Skrevet i : produkter, sminke, hår & skjønnhet

Idag testet jeg ut mask powder og aloe activator! Disse skal blandes sammen og brukes som ansiktsmaske. Virkelig en oppstrammer for huden. Og det jeg elsker med sånt er at man merker at den jobber i huden! Da vet du at det funker. Det dunket i huden, og masken ble stram! Gikk så vidt ann å smile 🙊
Egen tid og pleie er så deilig! Bare nyte og gi huden det den trenger, og ikke minst fjerne smuss i huden 😍

Mask powder - Absorberende og exfolierende ansiktsmaske for frisk, rosenrød hud. Inneholder en kombinasjon av effektive ingredienser som fjerner døde hudceller og urenheter og samtidig har en beroligende effekt på huden. Brukes sammen med Aloe Activator.

Aloe activator - Laget for å brukes med ansiktsmasken (mask powder), men er også et mildt, pleiende allroundprodukt. Herlig svalende og beroligende ved poser under øynene, for eksempel. Inneholder hovedsakelig Aloe vera og allantoin.

Har du testet denne masken? Lyst til å teste ut?
Send meg en melding på tlf 92036106, eller sjekk ut; www.foreverjea.com 😍

Likes

Comments

Skrevet i : produkter

Jeg er veldig avhengig av honning, jeg drikker nemlig te hver dag! Og uten honning kan jeg ikke drikke te 🙊 haha. Jeg synes ikke te er noe godt uten honning. Men jeg har jo selvsagt fått en favoritt som jeg bestiller fra egen nettbutikk.

Deilig, mørk ravfarget honning som blir hentet fra verdens mest ettertraktede honningprodusenter i Nord-Spanias fjellområder. Takket være sitt høye fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk.
Rett og slett; 100% honning! 🐝🍯😍

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Fant denne i en balje vi har ute i hagen, så jeg måtte selvsagt tømme den ut og se på den! Og sette meg oppi så klart 🙈 haha.
Og ja jeg er i morgenkåpe til langt ut på dagen når jeg jobber hjemme. Men nå er det på tide med dusj og fikse meg! Kanskje komme seg litt ut i solen før den blir borte igjen.

Likes

Comments

Skrevet i : sminke, hår & skjønnhet, inspirasjon

Jeg leter over alt etter ombré hair extension med svart øverst og grå nederst. Men det er tydeligvis ikke så enkelt. Har så lyst på det som farge neste gang. Alternativet er å kjøpe svart/blond og farge det blondet grå. Men jeg får se. Har nemlig andre ønsker og. Haha. Har lyst på likt som jeg har, men med rosa under. Du finner fargen her // Jeg handler alltid håret hos rapunzel of sweeden, men nå leter jeg etter noen som har farge kombinasjonen min. Tydeligvis ikke lett å finne!

Jeg har fått dilla på slike crazy farger i håret. Eneste er at jeg kan ikke farge håret blondt, da det aldri blir blondt. Så jeg må holde meg til mørke farger. Om ikke så hadde håret mitt vært rosa for lengst. Men det er mange fine hårfarger der ute nå, så noe blir det. Nå har jeg svart over og Raspberry Mahogany (link) under. Og er veldig fornøyd. Men nå er håret på vei til å dette av, så vil prøve noe nytt.

Likes

Comments

Skrevet i : clothes, news

Allerede i mai, så skal vi en uke til Spania. Den tiden går fort. Og jeg er kjempe treig med å finne meg bikinier, bestandig. Ender opp med haste kjøp og forskjellig underdel og overdel. Haha! Men idag ble det en kjapp tur til Nordby senteret, og jeg fant en veldig fin bikini på new yorker. Så nå er jeg klar for sol og bading ☀


Senere ikveld skal jeg se bloggerne på tv2 livsstil. Men først skal jeg spise pizza til kvelds 😌

Likes

Comments

Skrevet i : kjærlighet, news

Sykt fornøyd med disse dekslene 😍 Jeg kjøpte disse på wish, du finner dem her // Det fine med denne bestillingen er at man kunne velge hvilken modell queen og king skulle være i. Vi har nemlig iphone 7 og iphone 6s. Og mange man bestiller av så må begge dekslene være i enten iphone 7 eller iphone 6, eller en annen modell selvsagt. Haha!
Grunnen til at jeg har fått helt dilla på king and queen, er for at sommeren 2015 var vi i Spania og tattoverte queen og king på henda våres.

