xoxo Klara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen. Tänkte bara tipsa om min och min kompis Felicias lockscreenaccount (vet inte vad jag ska kalla det) på Twitter.

Vi heter @/lockscreentfc så det är bara att gå in och kolla ifall ni är intresserade💖

xoxo Klara

Likes

Comments

Vad tycker NI om den nya Ep:n? 
Har ni någon favorit låt? 
Jag har själv tre favorit låtar, var svårt att välja så det blev tre ;) 
Ballin & Doo-wop & Wildhearts är mina favorit i nuet! :) 
Kommentera gärna vilka nu tycker om mest, gärna varför just den låten!! :) 

 
Xoxo Melina

Likes

Comments

Jag är nu tillbaka i bloggen, försöker på alla sätt som finns att skriva! Men det är så att för inte så länge sedan (då jag skrev jag inte hade någon tid) så hade jag ingen tid, jag hade ingen tid förrän sent på dagen... Så det blev verkligen jobbigt!
Men nu skall jag försöka igen och jag har en kompis med i bloggen också! Klara heter hon, hon presenterade sig lite kort här förut! Så jag hoppas det kommer funka, kommer dock börja skriva i morgon då! ;) 
Kram Melina :) ​

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska i alla fall börja blogga här. Jag heter Klara och är 15 år. Jag har varit en Foooer i ungefär ett halvår nu. Jag har aldrig bloggat förut så detta kommer bli nytt för mig men ska göra mitt bästa.. Det är väl lite basic info om mig och hoppas ni kommer gilla mitt bloggande eller något💖 xoxo Klara

Likes

Comments
Cred: ?

Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår, men jag måste säga att jag har verkligen inte tid med bloggen i längre! Jag önskar att jag hade det, och är det ingen som kan hjälpa mig med att blogga så kommer jag lägga ner bloggen totalt! Ni som vill det kan skicka ett meddelande till mig på KIK: 1Dellis
Så skriv om ni vill!! :) 
Xoxo Melina

Likes

CommentsCred:? 
Xoxo Melina

Likes

Comments