Header

Jag berättade lite om Madisons familj osv. Nu ska ni få se bilder på dom.


Det här är henns bror Zac som jag har berättat om. Zac är 28 år och lever i Willow Creek, precis som han syster och mammor.
Zac träffade en tjej för 5 år sedan och lever med henne än idag.

Det här är Zac flickvän Catlin Thorn. Zac och Catlin är gifte men har inga barn.

Nu ska ni få se lite bilder på Zac och Madisons mammor.

Hon till vänster är Elizabeth och hon till höger är Krista. Dom träffades för ungefär 50 år sedan och har varit gifta sedan 45 år tillbaka.

Det här var allt för dagens inlägg.

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är Madison Bradley. Hon är 20 år och har nyss flyttat hemifrån ända från LA till Willow Creek. Hennes två mammor flyttade samtidigt och bor nu i staden Willow Creek också. 

Innan Madison föddes så fick hennes mammor två små pojkar. Men tragiskt nog dog den ena av hjärtfel. Det var en stor sorg för hennes mammor, men som tur var överlevde den andra tvillingen. Hans namn blev Zac, och även om han var väldigt nära döden så mår han bra idag. 

Madison har börjat jobba på kliniken i Willow Creek och trivs där. (Bilder på huset och inredning kommer upp på tisdag).

XOXO

Likes

Comments

Detta är en Sims blogg där du kommer kunna följa någon eller några familjer som jag spelar på. Du kommer se allt från att träffa nya simmar till att fira födelsedagar, kanske någons födsel, släkterna kommer bara bli större och större.

Oftast fortsätter jag bara med den äldsta i familjen och låter syskonen leva i ett hus och skaffa barn, men det är olika för varje gång.

Det kommer komma upp minst 3 inlägg varje vecka. 

XOXO

Likes

Comments