Detta har jag beställt från wish för ca 1 vecka sen. Hoppas verkligen det blir bra , man vet ju aldrig med den sidan! MEN allt jag har beställt innan har blivit bra. Mössorna vore mest roligt om dom passar både mig och Julian. Beställde i grå färg till båda. Älska grått !

//susanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lilla busunge

Vaknade och kände fyfan orkar inte med en till dag. Dagarna suger och jag känner att det finns 0 att göra , känns hopplöst att sysselsätta Julian , speciellt av att bara vara hemma. Men man har igentligen inte ork att dra någonstans. Han vill ha mycket uppmärksamhet och tycker det är dö tråkigt att greja själv, frustrerande är det ibland och väldigt segt !! Men dagen blev bra tillslut, jag och Johan gick en promenad hem till Amanda, drack kaffe och fikade. Direkt när vi kom hem , packade jag in Julian i bilen och åkte till mina föräldrar.. spyr verkligen på att vara hemma i lägenheten , jag vill ha hus så man kan vara ute i trädgården och bo större!
Nästa år blir det kanske leta hus, det vore ju en dröm !

//Susanna

Likes

Comments

Beställt denna racer läragåstol till plutten. Hoppas han gillar den.

Feber killen

Igår fick Julian 5 månaders sprutor och nu har han lite feber. Blir babblarna mys hela dagen antar jag.

Har inte bloggat pågrund av extrem
Sömn brist och utmatthet. Julian har haft extrema smärtor på nätterna och därför blivit 0 sömn för både mig och han. Men alvedon verkade hjälpa då natten som var och denna natt gått bättre , jag har även lite mer energi då jag fick sova på soffan och Johan tog natten . Så jädra skönt !

//susanna

Likes

Comments

Trots en fruktansvärd natt med 0 sömn,då Julian hade konstant ont i magen och grät , så lyckades jag hålla dagens planer som bestod utav frukost hos mamma med Amanda och joss för att sedan beta av ett gympass.. har sedan hängt ute hela dagen och nu ser jag dubbelt o jag känner mig totalt utmattad. Hoppas de blir en bättre natt , känns som om jag dör snart av utmatthet,oro och medkänsla till Julian.

//Susanna

Likes

Comments

Super härlig dag. En strålande dag, både vädret och humöret. Joss och jag startade dagen runt 10, traskade ut i värmen och bara njöt, gick på maxi och handlade lite, för sen kom min mor och vi åt kycklingsallad på min innergård. Efter det drog vi till plaskis, ett bad ställe för barn i Kumla som vi har. Plaskis är ett eget hittepå ord, där träffa vi becka o hennes barn. Mycket nöjd med dagen!

//susanna

Likes

Comments

Idag skedde det , jag storstäda och min snälla vän joss underlätta det hela genom att ta ut Julian på promenad. Sen bjöd jag joss och Amanda på kycklingsallad det satt finfint! Nu är det vara tvätten kvar och den är snart klar hur skönt är inte det !! Sen senare blir det bada lite med Julian och bara mysa resten av dagen.

//susanna

Likes

Comments

Inte skrivit på ett tag. Har vart en runda till på usö avdelning 26 med Julian , då han inte åt och det han åt spydde han upp. Sen vakna jag en natt av att han spydde galla så det var bara sätta sig i bilen och åka till sjukhuset. Gjorde ultraljud, prover m.m . Varför blir det såhär ? Varför mår han såhär ? Vad fan är det som händer. Många frågor lite svar , vi är iallafall hemma igen. Orkar inte skriva allt som hände på sjukhuset , men vi är hemma men inte utskrivna. Johan jobbar och jag är gott som död. Idag spenderade jag dagen hos min mor, fick frukost sen lägga mig bums i sängen för att ta ikapp sömn. Inte sovit bra eller ordentligt på över ett halvår. Så det var behövligt att få sova några timmar i streck. Nu har jag intagit sängen med Julian , jag kommer inte ha problem att sova fast jag fick sova på dagen. Hoppas bara Julian sover bra!

//susanna

Likes

Comments

Full fart hela dagen. Något städa blev det inte idag häller ! Vi var först hos några vänner Peter och Carro på kaffe och massa prat , gulliga som dom är hade dom köpt en present till Julian som han uppskatta väldigt mycket och vi med! Kort därefter åkte vi till några andra vänner i Östansjö Martin och Emma där vi vart bjudna på grillat, älgkött , potatis i ugn med vitlökssmör på,sallad och god sås! Även jordgubbspaj som efterrätt med glass till, så idag har vi blivit riktigt bortskämda :)

Julian har väl känts sådär , ätit VÄLDIGT dåligt och bajsat dåligt. Varje dag är jobbig då man är orolig och så blir man rädd när han inte äter o skiter som han ska: han har även spytt mycket. Men inte sådär as stora mängder , bebisar spyr ju annars också lixom så Aah det är svårt. Kommer man någonsin slappna av helt undrar jag?? Jag vill spola fram tiden ett halvår, visst blir närmre till att börja jobba men det är skitsamma bara vi får vara avslappnade och Julian mår helt underbart bra.

Dagen har iallafall gått fort! Gillar när det är fullspäckat med "aktiviteter" , jobbigt bara med all dess oro inom sig. Men som vi säger , vi kan ju inte sluta leva och bara vara hemma med Julian för att avvakta.

//susanna

Likes

Comments

Super härlig dag! Jag är jätte nöjd med den. Han har ätit , sovit och bajsat som en bebis ska! Lycka ! Har vart på Marieberg hela dagen , efter det åkte vi hem till mina föräldrar på en kopp kaffe och tittade på alla djuren , då dom bor på landet. Julian tycker det är super härligt på landet .

Detta fick åka med hem från Marieberg , var lite annorlunda kläder mot vad jag brukar handla, men väldigt behagliga och "lätta" bebis kläder eller vad man ska säga.

Inne i provhytten

Lite bilder från besöket hos min mor och far

Kanon dag med andra ord.

//Susanna

Likes

Comments

När han sover lugnt och djupt mitt på dagen , det är ett halleluja moment. Han har även på sig Johans gamla bebis kläder just nu, haha så fula så det är sött.


Jag ligger här och bara glor på honom <3 kan stirra i all evighet. Det här med städ som jag sa att det skulle ske idag det återstår att se ! Nu vart det andra planer. Jag och joss ska åka och byta Johans grafikkort i utbyte fick jag pengar att shoppa lite för på Marieberg haha, det tackar man inte nej till. Är det bara min sambo som köper tjänster 😂? Jag gillart.

//susanna

Likes

Comments