Priser og produktpræsentationer

findes i kategorien til venstre​ eller scroll ned på siden 


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

​PRISER OG PRODUKTER FINDES I KATEGORIEN TIL ​VENSTRE


Forever Living Products.

Kernen i Forevers virksomhed består af Aloe vera.

Aloe Vera er en plante som længe er blevet elsket for sine gode egenskaber.
Den tyktflydende indergelé kan enten presses og drikkes som et
kosttilskud eller blandes med andre omhyggeligt udvalgte ingredienser
til forskellige hud- og hårplejeprodukter. I dag er Aloe vera
hovedingrediensen i de fleste af vores fantastiske produkter,
f.eks. Aloe Vera Gelly og Forever Gel Original.

Forever er repræsenteret i over 150 lande i hele verden. I Skandinavien, hvor Forever blev etableret i 1998, er vi den største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera. Salget foregår udelukkende via selvstændige forhandlere. Derudover, er Forever verdens største producent og distributør af Aloe vera.


Kundetilfredshedsgaranti på 90 dage

Du kan være helt tryg, når du handler med Forever, da alle vores produkter er omfattet af en enestående kundetilfredshedsgaranti. Garantien betyder at du kan returnere varen (hvad enten den er uanvendt eller anvendt) sammen med kvitteringen, hvis du er utilfreds med varen. Du får pengene tilbage uden diskussion.


Likes

Comments

Jeg har et større udvalg af forskellige produkter fra Forever Living, og herunder vil du kunne læse lidt om egenskaberne på enkelte af produkterne.

Aloe Heat Lotion
Salve med blødgørende og afslappende virkning. Indeholder blandt andet Aloe Vera-gelé, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- og abrikoskerneolie.

Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme til meget tør hud, som fugter i dybden og giver huden nyt liv. Især velegnet til tørre partier og sart hud, takket være Aloe Vera, propolis, hudplejende kamilleekstrakt, allantoin samt A- og E-vitamin. Indeholder ikke tilsat vand.

Forever Bright Toothgel
Tandpasta med frisk smag. God for både tandkød og slimhinder. Polerer tænderne skånsomt. Forever Bright indeholder ikke fluor, så du kan supplere med fluortabletter, hvis du ønsker det.

Aloe Vera Gelly
Et ægte universalprodukt, som er godt altid at have ved hånden. Anvendes til tør hud, på hævelser under øjnene eller efter solbad. Også perfekt efter barbering eller epilering.

Aloe Lips
Læbebalsam med jojoba og bivoks, som fugter og blødgør tørre og ru læber. Aloe Lips indeholder ingen tilsat vand. Giver dine læber flot glans.

​Argi+
Et produkt til alle, som er aktive og udøver en form for sport. Argi+ består af en ideel sammensætning af vigtige næringsstoffer, nemlig et højt indhold af aminosyre L-arginin i kombination med ekstrakt af vindruer, granatæble og nyttige bær. 

Forever Gel Original
Den originale populære Aleo vera drik 96%. Indeholder håndplukkede og økologisk dyrket Aloe vera. Nydes dagligt af millionsvis af mennesker i verden. 

​Forever Gel Cranberry 
​Samme fine produkt som den originale med indhold af Aloe vera, og her med en skøn smag af tranebær og æble, som passer til hele familien. 


Hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af produkterne eller har andre spørgsmål, så kontakt mig vensligt på carolinemaarslet@outlook.dk

Likes

Comments