Igår gjorde jeg noe av det værste i mitt liv, jeg var til undersøkelse/behandling. Og så mye smerter som følger med etterpå - helt grusomt! Bare gleder meg til det har godt over og at jeg kan glemme det jeg har gått igjennom de 3 siste dagene.

Idag har jeg vært sammen med mamma, og spist lunsj! Det var veldig koselig 😌 Vi fant noen veldig fine caps'er. Siden mamma kjøpte båt i våres.. måtte jo jeg ha en caps hvor det står "captain's daughter" på! Haha

Og etterpå kommer Emil hjem igjen, og det gleder jeg meg veldig til! Litt omsorg ❤️ haha.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Idag har jeg vært igjennom en vond behandling, som jeg aldri skal gjøre igjen. Det er ihvertfall helt sikkert! Og jeg fikk beskjed om å bare spise lett mat, så idag ble det grønnsakssuppe med pølser i til middag!
Men jeg hadde lyst på noe digg til kvelds, og det ble protein smoothie.
Den er laget med:
✨ frozen yoghurt m/ jordbær smak
✨ forever ultra proteinpulver m/ vanilje smak
✨ laktosefri melk
Den var magisk 😍

Likes

Comments

Dette er noe jeg har savnet lenge, skapet er alt for trangt og klæra har bare hengt tett i tett. Endelig har jeg fått en slik som lange kjoler og fine overdeler kan henge på! ☺️ Dreams come true.
Denne er kjøpt på rusta i Sverige til 50 kr. Så billigere blir det ikke 🙌🏽 haha

Likes

Comments

Altså? Ja... Det er virkelig ikke sånn at foreldre kan be om sjekk hos legen for å finne ut at datteren ikke er jomfru? Jo tydeligvis. Men hvorfor skal foreldre vite det? Det har ingen betydning egentlig, nå snakker jeg ikke om voldtekt. Men at man har sex for første gang ++ noe som er helt normalt. Jeg håper for gudsskyld at dette ikke er noe leger sier ja til. Det er rett og slett sykt! Alle har vært tenåringer og vet hvordan det der er, selv foreldrene.. Kan ikke begripe at det kan gå så langt. Noen er klare for sex tidligere enn andre, sånn er det bare og sånn blir det!

Jeg leste om dette først på facebook, skrevet av en kjendislege:

"Angående jomfruhinne-sjekk hos leger

Det er så mye grunnleggende galt med denne saken at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Det finnes ingen hinne/segl i skjedeinngangen som kan sprekke og blø ved samleie. Det jenter og kvinner derimot har er en skjedekrans, en fold av slimhinne, som sitter like innenfor skjedeåpningen og er en del av skjedeveggene. Utseende på denne er like ulik og variert som det finnes kvinner. Å bruke kransens utseende som en test på jomfrulighet er fullstendig på trynet. Like ille er kulturer og tankesett som ser på seksuelt aktive kvinner som skamløse, uten ære, og umoralske. Hvor idealet er den "dydige og urørte" jomfruen. Det er helt forkastelig at jenter skal trues av foreldrene sine med jomfrusjekk. Langt verre er det at slike undersøkelser faktisk har forekommet hos leger i Norge. Hvilket overgrep! Jeg vet ikke hvor mange jenter som har vært utsatt, og hvor mange leger som har deltatt. Men selv om det kun er én av hver, er det en for mye. Leger skal ikke si ja til slike forespørsler fra foreldre, og skal ikke utføre slike undersøkelser. Det er fullstendig uakseptabelt, og strider mot alle etiske regler og verdier
."
-Du kan også lese dette på bt.no

Hva synes du om denne saken? Er det greit?

Likes

Comments

Nå venter jeg på at kusina mi skal komme hjem fra jobb, jeg ligger nemlig hjemme hos henne og har alene fest 💃🏻 haha. Vi skal nemlig til Sverige en kjapp tur og handle hårfarge til ikveld + litt annet div. Også blir det selvsagt pizza og kos ikveld! Etter hva jeg har skjønt må jeg kjøre, da hun er dritt lei av å kjøre selv alltid! Så da får jeg vel fikse det daa ☺️ Blir koselig!
I tillegg er jeg sykt ør i huet og føler meg hangover, men det er jeg langt ifra.. Så håper ikke jeg blir syk på noe vis. Men at det er for at jeg spiser litt dårlig for tiden isåfall!

Likes

Comments

Dette er håret mitt akkurat nå 😊 litt slitte tupper som man får fikse opp i kveld når nytt hår skal limes inn. Hehe. Håret skal også farges svart, det enkle er ofte det beste😁 heldigvis glad i svart hår, så alternativet er enkelt. Hihi

Hva anbefaler du av clips, nail, microringer, tape? Jeg synes nail da dette sitter best i mitt hår og som jeg har best erfaring med!

#merrymane #hairextensions

Likes

Comments

Noe vi jenter sliter med er vel å være fornøyd med seg selv.. Jeg prøver hele tiden å overbevise meg om at håret mitt er bra nok, og at det ikke trengs å gjøres noe med. Men der tar jeg alltid feil, etter at håret har fått en god og lang pause fra extensions, så setter jeg i extensions igjen. Haha! Jeg føler meg mye mer feminin og at alt blir så mye bedre når jeg har extensions. Idag er dagen hvor jeg endelig skal få teste ut nail hair fra merry mane, gleder meg kjempe masse! Så det blir og ta før og etter bilder. Tror nesten jeg gleder meg mest til etter bildet, hehe 😌

Jeg har veldig tynt hår, og det er det som plager meg mest. Og det er veldig glatt og slett, så jeg blir oppgitt når folk retter ut håret sitt hver dag, for jeg skulle gjort så mye for at det hadde vært mere volum og litt bølger i håret mitt.

Bruker du extension?

Bilde over er fra sist gang jeg hadde extension😊

Likes

Comments

Jeg er så heldig at jeg får teste ut nail hair extension fra merry mane! Som jeg gleder meg til å få satt i håret på mandag.. Jente kveld med kusina mi, pizza og brus + hårfiksing. Blir så sykt bra 😅 Gleder meg enormt mye til å teste ut hair extension fra merry mane. Kommer til å oppdatere her om håret etterhvert!

Om du har lyst på gavekort på 1000 kr så kan du melde deg på nyhetsbrevet dems her: http://merrymane.no/mane-squad/ 😊

Likes

Comments

Instagram @foreverjea_com