Header

Gymmet 2017

Hej på er! Idag så vid 17:00 tiden så åkte jag och skulle gymma på Fyrishov med laget, jag körde som vanligt uppvärmning på spring band i 10 min sen blev det last drag och sedan gick jag vidare och körde med hantlarna. Började med stående hantelcurles sedan gick jag över till bänkpress med hantlar. Körde typ 2 gånger sen hände de hemska, min axel vred/ hoppade typ ur led, så 1 sekund efter låg jag på golvet och grät, folk runt om kring mig försökte hjälpa mig, och de är jag tacksam för. Så han ty träna 3 grejer sen pajade allt. Så träningen idag och imorgon kommer nog inte jag träna eftersom jag har super ont i min axel. Min pappa har undersökt min axel och de ska nog inte vara så stor fara, de är typ som en stukning, men har super ont så hoppas jag är tillbaka i träningen tills nästa vecka! Jag var så taggad på denna dag, först gymma med laget sen träna med damerna. Var så länge sen jag gjorde de, men känner hällre att jag väntar lite så min axel blir bra iallafall än att skada den igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ny dag, nya möjligheter 

Hej på er! Idag blir det favorit dagen, första lektionen fotografisk bild och efter lunch estetisk kommunikation! Men ha en toppen dag så hörs vi! kram

Likes

Comments

Ha en toppen dag!

Vaknade nyss och gör iordning mig nu för sedan åka till skolan! :)

Likes

Comments

Gymmet 2017

Hello! Efter skolan idag så åkte jag hem fikade och sedan direkt till gymmet! Idag gynnade jag själv så programmet blev annorlunda idag! Sprang i 15 min sendan körde 3x12 benpress började lätt på 70 kg sen ökade jag till 90kg! Sen körde jag lite fler grejer till ben, kommer inte ihåg va de hette tror typ ben spark eller nåt! Men körde även en del mage idag! Men blev taggad och springa mer så kommer nog bli lite mer av de senare! Men dagens pass var väldigt intensiv jag satte på hög musik i hörlurarna och bara körde mitt program! De gick toppen! Tänkte inte på de andra som var där utan körde bara mitt! Jah kan ba säga att efter dessa 1h och 10 min pass var jag rejält svettig och röd i hela ansikte, haha men de är bra! Kämpade på bra idag! Imorgon blir de vila sen dags igen på onsdag och armar! Men lyckad pass idag!

Likes

Comments

Gymmet 2017, Shopping
Nya löparskor 

Var på intersport idag med mamma och vi köpte ett par löparskor till mig idag, de var så sköna och snygga. kostade runt 1300kr tror jag

Likes

Comments

Nouw Magazine

Foto

Lite bilder ifrån fotograferingen idag. Många fina bilder tyckte jag det blev så en hel bomb med bilder här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nytt album 

Hej för nån dag sen så släppte Zara Larson sitt nya album och va tycker ni? Själv efter att fått lyssnat noga igenom låtarna så tycker jag faktisk att albumet är bra. Hennes nya låtar är super bra verkligen. Och lite sjukt att alla hennes låtar radan har kommit upp på topp 50 listan. Men nu sitter jag och lyssnar i högtalarna med hennes låtar.

Likes

Comments

Godmorgon 

Godmorgon på er! För ett tag sen såg gjorde jag en fin och god frukost med fil och bär så idag passade jag på göra samma idag igen! Men nu sitter jag och äter frukost och dricker te. Ska snart göra iordning mig och sedan åka till gränby med mamma. Sen får vi se vad som händer. Men ni får ha det så bra så hörs vi! kram

Likes

Comments

Lördag idag vilket betyder att jag hinner med ännu ett gym pass. Idag blev det fokus på ben, rumpa, mage och lite rygg, självklart så började jag med att springa först som uppvärmning! Gymmade typ i 1h vid lunch tid med pappa! Najs att starta dagen med ett gym pass sen få göra av man vill resten av dagen! Körde som vanligt igen knäböj med stång på 40kg, där vårdar jag inte öka för har haft en skada i knät men får se senare! Sen blev de marklyft med 60kg 10x3 efter det blev de att köra typ någon rump övning och sedan benpress på 90kg. Sen blev det att gå upp och köra massa magövningar! Så dagens pass blev väldigt bra. Men nu tar jag helg med träning tillbaka igen på måndag! :)

Likes

Comments

Setting spray

Beställde för ett tag sen en setting spray ifrån cocopanda och igår fick jag den! Hört från andra att denna är bra så då tänkte jag testa denna! Men här är den!

Likes

Comments

Startar morgonen med te 

Godmorgon på er! Ställde klockan idag på 10 men först vakande jag 8 och sen somnade jag om till 10 typ, men låg kvar i sängen till 11 typ. Så blev en skön morgon och inte kunna stressa. Grönt te på morgonen har jag tyck varit super härligt och starta morgonen med. Snart ska jag åka och gymma med pappa sen får vi se vad som händer idag. Skönt och ba ta det lugnt och se vad som händer. Något jag måste göra är att plugga hehe, har haft mycket på senaste jag måste göra! Men ha en bra dag så hörs vi! kram

Likes

Comments

Dagens gick faktisk snabbt idag! Och så skönt och ha helg nu! Så ha en toppen kväll hörni så hörs vi! Kram

Likes

Comments

Våren är här!

Hej på er! på senaste har det varit typ 8 grader och sol, så jag skulle säga att våren är här typ. Det är super fint och najs väder ute och fotografera. Älskar ha kameran med mig och bara ut och fotografera! Mer bilder kommer sen!

Likes

Comments

Hej på er! Dagens pass idag blev rygg, armar och kondition han inte mage idag, men får klämma in de någon annan dag. Dagens pass blev väldigt bra! Vi provade även köra bänkpress idag då vi kände att vi börjar bli starkare och orka vikten! Så det säger vi som ett plus från dagen! Dagens program ledda av de gamla vanliga jag brukar skiva på torsdagar, haha men lite olika övningar med hantlar och Aa en hel del grejer! Dagens pass kändes toppen! Hehe sen är jag alltid så positivt till träning och gymet eftersom det är så kul och jag vill utvecklas! Sen är detta till en uppgift till idrotten som vi har nu i 6v! Men jag kommer nog fortsätta med detta hela året eller mer! Och sånfall byta ut lite övningar och sånt! Nu blir det vila tills på lördag då kör jag igen! :)

Likes

Comments