Jag har svårt att bryta kontakter, eller saker som i huvudtaget är påväg att bli något. Men något jag insett är att jag vill ha wow-effekten, att bli riktigt tagen av någons personlighet på riktigt. Surrade med en kille i ett år innan vi sågs, pågrund av olika fritidssysslor. Men han var så sjukt attraktiv och kändes som en kille jag verkligen kunde fatta tycke för. Vi sågs, och efter det fanns inte suget att verkligen ses igen. Jag menar det är väl mysigt men känner mig inte lika beroende av att snacka med honom. Senast vi hördes va en veckan sen och innan de vet jag inte.

Just därför slog det mig, jag insåg att skulle han ragga på någon annan så hade jag inte blivit ledsen. Sen att jag har svårt att verkligen släppa in folk och våga tycka om dem är ju en annan fråga.. Heh..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Sen när det gäller i sina egna situationer.. Då lyssnar man gärna inte på sig själv. Så trött och ledsen och trött och ännu mer trött på mig själv. Att släppa folk som suger, att gå iväg från dåtiden, skitenkelt?! Ellerhur? Fast ändå inte.

Finns en människa. Som jag tyckte väldigt mycket om. Jag kommer alltid tycka om honom. Och faktan i bara det, gör lite ont i sig. Inte världens smärta, men minnena och tanken på mig i hans famn, kommer alltid göra lite ont.

Dags att omvärdera, fokusera och titta framåt.

  • 0 readers

Likes

Comments

Denna lediga onsdag skall spenderas här, i sängen. Lite i köket, tänkte lira lite Xbox.. De var längesen, och kanske en tripp till pulsen för att köpa glass. Annars inget annat. Måste bli frisk nu inför säsongsstart.

  • 2 readers

Likes

Comments

Söndagen så vart de mest sova. Träffade Lennart och övningskörde lite. Men utöver de bara chilla. Började känna av i halsen, vilket visade sig 10 gånger värre dagen efter. Vaknade och mådde sådär, tänkte att jag pallar jobba ändå. Innan jobbet skulle jag iväg och se så jag hittar till Liam och Teds nya skola, bara den trippen på 1-2h var jobbig. Helt slut när jag kom hem, grät och hade ont överallt. Så vart tyvärr att sjukanmäla.. Fick knapra lite alvedon och sova.

Idag var jag mycket piggare. Jobbade 15.45-23.00. Gick helt okej, inte helt frisk. Och känner av i kroppen att jag inte pallar som jag bör göra.

  • 2 readers

Likes

Comments

Vart en lång helg, med lite sömn. Fredag så sågs vi i DJ inför uppstart. Jag hann bara vara med i början för att sedan dra mig till jobbet för ett nio timmars pass. Slutade 06 på morgon. Var bara att åka hem, sova tre timmar och sen upp igen.

Lördag, som sagt upp vid 10. Sen lira en 1 x 20 match mot 01, vi vann med 2-0. Lite risigt av oss, men men.. En vinst är alltid en vinst. Därefter omladdning med burgare och sedan döma damernas träningsmatch med domarkollegan Elin. Det gick hyfsat för att vara säsongens första. Lite situationer vi kunde skött snyggare, men, svårt i efterhand. Efter dömningen, andas lite, byta om igen till matchstället för att fotograferas. Energin är väldigt låg. Sen var de bara att be pappa hämta och hem å dö ett tag.

  • 2 readers

Likes

Comments

Att jobba som en "vanlig" människa. Nog för att jag diggar kvällspassen som fan, men att jobba frukost, dvs 6 eller 7 till 15/16. Det är sjukt skönt, komma hem samtidigt som alla andra. Kunna äta middag med familjen osv. Jobbar frukost om några timmar, sen går jag in på en del kvällspass igen.

  • 4 readers

Likes

Comments

Om ett par år kanske vi ses på stan. Ditt varma leende som får mig att vilja hoppa upp i din famn och berätta hur mycket du alltid kommer betyda för mig. Men du är inte min längre, och vi tycker inte om vandra på det sättet längre. Så jag har nog inte ens rätt att tänka den tanken. Med huvudet nedsänkt i trottoaren så kommer jag gå och tänka på ditt ansikte. Men vi gjorde bort oss. Jag gjorde bort mig, du gjorde bort dig. Vi som hade kunnat vara så bra ihop.

För att ge upp.. Är mycket enklare än att kämpa för det man vill ha.

  • 4 readers

Likes

Comments

Knegar på rätt bra nu. Inte långt kvar tills vi åker, kommer bli hur bra som helst. Förra veckan, jobb och sen lite krök och träffa kompisar i lördags. Lite så dagarna ser ut nu, jobba sova, äta oftast och träffa lite vänner.

  • 5 readers

Likes

Comments

Jobbade frukost hela förra sommaren, denna sommar har jag jobbat mest lunch och kvällar. Framförallt kvällar. Men idag blir de ett 06-15 pass, tagg. Jag som inte diggar mornar och helst sover ett par timmar längre än det här..

  • 5 readers

Likes

Comments

K4, är klassificering jag och Elin är som domare i år. Det går framåt. Jag klarade både löptestet och provet för de kraven så de känns bra. Gick TEMA kursen iår och hamnade i en jätterolig grupp. Lovely. Hade skitkul, verkligen! Givande med bra kursledare och övernattning på hotellet kursen hålls på, såå de betyder skoj och samkväm på kvällen. Fruktansvärt roligt med människor i alla möjliga åldrar som man nog aldrig skulle hängt med annars. Kuuuul kul!

  • 5 readers

Likes

Comments