Header

En overraskelse som var en av de beste jeg kunne fått! Eneste beskjeden jeg fikk var at jeg skulle holde av 8.des kl 14.30 av mamma! Lite visste jeg egentlig, men jeg hadde mine tanker om hva det kunne være! Og ønsket etter å få dratt til ernæringsfysiolog var stort!
Jeg har slitt nå i over 2 år med magen, og sjekket alt som kan sjekkes hos lege. Til og med så langt at jeg valgte å utføre kolonskopi, noe jeg aldri skal gjøre igjen for å si det sånn! Det var en helt jævlig prosess fra start til slutt!

Men 8.desember ble altså en tur til ernæringsfysiolog, hvor vi snakket om problemene mine også tok jeg stikk i fingeren som blir sendt til England for sjekk. Og svaret får jeg vite 10.januar 😄🙏🏼 aldri gledet meg så mye til noe før!
Har skrevet innlegg om problemet mitt i en tidligere post på bloggen 😌

Likes

Comments

Komme hjem til dette etter en arbeidsdag på en fredag er ikke noe å klage på 😍  Eneste ulempen var at jeg hadde tatt med meg en jobbnøkkel hjem, så jeg var nødt til å kjøre tilbake på jobben igjen. Men da var Emil så snill og ble med meg tilbake 😊  Sluttet på jobb kl 22, og var hjemme å kunne slappe av kl 23 da! Haha. Sånt kan skje i ny og ne!

Likes

Comments

I jula blir det mye jobbing på meg, jeg har ihvertfall fri 24.desember og 25.desember - og da skal jeg tilbringe tiden med familie og kjæresten ❤️ Så er det noe jeg gleder meg aller mest til så er det julegavene, haha! Jeg blir aldri voksen 😇🎁 men det skal sies at jeg har blitt bedre med årene, når jeg var mindre våknet jeg alltid opp med omgangssyken og var i ordentlig dårlig form - så det var vel noen nerver i spenning på julemorgenen som gjorde at jeg ble dårlig. Så jeg måtte få gaver i løpet av hele julaften for å holde meg i sjakk 🙈 haha
Nå er det absolutt ikke sånn lenger, jeg er bare nysgjerrig og om jeg ser en gave til meg så må jeg kjenne på den 😂 og jeg har også sluttet å åpne gaver for å se hva det er! Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet og vente i spenning som alle andre + oppføre meg som en 23 åring! Og de voksne jeg feirer jul med de gleder seg til maten, det kan jeg ikke skjønne. Så godt er det ikke!

Hva gleder du deg til på julaften?

Likes

Comments

⭐️JEG SØKER FLERE TIL TEAMET MITT⭐️

⚠️Er du over 18? Hvor kult hadde det ikke vært å TJENT PENGER på Facebook, Instagram og blogg for eksempel?
📲💻💰
Sliter du med å finne jobb, eller ønsker å tjene mer enn før? Eller vil du ha mere tid til familien? Og ikke minst - er du interessert i skjønnhet og helse? 😍
Tenk deg å jobbe hjemmefra.. Hvor du vil og når du vil.. Tenk å være din EGEN sjef.. Hvorfor ikke gjøre dette til en virkelighet!💡💸
Nå som gruppa mi tar av leter jeg etter 4 positive mennesker som vil bli med i mitt TEAM❤️ Send en melding til meg om hvorfor du ønsker å bli med på teamet, og litt informasjon om deg selv.
Dette er en UNIK mulighet for deg som liker skjønnhet og helse::
🔸Er på leting etter en jobb
🔸Ikke har tid/mulighet til en vanlig jobb
🔸Vil ha mere tid med familien
🔸Er lei av en A4 hverdag
🔸Liker å være hjemme
🔸Liker å reise/være på ferie
🔸Trenger mer penger
🔸Er mye på sosiale medier og evt blogger
…Var noe av dette DEG? Da skulle vi ha snakket litt sammen! 😌💁🏽
Gratis og uforpliktende, send meg en melding, ring eller mail tlf nr 920 36 106 eller e-post jeanette@foreverjea.com om dette er aktuelt, så snakkes vi!💕✨

💚

Likes

Comments

Ikke for at jeg ikke har vært snill, men jeg har bare ikke tenkt noe på det. Jeg synes desember måned har kommet alt for fort, så jeg har vel ikke rukket å tenke på det som alle de andre årene. Da har jeg hintet om det til stemoren min og pappa i flere måneder før desember.. Haha! Jeg blir nemlig aldri voksen når det kommer til gaver! 🎁

Men igår kveld etter kveldsturen med hundene i 23 tiden, kom jeg opp på rommet og i senga mi sto det en kurv med masse pakker i! Jeg tenkte at hun hadde vært inne og koset med katten og glemt alle julegavene hun hadde pakket inn. Og jeg er jo nysgjerrig av meg, så jeg så at de var numerert og at det lå et kort der, haha. Det sto "Her er årets adventskalender. Håper det blir spenning hver dag frem mot jul. Klem Hilde"

Så jeg var faktisk heldig i år også og fikk pakkekalender 💜 Så nå kan jeg glede meg hver dag frem til jul og åpne en gave hver dag når jeg våkner! Må si jeg er ganske heldig, som har fantastiske mennesker rundt meg!

