Jag har nu all glädje att meddela att jag har ett samarbete tillsammans med PROTEINPORTALEN där ni finner min profil i listan! Hur fränt?

Deras huvudsida finner du HÄR och jag är SÅ OTROLIGT TACKSAM att jag fått denna möjligheten och ett team som tror på mig. Mot nya höjder och utveckling tillsammans, eller hur?

Påminner er om hur viktigt det är att bli sin egna version av sig själv, med texten från ett utav mina senaste inlägg på Instagram @formastark

Något av det bästa jag lärt mig är att VÅGA VARA EGEN! Att stå upp och tro på mig själv, bilda mina egna åsikter, mina ambitioner och mål. Att sticka ut mot mängden. Att aldrig förändra mig för en annan individs skull. Jag vet att många ser mig som en stor inspiratör (vilket är magiskt kul att vi kan se varandra som motivationskällor istället för fiender). Felet många gör är att vilja BLI som sina inspiratörer. Att komma ihåg att sträva efter att inspiration inte betyder att du skall se lika dan ut, utan istället hitta glädjen i en individ som du ser upp till & motiveras av. Klart vi kan dela åsikter och vara lika. Men kom ihåg att oavsett tycke aldrig förändra på vad som definierar just dig! Det fina med varje enskild individ är att alla har sin egen historia och själv bestämmer sin fortsättning. Ingen människa är felfri och alla är vi olika - och så länge DU tror på din resa har du alla odds i världen att göra en dröm till verklighet. Och att sticka ut mot mängden äger. Bara så ni vet. 💛💚💙💜❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll kära ni. Tänka sig att det redan är första advent imorgon, så plösligt och underbart. Jag och lillarsyster har bakat pepparkakor med egengjord deg och lyssnat på julmusik i höga toner. Mamma har klät och hängt upp julpynt i hela huset som ger en sådan härlig känsla att jag kan sitta rakt upp & ner och bara beundra julen och allt som hör till. Det är verkligen den bästa högtiden på hela året om du frågar mig. Fylld med så mycket kärlek och godsaker.

Förresten! Jag funderar på att köpa en ny kamera snart, med bluetooth vilket kommer underlätta mitt uppdaterande och framförallt ge mig mer tid. Jag har en massa spännande på gång som jag kommer berätta mer om, men först ska en ny desgin bli till och lite praktiska saker fixas. Ha en underbar kväll allesammans! Må bäst.

Likes

Comments

Hello Friday, - OCH HEJ MITT EFTERLÄNGTADE HÖSTLOV! Dreglar nästan på dig. Så skönt att du är här. Att du ger mig nio lediga givande dagar som jag fyllt med både kärlek och älskvärda personer. En efter en. Alla dagar är nämligen fullbokade. Kan det bli bättre? Nähudu!

Och alldeles riktigt, min frukost. Vi ger en tyst minut för den tycker jag. Jag menar, finns det något bättre sätt att starta dagen med än med ren kärlek ända in i själen? Detta är vad jag kan leva på. Frukost, lunch, mellis, middag eller kvällsmat. Whatever. Jag tröttnar aldrig. Och för er som undrar är det Tyngres casein kanelbulle (ja jag älskar allt med kanelbullesmak okej?) men det borde ni ha märkt vid detta laget. Stort tips om du är lika glad i kanelbulle som jag!

Och efter en dag fullproppad med prov och en väckarklocka jag endast ville slå ihjäl (typ) när den ringde imorse avslutar jag med en superkänsla i hela kroppen! Tänker inte göra mer än att slänga mig i soffan, ha alla kuddar för mig själv och mysa med familjen och med Wilma som kommer hit en stund. Så länge dunkar jag Blondy i huset och sjunger i höga skyn - för han är the one and only!

Kom ihåg hur fett det är att leva.

Likes

Comments

Ligger skönt fälld på rygg i det såkallade golfrummet hos min sjukgymnast. Jag har tre stora fönster framför mig med utsikt över hamnen (inget jag ser här där jag ligger) men det ger ifrån sig ett vackert ljus. Också nålar i axel och ljumske tillsammans med musik i öronen. Fint. Smärtsamt men okej. Har vant mig nu. 8:e gången idag. Akupunkturen hjälper mig!

Snart knattar jag tillbaks till skolan, har två långa lektioner som väntar. Egentligen bara en, men har bestämt mig för att ta tillfället i akt och gå på förstärknings matte eftersom vi har prov på Fredag och det blir ett ypperligt tillfälle för mig att träna hjärnan på! Sedan ska jag nämligen äta min nerpackade matlåda, byta till träningskläder och ta tåget hem för att efter det cykla till gymmet. Lång och intensiv dag, men med desto bättre känsla när det enbart återstår två dagar tills jag plötsligt har nio dagar ledigt. Vi snackar höstlov. Shiho!

Likes

Comments

Hur fett är det inte att kunna supporta kvinnors och flickors rättigheter globalt? Att kunna göra skillnad tillsammans. För en människas liv, värdighet och rätt att ta plats?

Tillsammans med DinSko och PlanSverige är detta möjligt! Deras samarbete går nämligen ut på att hjälpa och ge världens alla kvinnor och flickor uppmärksamheten de behöver. Att själva kunna besluta om sitt eget liv och viljor. För ett rättvist och jämställt samhälle! Påsarna hittar du i alla DinSko butiker landet runt, och genom att donera 10:- är påsen och bidraget ditt!

Världen är full med fantastiska kvinnor (och män) men tyvärr är orättvisan ändå den som demonstrerar mest! Vi alla kan göra en insats, som ju fler vi är, har desto större påverkan. Jag väljer att göra skillnad för ett rättvist och jämställt samhälle. För att jag kan och vill. #becauseimagirl. Och att vara tjej är inte lika självklart i alla länder. Men det ska vi bekämpa tillsammans. Ett samhälle där du oavsett kön, dröm, utseende, bakgrund eller religion ska få göra, älska och vara den du vill. KRAMAR

Likes

Comments

​Här kommer ett supertips på näringsrikt och gott mellanmål, som passar vilken årstid som helst. Du väljer själv innerhållet och färgen på det du äter. Och mer färger ger mer gjädje. Höst för mig symboliserar mycket orange (okej jag har på långa vägar inget som deffinerar färgen här i) men att faktiskt göra ett samband mellan årstiden och färgen på det du äter är väldigt smart. Både vad det gäller upplevelse, smak och attraktion! Precis som många av oss förknippar julen med rött, köttbullar och lussekatter. Så förknippar jag hösten med orange (och svart) just eftersom pumpor, löv, ljus och värme har den färgen. Jag pratar givetvis om det såkallade smoothie bowlet. Så här är en blandning gjord på kvarg, hallon, kanelbulle vassle (FÖR ATT JAG ÄR KÄR PÅ REDIGT!) och en å annan skvätt laktosfri mjölk. Simpelt och busenkelt! Att sedan dekorera med nötter och frö på toppen eller varför inte i, är en toppen källa till sunt och bra fett för kroppen. 

PSSST, glöm inte MMsports erbjudnade på vasslet nu där ni kan köpa 3kg Whey 100% för 330:- med den schyssta rabatten på 31%. Jag säger skynda fynda och skickar er massa onsynliga kramar!

Likes

Comments