EF Språkresa 2017

Hej på er, här är lite bilder ifrån första dagen här på Malta. Jag åkte själv dit men har nu träffat många härliga människor. Värmen här är så härlig, från morgon till kväll är det typ 27 garder. Men här bjuder jag på många härliga bilder!

Likes

Comments

Shopping

Hello, 3 nya grejer som jag fick av Tia här om dagen. Det luktar super gott! Så tack mycket Tia! 😀😀

Likes

Comments

Mat

Godmorgon på er! Mamma väckte mig vid 8 men somnade om till 11, hehe så nu äter jag en super god fruskot i solen på ute platsen. Hoppas ni har det bra så hörs vi! Kram

Likes

Comments

Shopping

Nu har jag äntligen fått mitt snygga skal! Älskar färgen nu till sommaren!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Nu har sommaren äntligen kommit och det är varmt! Jag älskar sommaren och värmen, dock så hatar jag att jag inte blir brun, jag har provat massa olika bryn utan sol, men blir oftast fläskig, men nu har jag köpt en ifrån Apoteket som dem tipsade om, så får se hur detta går, dessa bilder ovanför, är några timmar efter jag tog brun utan sol, så det blir nog bra ifall jag smörjer in några gånger. Och det bästa är att jag har en handske när jag gör detta! Men har ni några tips på nån brun utan sol?

Likes

Comments

Inredning, Shopping

Hej på er! Nu är äntligen mitt rum klart, fått upp garderoben, tavlor och växter! Dock det ända som fattas sen är ny säng men det får jag vänta med! Men blev så nöjd med mitt nya skåp, alla kläder får plats och det är bara enkelt nu!

Likes

Comments