Skrevet i : #kosthold og trening, #produkter, #sminke, hår & skjønnhet, #news
Aloe first

Skjønn spray med Aloe vera, propolis og utvalgte urter som svaler og beroliger huden din. For eksempel etter en dag i solen, etter et insektbitt eller i den tørre luften på flyreisen. Passer også fint for hår og hårbunn.

Aloe First inneholder i tillegg til Aloe vera og propolis flere nøye utvalgte planteekstrakt, eksempelvis fra ringblomst, kamille og agurkurt, kjente for sine velgjørende hudpleiende og mykgjørende egenskaper. Allantoin er ytterligere et beroligende, lindrende og hudpleiende stoff. Takket være sprayen er den enkel å bruke selv om huden føles øm etter f eks et insektstikk. Den virker også oppfriskende og vitaliserende etter en dag i solen eller under en flytur. Den kan også brukes i hårbunnen og som utredende balsam.

Påfør rikelig på huden for å tilføre fukt.

  • Lett å spraye på
  • Mykgjørende agurkurt
  • Hudpleiende Aloe vera og propolis
  • Beroligende og lindrende
  • Oppfriskende og vitaliserende
Forever pro x2

Er du fysen på et raskt, godt og litt sunnere mellommåltid? Eller et ekstra proteintilskudd i forbindelse med treningen? Prøv Forever PRO X²™! Vår gode, glutenfrie proteinbar finnes i to ulike smaker, sjokolade og kanel (art.nr. 466). Det høge proteininnholdet, 15 g per bar, gir en god metthetsfølelse til tross for at en bar ikke inneholder mer enn 165 kcal.

En god nyhet for alle sjokoladeelskere! Forever PRO X²™ Chocolate har nemlig både sjokoladesmak – og sjokoladetrekk. Proteininnholdet består av en blanding av høgkvalitativ myse- og soyaprotein, spesielt frambrakt for dette formålet. Forever PRO X²™ inneholder dessuten 2 g fiber per bar – og de er glutenfrie.

Takket være sitt høge proteininnhold gir Forever PRO X²™ en metthetsfølelse som varer. Den praktiske størrelsen gjør den til en passelig porsjon, og den er enkel å alltid ta med, for eksempel til treningen eller i vesken. Eller hvorfor ikke ha et lager i skrivebordsskuffen for når godterisuget melder seg på ettermiddagen?

Likes

Comments

Skrevet i : #inspirasjon
Summer music

Jeg bare gleder meg til sommeren når jeg hører på disse sangene! Kan nesten ikke vente til sene kvelder og varme dager 💗

Noen sanger du anbefaler?

Likes

Comments

Skrevet i : #sminke, hår & skjønnhet, #konkurranser
Konkurranse

Bli med i hair extension gruppen på facebook, der er det en konkurranse hvor du kan vinne fine premier! Bli med i gruppen her // og sjekk ut konkurransen 💗 Kanskje du blir den heldige vinneren! Konkurransen avsluttes om 2 dager.

Likes

Comments

Skrevet i : #hverdagen

Idag går turen til Gardermoen. Jeg må hente kjæresten! Og jeg har aldri kjørt lenger enn til Ski. Så jeg kjenner jeg gruer meg en god smule! Men det skal nok gå bra, og jeg skal nok finne veien 🙉 Heldigvis blir søsteren min med meg, som kan støtte meg litt på veien! Haha.
Idag er det også nyåpning av Gardermoen. De har visst ordnet der for noen milliarder 😅 haha. Men jeg håper kun på chai latte eller frappe fra starbucks. Så håper jeg har en snill kjæreste som kjøper med det til meg! Minste jeg kan forvente når jeg må helt til Gardermoen fra Fredrikstad! Hihi

Likes

Comments

Skrevet i : #hverdagen, #dyrene

Deilig tur rundt tunevannet i Sarpsborg ikveld. Denne gangen ble Leah med! Litt turbulent, men det gikk greit 🤗 Folk har heldigvis forståelse, og det betyr veldig mye for meg.

Likes

Comments

Skrevet i : #sminke, hår & skjønnhet

Jeg har vært så heldig og få en hår parfyme som dufter utrolig godt- blanding av aprikos, fersken og vanilje 😍👌🏼 i tillegg til at det er parfyme så styrker den også håret innen ifra da den inneholder monoi-oljen. Og beskytter håret på utsiden! Passer til alle slags hårtyper og extension! Gleder meg til å ha et hår som alltid dufter godt 🌸 Du finner produktet her //

Bruk koden "JEALARSEN" og få 10% rabatt på ditt kjøp hos www.rapunzelofsweden.no

#rapunzelofsweden #sponset

Likes

Comments

Skrevet i : #hverdagen

Idag ble det en liten gåtur i Fredrikstadmarka med søstra mi og hunden hennes, + lille Zelda mor 💗 Leah ble hjemme, hun klarer ikke oppføre seg blandt folk, dessverre. Så da blir det veldig prosjekt å ha hun med. Og Zelda trenger virkelig sosialisering. Så det var nok veldig godt for henne å komme seg litt ut hvor det er både mennesker og dyr 😊


Likes

Comments

Skrevet i : #sminke, hår & skjønnhet

Idag har det kommet en nyhet hos #rapunzelofsweden og det er balsamspray med lukt av coconut! Jeg har selvsagt bestilt hjem fire stk 😊✨ Det er tilbud nå, koster 69 kr for en istedet for 119 kr!

Jeg gleder meg til at håret mitt skal dufte ordentlig sommer og at håret skal føles friskt og glatt! 🏝☀️
Du finner sprayen her // 😄 Husk å bruk rabattkoden "FOREVERJEA", gjelder til og med 26.april

Likes

Comments

Skrevet i : #work, #kosthold og trening

Nå er den tilgjengelig i app store også ❤️ dette gjelder fremdeles den engelske versjonen! Jeg gleder meg til den skandinaviske versjonen kommer også 👏🏽

Likes

Comments

Skrevet i : #hverdagen, #kjærlighet

Emil jobber jo her og der, og er borte i hverdager fra søndag til torsdag. Men jeg var så heldig denne gangen at han ble hjemme til idag, men idag fikk han en fin kjøretur til Mosjøen/Mo i Rana. Det har vært noen timer i bil. Og jeg har ikke vært misunnelig på reisen hans! Men jeg har vært så heldig å få noen bilder underveis ❤️

Jeg har ikke kjent så veldig på det før når han bare har vært 4 timer unna, og sånt! Men nå som han er så langt borte så kjenner jeg veldig på det.. 😣 Jeg får bare glede meg til han kommer hjem på torsdag, eller at jeg skal hente han på Gardermoen! ❤️ Dem tar nemlig fly de neste gangene, pga dem trenger bilen der oppe..

Vi er i hvertfall så heldige at vi aldri går lei hverandre, før vi har sommerferie sammen 😂 Men sånn blir det når man har sine egne rutiner og vandt med alene tid. Rart hva man blir vandt med! 😊❤️ men en ting er sikkert, at jeg elsker han! Og er evig takknemlig for at jeg har han!

Likes

Comments