Jeg har også fått sjokoladekalender av stemoren til Emil, så får meg en godbit på mårra´n også 😍

Har du noe kalender frem til jul?

Likes

Comments

View tracker

Bli med du også! Hvem ønsker å komme i form i 2017? 🏃🏻 Hva med å støtte og heie på hverandre? 😘 Jo fler, jo bedre!
Du kan lese mer om F15 - HER //

Likes

Comments

Kanskje ikke så rart.. Når er det du pynter til jul? Kan startet med å si det at å pynte til jul nå er alt for tidlig. Først kommer advent i vakre fargen lilla. Og når advent er over så pynter man til jul lillejulaften. Jeg får helt hakeslepp av folk som allerede har smakt på julemiddag og har satt frem julenisser. Det er ikke rart folk er dritt lei julen når den faktisk har begynt.
Julen har langt ifra startet nå, og den starter heller ikke imorgen.

Jeg husker så godt når jeg gikk på barneskolen, og hadde med meg en venninne hjem. Det var 1.desember og mamma var på jobb. Vi gikk i boden og hentet all julepynten, og startet å pyntet til jul. Det ble fint, og vi var veldig fornøyde. Men når mamma kom hjem, fikk hun sjokk, vi hadde vært flinke og det synes mamma og! Men jeg fikk beskjed om å pakke alt sammen og legge alt på boden igjen. Hvorfor? For julen starter ikke før 23.desemeber! Så enkelt er det.
Jeg blir trist når folk pakker ned julen 26.desember for da er dem dritt lei allerede. Og da har julen knapt begynt! Julen skal ikke ut før 20.dag jul. Det vil si at man pynter 23.desember og pakker sammen julen 13.januar ☺️🎅🏽 Så nå håper jeg alle har pyntet til advent og gleder seg til lillejulaften for å pynte til jul og teller ned dager til den store dagen - nemlig julaften!

Meg - Emil - pappa - Hilde - bikkjene ❤️🙈

Likes

Comments

Jeg kan starte med å si at det var en fantastisk tur, og jeg skulle gjerne blitt der lenger sammen med Emil. Vi hadde det veldig koselig og det ble veldig mye shopping på oss - men aller mest julegaver ❤ Vi dro natt til onsdag, og var landet der ved 09- tiden. Flyturen tok absolutt ikke så lang tid, men reise til flyplassen og i tillegg være der et par timer før flyet går så dro vi ved 03.30 tiden på morningen. Så vi hadde hele onsdagen der nede, + at vi sovnet et par timer på dagen før det ble middag, shopping og kos! Vi var også innom dyreparken der nede, og noen dyr hadde det veldig trangt, mens andre hadde den store plassen og kose seg på! Så det var syndt på noen av dem, flere "kattedyr" som bare gikk langs gjerdet sitt på akkurat samme sted mens vi så på dem.. Veldig stressa dyr med andre ord😔 Ellers spiste vi masse god mat og rett og slett slappet av å koste oss!

Vi hadde den fine leiligheten som vi gjerne kunne blitt boende i, tror jeg! Haha
Så vi var veldig fornøyd med boforholdene vi hadde der nede, og i tillegg bodde vi midt i gågaten. Så det var bare supert! Og nærmeste naboen vår var en strippebule, som er på det nederste bildet i hjørnet. Det var veldig lite "shopping" i gatene - var noen souvernir butikker, men ellers resturanter og vekslesjapper for det meste. Men gikk vi litt så var det et veldig fint shoppingsenter, som vi var innom nesten alle dagene. I tillegg så tok vi taxi i ca 9 min og kom på et enda større shoppingsenter - så vi hadde nok å velge i! Og shopping ble det 😁 Masse nye klær til oss selv + en jakke til meg, og resten julegaver til familie.
Så landet vi på flyplassen 07.30, så vi måtte dra fra leiligheten kl 03 natt til søndag fra Gdansk. Men var veldig deilig å komme hjem tidlig også, så fikk vi god tid på oss hjemme og sovet litt før Emil skulle på jobb igjen 😊

Likes

Comments

Instagram@jlarseen