Hur fett är det inte att kunna supporta kvinnors och flickors rättigheter globalt? Att kunna göra skillnad tillsammans, för andras liv, värdighet och rätt att ta plats? 

Tillsammans med DinSko och plansverige är detta möjligt! Deras samarbete går nämligen ut på att hjälpa och ge världens alla kvinnor och flickor uppmärksamheten de behöver.  För ett rättvist och jämställt samhälle! Påsarna hittar du i alla DinSko butiker landet runt, och som den lilla insats du kan göra att donera 10:- och påsen är din! 

Världen är full med fantastiska kvinnor (och män) men tyvärr är orättvisan ändå den som demonstrerar mest! Så ställ sig rak i ryggen och upp med hakan, oavsett vilket kön du har. Vi alla kan göra en insats, som ju fler vi är, har desto större påverkan. Tanken på att avgöra en människas öde är så stor för mig att ett alternativ inte finns. Res på dig. Känn hur hjärtat bultar. Gör en insats. 

Och alla Queens där ute - att vara tjej äger! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Här kommer ett supertips på näringsrikt och gott mellanmål, som passar vilken årstid som helst. Du väljer själv innerhållet och färgen på det du äter. Och mer färger ger mer gjädje. Höst för mig symboliserar mycket orange (okej jag har på långa vägar inget som deffinerar färgen här i) men att faktiskt göra ett samband mellan årstiden och färgen på det du äter är väldigt smart. Både vad det gäller upplevelse, smak och attraktion! Precis som många av oss förknippar julen med rött, köttbullar och lussekatter. Så förknippar jag hösten med orange (och svart) just eftersom pumpor, löv, ljus och värme har den färgen. Jag pratar givetvis om det såkallade smoothie bowlet. Så här är en blandning gjord på kvarg, hallon, kanelbulle vassle (FÖR ATT JAG ÄR KÄR PÅ REDIGT!) och en å annan skvätt laktosfri mjölk. Simpelt och busenkelt! Att sedan dekorera med nötter och frö på toppen eller varför inte i, är en toppen källa till sunt och bra fett för kroppen. 

PSSST, glöm inte MMsports erbjudnade på vasslet nu där ni kan köpa 3kg Whey 100% för 330:- med den schyssta rabatten på 31%. Jag säger skynda fynda och skickar er massa onsynliga kramar!

Likes

Comments

Människa. Kraft. Djävulskap. Lycka. Verklighet. Bergochdalbanor. Piss of cake. Gladast i världen. Styrka. Svaghet. Tålamod. Respekt. Förmågan att se i olika perspektiv. Att leva. Att älska. Att ogilla. Störa sig. Go banans. Humörsvängningar. Mörker. Ljus. Hopp. Drömmar som blir verklighet. Drömmer som förblir fantasi. Tankar. Känslor. Sorg. Glädje. Självförtroende. Våga vara egen. Stå emot. Aldrig vika sig. Samtidigt gråta. Trasigt hjärta. Helt hjärta. Frihet. Passion. Kärlek. Att upptäcka. Minnas. Fundera. Konstatera. Konfrontera. Bli sårad. Bli tillfredsställd. Att andas. Njuta. Hitta sig själv. Vara sig själv. Att leva.

To be true against myself. Jag är bara människa. Och jag duger. Precis som jag är. Med eller utan smink. Uppkläd eller inte. Jag älskar mig själv. För att jag är mig själv. För att jag vågar vara mig själv. För att mitt nuvarande liv är för kort för att spilla tid på onödigheter.

Lär dig hitta förståelsen i att livet inte alltid ger. Att du inte alltid kan vara glad, lycklig och kreaktiv. Tänk istället vad skönt att du delar samma tankar med ett par miljarder av jordens befolkning. Låt mig tala för mer än bara mig själv. Tro aldrig att alla andra har det så jävla bra. För så många själar som gått i grund.

Jag är bara människa. Och jag duger. Precis som jag är. 

Likes

Comments

Oj oj oj vad jag ligger utbressad i soffan. Med magen fylld av så mycket godsaker att jag nästan inte orkar resa mig. Med hjärtat så lyckilgt, glatt och tacksamt. Med presenter och uppvaktning så att jag inte hinner smälta allt. Hipp hipp hura för Lowa idag! 

Ibland måste jag blunda och sedan klia mig i ögonen två gånger för att se om det verkligen är verkligheten jag har framför mig. Alla dessa fina människor, familj likaså vänner. Jag tror nästan att jag svimmar! Frukost på sängen, förberedelser, paket efter paket, kramar, grattis- hälsningar, mat som mättade mig mage sådär löjligt mycket, efterrätt från himmelen och all denna varma kärlek och uppvaktning jag fått idag är.... ofattbar. Verkligen ofattbar. Ord räcker inte till för att veta hur jag ska formulera mig. Jag älsker er alla. Ni som tänder stjärnan och låter henne lysa. Ni som aldrig ger er för mig, för det jag älskar. Som tror, peppar och sprider så förbannat mycket hopp och kärlek. Idag är det min dag, och det har jag känts ända in i själen. TACK! MILJADER TACK FÖR ATT JUST NI ÄR, GÖR OCH BJUDER SÅ MYCKET FÖR MIG OCH MINA NUMERA SEXTON ÅR. 

Likes

Comments

Ett enkelt sätt att göra en god efterrätt är att använda sig utav bra råvaror. Sund kärlek ger mer sund kärlek tillbaks. Det är inte svårare än så! 

När jag och min familj gjorde fika senaste gången, testade vi ett nytt recept på hälsosam kladdkaka - fast denna gång utan svarta bönor, som helt klart är favoriten. LÄNK HÄR! Denna kladdkaka som ni har framför er har en mer fast konsistens, vilket passade till chokladbitarna som var i (som egentligen inte var chokladbitar, utan kakao som klumpat ihop sig) - och blev till en dröm för smaklökarna! Jag valde en mer höstig kombo till detta som bestod utav så mycket som clementin, kvarg blandat med MMSPORTS VANILJ WHEY och chiafrön för att ge ett extra påslag av protein'. 

Just nu har MMSPORTS också mängdrabatt på vasslet där ni kan köpa 3kg för 330:- och spara 31%! Vill du ta del av erbjudandet följer du länken HÄR! Se nu till att ha en mysig kväll och glöm inte att äta rejält, man vill ju inte vakna liten som Cárlen säger. 

Likes

Comments

Godkväll i mörkret! Att jag alltid är ute i så icke god tid med mina inlägg. Fy skäms på mig. Ska göra ett försök till ATG bättra mig. Okej? 

Ny vecka! Mycket på gång. Möte. Träffar. Plugg. Bingolotto. Tre veckorkvar till höstlov. Födelsedagar dubbelt upp (ja min mormor fick mig i födelsedagspresent för snart sexton år sedan). Inte konstigt att jag hoppar jämnfota för denna vecka inte! Dessutom ger jag mig på träningen vid sidan om. Och maten såklart.

Jag har ett tips till dig/er som vill bjuda familjen hemma på middag, eller kanske partnen din? Ja eller varför inte göra matlådor på undervärk likt detta? Kreaktivitet, optimistisk vilja och ett öppet sinne sätter inga gränser! Detta är zucchinibiffar med smulad fetaost och en kall quinoasallad - hur låter det?
Ett bra alternativ att byta ut kött mot vegetarsikt. Och som faktiskt är en riktig höjdare att tugga på i munnen! RECEPTET KOMMER HÄR!

Har du testat dessa tidigare? Eller kanske är sugen på att testa? Ingen vet så länge du håller det för dig själv. 

Likes

Comments