Header

Jul, jul och mer jul! Först var det en gift guide och nu det här. Är det inte underbart? I detta inlägg tipsar jag om mina personliga favoriter inför julen! Pynt, dekorationer, ljus och annat mysigt som kan vara bra att ha under vinter- och juletider finner ni nedan i kollaget. Jag absolut älskar Newports julshop, vilket förklarar varför majoriteten av produkterna nedan är just därifrån...

Jag ser fram emot att klä granen till härlig julmusik i bakgrunden och tända ljus i fönstren. Vad är det bästa du vet med julen? Är det pepparkaksbaket, Kalle Ankas julafton eller den speciella julklappsöppningen? Kommentera!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I sommar deltog jag i en entreprenörsutbildning som heter UngDrive. Det var fem intensiva dagar fyllda med utmaningar och nya bekantskaper. Varje dag bestod av ett nytt tema, som till exempel marknadsföring eller sälj. Efter utbildningsveckan fick vi driva vårt företag under sommaren fram till och med avslutningen där vi skulle återkoppla med hur det hade gått och ifall vi nått våra mål. Jag drev min modeblogg som företag vilket jag är väldigt glad över. Jag valde att driva det som mitt företag eftersom att jag visste att det var ett mer långsiktigt projekt för mig än bara för sommaren. På vår avslutning i augusti fick jag, tillsammans med de andra deltagarna, dela med mig av vad jag åstadkommit under sommarens gång och fick dessutom äran att vinna priset för Bästa Marknadsföring, något jag blev väldigt glad över!

Några veckor senare får jag ett samtal om att jag blivit antagen till UngDrive Masters, SM för sommarföretagare. Till denna tävling kommer ungdomar från hela landet som deltagit i UngDrive i sina kommuner. Det var en väldigt rolig och händelserik helg uppe i Gnosjö! Tävlingen gick ut på att vi, indelade i grupper, skulle lösa riktiga case hos olika företag. Att få delta i både UngDrive och Masters var väldigt lärorikt och jag tar med mig mycket därifrån. Jag tänkte därför dela med mig av några lärdomar!

En av de främsta anledningarna till varför jag utvecklades som person under sommaren var på grund av att jag utmanades så mycket under både utbildningen och tävlingen som jag lyckats bli antagen till. Saker jag annars tyckt varit jobbigt, pinsamt eller obekvämt behövde jag nu göra för att kunna klara en uppgift. För varje typ av sådan situation som sedan blev avklarad så växte jag som person. Våga utmana dig själv och våga gå utanför din comfort zone. Det kan vara jobbigt och stressigt väl i stunden, men känslan därefter är rätt oslagbar!


En sak som jag tidigare inte direkt har tänkt på är att man alltid kan bredda sitt nätverk. Faktum är att jag aldrig ens tänkt på det här med nätverk över huvud taget. Men en viktig sak som jag lärde mig är att man alltid kan knyta kontakter, inte bara för vänskaper utan också för att det alltid finns egenskaper eller kontakter hos andra som kan hjälpa dig med just det du gör. Och kan ni tänka er då vilken guldgruva jag fann befann mig i när jag var omringad av motiverade och ambitiösa människor som drev något typ av företag?! Alltså: ta vara på de människor du har i din närhet! Alla har något som kan komma att vara till hjälp för just dig.


Att be om hjälp är också kopplat till nätverkandet, men är samtidigt så mycket mer än så! Våga be om hjälp och våga fråga! Det värsta som kan hända är att man får ett nej, och det är inte så farligt eller hur? Jag drev min modeblogg som jag ville skulle växa och bli större. Men för att få företag och andra bloggare att bli intresserade av mig skulle inte hända förrän min blogg just vuxit och blivit stor. Jag fick helt enkelt försöka få deras uppmärksamhet på annat sätt, och det genom att just be om hjälp. Fråga om ett företag vill samarbeta med dig även fast du är en liten bloggare, be en större bloggare om tips och råd. Du förlorar ingenting på att göra just detta!


Detta är tre saker som jag definitivt tar med mig från sommarens händelser. Men inte bara lärde jag mig detta utan även vad jag vill fortsätta med i framtiden. Jag jobbade som sagt med min modeblogg i somras, men denna har jag nu inaktiverat och istället påbörjat ett nytt kapitel för mitt bloggande. Jag ville skapa en plattform som kretsade kring... ja, allt. Mode, mat, recept, tips och en massor av inspiration! Och det är ifrån denna som ni nu läser - och det känns jättebra! Utan dessa erfarenheter hade jag ännu inte kommit på vad som var rätt för just mig.

Likes

Comments

December är här och julen börjar närma sig. Eftersom att önskelistor börjar skrivas och julklappar köpas så tänkte jag att det inte kunde vara mer passande att göra en gift guide för julen 2017! Jag har delat upp det i olika kategorier utifrån olika personligheter, stilar och intressen. Kanske får ni inspiration till vad ni kan köpa era nära och kära, eller så ser ni något ni själva önskar er. Här kommer en gift guide för minimalisten, fashionistan, den hälsosamma, girl bossen och den vana resenären. Enjoy!

Likes

Comments

Välkommen till For Every Girl! Denna bloggen är, precis som det låter, för alla er tjejer där ute. Jag själv heter Agnes och är 18 år gammal. Jag är en väldigt engagerad och driven tjej som ofta sprudlar av nya idéer. Efter att ha suttit och sökt mig till inspiration, citat och artiklar om hur man blir en girl boss så kände jag att det var dags att skapa min egen sida med just den inriktningen. Har du stora drömmar? Vill du utvecklas och inspireras? Då har vi något gemensamt! Jag kommer att använda denna bloggen för att skriva om allt mellan himmel och jord i hopp om att själv växa som person samtidigt som jag kanske lyckas inspirera just dig. Välkommen hit!

Likes

Comments