Fotografering

Hej på er! Här kommer super fina bilder ifrån dagens fotografering med Alexandra. Vi gick en promenad och fotade lite och jag lärde henne att fota lite. Men här är lite bilder som jag tog på henne sen även tog hon ett på mig. Men så fina bilder, så kul att vi hittade så fina solrosor här i Uppsala. jag fotar med min Canon 700D med mitt 18-55mm objektiv sen har jag redigerat lite i VSCO nu när jag inte har någon dator tillgängligt. Men ha det så bra så hörs vi! kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Shopping

2 nya plagg, hittade ett par vita butcat jeans för 50kr, bra köp! :) sedan blev 3 såna här tofsar alla typ använder, men dem är super bra tycker jag! 3 för 2 på glitter tipsar! Men vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt, Shopping

Hej på er! Måndag idag och ny vecka! Vissa börjar ju skolan nu men jag börjar på onsdag Wehh! Idag så vakande jag vid 7, eller mamma välte mig för jag skulle vänja mig inför skolan att gå upp så tidigt, men hehe såklart gick jag upp 1 h senare. Sen vid halv 10 hade jag tid hos frisören då jag klippte mig, jag tycker detta är kort jämför hur jag hade innan, men detta blir nog bra och håret känns bättre. Sen träffade jag Isabelle på stan då hon hade slutat precis när jag blev klar med klippningen. Vi gick på stan en stund och kolla i affärer, jag hittade två par snygga örhängen, så jag blev nöjd med det! Nu är jag hemma en stund och ska snart iväg igen! Men vi hörs kram!

Likes

Comments

Youtube

Nu är äntligen alla videos ute på youtube. Jag tyckte det var kul att testa att filma lite klipp och sedan lägga till musik i bagrunden men alla musiker jag har i videorna är kanske inte det bästa men var tvungen att ha nått så ni får stå ut. den bästa videon under sommaren var lätt Malta resan så rekommenderar och kolla på den.

Likes

Comments

Hej på er! Lite blide ifrån min instagram, men hade brist på bilder idag. Dagen idag bestod av att åka till fjärdhundra och spela handboll, så drekt när jag kom hem blev det middag och sen chilla för är riktigt trött i hela kroppen. Men hoppas ni mår bra så hörs vi! kram

Insta: Jjohannaforslund :)

Likes

Comments

bilfärd med stålande sol

Likes

Comments