta är, älskar när solen lyser på träder och man ser snön.

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen så har jag köpt en ny tavla, haha inte vilken tavla som helst utan från mitt företag! Plus denna tavla som kallas flickan har jag gjort! Vi har även några andra tavlor som vi har gjort. Det är bara att söka på Instagrma Weprint_UF så finns det fler av andra tavlor där med. Har redan planer på andra tavlor som vi kommer eventuelt sälja. Är extra roligt då det går bra för vårat företag! Nu ska jag fortsätta designa andra tavlor, vi hörs! Kram!

Likes

Comments

Instagram@jjohannaforslund