Nu har vi tänkt att testa något nytt! For life drömmar är det vi nu kommer att kunna erbjuda. Vi säljer i paketpris både i litet, mellan och stort. Kolla gärna in vår facebooksida för mer information!

Dagarna nu framöver kommer att gå till en hel del bakning och det ser vi alla fram emot :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har vi haft vår första försäljning och vi är mer än nöjda! Smakprovningen tog slut snabbt och i slutet av dagen var alla våra kakor sålda!

Vi är mycket glada och positivt överraskade av alla fina kommentarer som vi möttes av på plats av er som kom och besökte vårt bord. Superkul att alla kakorna blev sålda vilket innebär mer pengar till barncancerfonden!

Likes

Comments

Nu är vi i full gång med bakningen! Det kommer framöver att bjudas på chocolate chip cookies vilket vi hoppas kommer att smaka hur gott som helst. Vi kommer som sagt att sälja dessa på julmarknaden på stora torget i Katrineholm den 16:e December. Vi hoppas innerligt på att vi då ses! :-)

Likes

Comments

Nu börjar vi äntligen komma igång. Just nu håller vi på med att planera hur vi ska gå tillväga de närmsta veckorna. Vårt uf-företag går som sagt ut på att sälja kakor som sedan ska gå till barncancerfonden. Nu planerar vi vad som ska köpas in och vad vi behöver göra för att kunna bli klar i tid. Vår tanke är att sälja på julmarknaden den 16 december så förhoppningsvis är vi klara med allt till dess!

Likes

Comments