Header

Asså jag får panik, igår när vi kom hem så låg det en hund utanför dörren huset dom hyr i, och alltså vi har ingen aning vems hund detta är om det ens är någons hund så såklart blir typ orolig och lite smått rädd för man går inte bara fram till en främmande hund bara sådär, men iallafall så kol vi in och så berättade min syster att det är en katt inne i huset som någon valt att mata någon enstaka gång som nu bor på frysen! Katten bor på frysen?!?! Och det lilla plusset på det hela med katten är att den attackerar om man kommer för nära vilket är självklart om den inte får mat regelbundet. Men så tillbaka till hunden.. När jag och min syster kommer hem nu på kvällen så ligger hunden där igen utanför ytterdörren men den här gången med ryggen emot oss så jag sa det att man bör aldrig gå fram till en hund som ligger med ryggen emot för eftersom den inte ser en om man är tyst så blir den rädd och kan attackera. Så vad gör inte min kära syster, jo hon säger att jag ska gå fram vilket jag såklart gör då hon är rädd för hundar och öppnar ytterdörren, när jag öppnar ytterdörren så förväntar jag mig ju såklart att hunden ska resa på sig och gå in men den ligger lugnt kvar och viftar lite på svansen.. Jag får panik!!! Varför i helvete gör man såhär mot djur?! Får panik helt enkelt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Precis min otur.. När jag hade planerat en dag på stranden så ska det blåsa så mycket att man knappt kan gå ut för att sanden är överallt.. Så istället för att ligga på stranden och ligger jag i sängen och käkar melon och mango. Sen för att klaga lite mer så är det dö hett ute idag värre än dom tidigare dagarna, kan bero på att det är hög luftfuktighet men jag tänker njuta av denna stora sallad och tycka synd om mig själv..


Likes

Comments

Okej så igår blev inte mycket solning då jag bokstavligt tog en sovmorgon till tolv. Sen gick jag och Syrrans fästman köpte och saker till dom hemma i Sverige som jag lovat att köpa någonting till och tillbringa resten av eftermiddagen kvällen på eventet street nights. Där dom målade graffiti hela kvällen, sjukt bra jobbat dom som visade sin art, sen fick man se sin syster i action på dansgolvet som även ledde till att mindre barn tog över den sedan hur gulligt som helst. På eventet så träffade jag även Syrrans polare som dansar och hennes fästmans bästa vänner som var hur sköna som helst. Helt galna men helt ok. Så planerna för idag blir sola sola sola! Need to work on my tan..


Likes

Comments

Så dagen blev tillbringad på stranden för att jag bara älskar det. Nej men jag har inte så mycket mer att göra när min syster jobbar på dagarna, så då passar det bra att trimma på brännan lite. Så köpte med mig cocowater och vanligt vatten till stranden efter som det var 35 grader idag.. Kändes lite för varmt asså, och eftersom det blåste lite så var vågorna i vattnet enorma folk försvann under vägarna haha. Men fick sällskap av syrran kompis Karina som även bjöd på glass underbart. Sen fick ja skjuts till syrran jobb som ligger i Ibn battuta mall och med henne så åkte jag hem dit hon bor. Sen så gick vi på en promenad här på kvällen och köpte glass igen för asså det är hett! Glassen var så god, don gör glassen på beställning så det är inga massa kemikalier som gör att den ska hålla längre eller håll upp osv så underbart gott. Men imorgon blir att köpa presenter till folket dör hemma som jag lovat och kanske förhoppningsvis hinna sola lite.
Likes

Comments

Första dagen avklarad! Solbränd från några ex antal timmar på stranden med min syster. Sen var det hem, tog en powernap och vidare till Dubai Mall. Kolla på fotänshow Och har haft en helt underbar dag. 

Likes

Comments

Det finns inte ord för hur jobbiga dom/den timmen jag vaknade i natt och bara grät. Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv och bara av en dröm, en dröm om minnen från barndomen. Jag är en människa som håller inne mina känslor för omvärlden och bara exploderar när jag inte orkar mer och det var nog precis det som hände i natt. Min älskade morfar gick bort för 2-3 år sedan och det var utan för varning. Jag bröt ihop på begravningen och har inte gråtit över honom förens i natt. Jag började såklart då tänka på min älskade syster som jag snart kommer få träffa med som jag saknar så enormt mycket och grät ännu mer.

Men hela den här stunden under natten då jag var vaken har fått mig att fundera, jag inser inte hur lite jag egentligen visar för dom som är mig nära hur mycket jag bryr mig och älskar dom. Helt plötsligt finns dom inte där längre och då står jag där med ännu mer sorg, men mest besvikelse mot en själv för att man inte visat den personen att man faktiskt uppskattar och älskar den. Jag vet att jag måste bli bättre på det, bättre på att visa mina känslor fysiskt och verbalt.

Så därför har jag ett allra första nyårslöfte till mig själv. Jag ska jobba på att visa mina känslor och uppskattning för dom människor jag har omkring mig och verkligen uppskatta det dom individerna har att ge och ta emot. Verkligen se dom och sen kunna känna att jag har gjort mitt bästa för den personen ska förstå vad jag ser känner och uppskattar hos denne. Det kanske är ett löjligt löfte i vissas ögon men för mig kommer det bli en utmaning och ett perfekt löfte.

Likes

Comments

Jul pyssel hela dagen, så mysigt. Inslagna packet, mat lagning och framtagandet av pappas bästa julklapp från mig. Så stolt över den helt handsydda jul tavla gjord av 9-10 år gammla Veronica Forslund. Så gulligt att jag stavade fel på god jul men var helt säker på att jag stavat rätt. Nu blir det lite mys i soffan med fadern.
Likes

Comments

Tre dagar kvar till jul och jag har varken slagit in alla julklappar Melker pyntat granen än.. Men det sker imorgon. Idag har jag varit på middag hos farmor med min fader och kört hem. Nu så blir det mys i soffan och ta hand om mina tår och lillfinger som är skadade på ett eller annat sätt
Likes

Comments

Mys kväll för mig själv med lite koll på handbollen, film och tidigvsöng då jag håller på att stå sovande vilket inte är så konstigt med tanke på vad jag gjort i natt med underbara människor. Nu ska jag äta mina grönsaker som jag toppar i gräddfil <3


Likes

Comments

Spel spel och mera spel. Mer underbart kan inte en kväll och natt bli! Har as kul och det går sjukt bra! Längesedan man va så peppad på att spela eller köra ett Game. Glädjen är enorm och jag är hur nöjd som helat med ett sådant här avslut av skolåret <3
Likes

Comments