Vi er veldig fornøyd med tattoveringene våres. Eneste er at min trenger litt påfyll nå, bare tiltak og bestille tattoveringstime for en liten tattovering. Så er vel bedre å vente til jeg skal fikse på noen andre også, og ta den i samme slengen 😊

Har du og kjæresten en tattovering sammen?

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Babyshower, det er veldig koselig. At venner og familie setter i gang noe slikt for ei som er gravid er bare utrolig snilt og koselig gjort. Hvem drømmer vel ikke om babyshower når den tid kommer?! Jeg gjør ihvertfall det. Alle samlet, masse gode kaker og gaver. Ja, jeg drømmer om dette. Og jeg håper virkelig at jeg får oppleve det når det er min tur til å bli gravid. Den sammenkomsten, og minnene fra en slik dag.

Men serr! Hva med mannfolka? Han har gjort mye av jobben, og det er like mye hans barn. Hvorfor blir ikke dem overrasket, med guttekveld? En pils med gutta, pizza kveld osv. og bli gjort stas på for graviditeten? De fortjener det like mye som damene. Rett og slett. De skal bli pappa´er like mye mamma´er.

Det er noe med det "Når en kvinne går gravid, klapper alle henne på magen og sier: Gratulerer. Men det er ingen som stryker mannen på ballene og sier: Godt jobba!"

Er det bare jeg som har tenkt på dette?

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen, kjærlighet

På torsdag når Emil kom hjem, overrasket han meg med michael kors veske 😍 Han er bare BEST!
Men på fredagen så dro vi til Oslo, for å dra på 2 døgns cruise til Kiel. Det var så koselig! Det ble tidlig kvelden begge dagene, haha. Men det var helt greit! Litt alkohol og diverse på lørdagskvelden. Jeg handlet bare snus, og en dior leppomade. Men Emil kjøpte seg 2 nye gensere og 2 nye capser + sin kvote ++.
Og vi spiste masse god mat. Ble buffè middag både fredag og lørdag, helt greit for meg som ikke kan spise alt og må holde meg unna så mye.
Idag avsluttet vi middagen med take away fra wokmarket. Hihi ❤

Likes

Comments

Skrevet i : dyrene

i april 2014 fikk vakre Leah jenta mi, 5 nydelige valper. 4 gutter og 1 tispe! Herregud for en fin tid. Men gud så lei jeg var på slutten 💁 Men nå merker jeg at jeg gjerne kunne fått et kull igjen. For det er så koselig, og de er så vakre. Den utviklingen, hvor kjapt tiden går. Plutselig er de 2 mnd, og skal i hvert sitt hjem! De fikk jo selvsagt navn. Guttenavn; Lord, Kristian, Dag Otto og Morten minstemann. Jenta het Zelda 😍 Nå vil jeg bare ha de tilbake. Vi har gruppe på facebook og jeg er venn med alle, så jeg får oppdateringer inni mellom. Det er så koselig! Hva skulle man gjort uten facebook? haha. Zelda har pappa over tatt, da de har knyttet et bånd som ingen andre har. Helt utrolig og se på de to, jeg rister bare på hodet. Hehe.
Og Leah var en fantastisk mamma. Fødelen gikk helt av seg selv, og på 1t og 30 min var alle 5 ute. Helt utrolig! Jeg følte meg ganske heldig som slapp unna med masse styr. Og morsomt å kunne ta i mot første valpen helt selv! Det er minner som virkelig sitter igjen!

#chihuahua #love #puppies


Likes

Comments