View tracker

Den 5 December påbörjar jag min utbildning till Personlig tränare! Det må finnas många åsikter kring yrket och jag tror att så länge man verkligen har intresset kan det inte bli annat än bra! Jag har i många år intresserat mig för kosthållning och styrketräning och varför då inte fördjupa mig rejält i ämnena och komma ut på andra sidan som certifierad? Det här passar mig som handen i handsken!

Jag har redan smygbörjat plugga anatomin och jösses vad mycket det är man inte visste om eller kunde!


Älskar't!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag vill så mycket med livet! Tiden tickar på - flåsar en i nacken! Jag har stora planer för min egna utveckling och väntar med spänning på hur det kommer att arta sig! På måndag är steg 1/3 klar, sen kommer det bli något som kommer att kännas som en evig väntan på att äntligen få komma igång! Om jag ger er en ledtråd så finns den i denna bild:

Likes

Comments

View tracker

Det är en väldigt enkel och näringsrik maträtt som bara tar 25 min att laga! Inga animaliska produkter - och gott om växtbaserat protein! Den blir allra godast om den har fått stå över natten i kylskåpet! Det "starka" tonar ner sig lite då!
Det bästa av allt - de flesta barnen tycker om denna maträtt!


Recept Linsgryta

1 dl ekologiska röda linser (skölj linserna innan)
1 pkt ekologiska krossade tomater
1/2 ekologisk grönsaksbuljongtärning
2 msk Ajvar (mild)
1 dl vatten
1 vitlöksklyfta
1/2 tesked lökpulver
Svartpeppar + lite salt

Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Koka upp och låt puttra i cirka 25 minuter. Rör om ofta. Koka basmatiris och servera till linsgrytan! Vi kokade stora mörkgröna broccoli också! Dessa är sprängfyllda med viktiga näringsämnen! Smaskens!




Likes

Comments

Ojojoj så tiden går! Det är som om man stannar upp vid barnens födelsedagar och verkligen tar in tiden som bara tycks springa iväg! Varje ålder har sin charm och jag minns själv när jag fyllde 10 år och hur jag var som barn då. Och nu har min son kommit till den dagen.
Underbara gosse! 💙

Vi bakade jättemånga kladdkakemuffins igår kväll som han ville bjuda sin klass på! Dom blev väldigt smarriga och visst skulle skålen rensas på smet också!

Likes

Comments

Först och främst är jag oerhört glad nu att jag är ledig imorgon. Anledningen till detta är att jag fick nålar i ryggen idag av min naprapat Per. Han har frågat de tre senaste gångerna om jag kan tänka mig en nålbehandling och fått ett nej till svar. Idag gav jag vika och bet ihop. Men hallå? Det var ju inte alls så "farligt" - snarare skönt men stundtals "ilande".. Vilken konstig känsla det var när musklerna liksom drog ihop sig och musklerna betedde sig exakt som när någon kittlar en'! Jag skrattade till vid ett tillfälle och då "ilade" det till för att musklerna spändes när jag skrattade så vi skrattade bägge två när jag ba "ajajaaaooohh" varvat med "hahahahahaaa"! Det var en upplevelse och den gav eftereffekter. Nu känns det som att jag har pump/träningsvärk/massiv trötthetskänsla i ländryggen och vet knappt hur jag ska ligga/sitta/stå. En helt vanlig effekt tydligen.
Men detta borde vara värt. Nästa vecka blir det en likadan behandling igen. Nån hundralapp från frikort har jag också så bring on the needles!


Och för det andra är det en väldigt speciell dag imorgon! Min son Robin fyller 10 år! ❤️ Vaaa!? Har det gått 10 år sedan han var en sån här liten go-plutt??

Likes

Comments

Gymabstinensen är total efter 3 dagars vila.. Förhoppningsvis tar jag mig iväg imorgon eller torsdag. Det är ju baletten med barnvakt som inte klaffar just nu. Men definitivt blir det ett gympass fredag morgon för att då är jag ledig!

Det är så kul att titta på gamla bilder typ från 2012 - visst fasiken är det skillnad på kroppen! Har inget foto att visa er just nu dock..

Det här fotot är taget för några dagar sedan, jag blev så glad över att se formerna! MEN jag är långt ifrån klar.

Stay hungry.



Likes

Comments

Något som hittas i bröstcancertumörer är just aluminium.. Bröstcancer ökar hos männen dessutom och man säger sig "inte veta varför".
När läste du innehållsförteckningen på din deodorant senast?

Jag kastade min direkt och köpte en riktigt bra deo från C/O Gerd som inte är cancerogen.


Likes

Comments

Jag har typ köpt upp halva lagret för denna goding på Ica Maxi! 23 gram protte och innehåller inga animaliska produkter. Kan den bli bättre än så här om man har skurit ner på animaliska produkter?
Något som alltid skett förr när jag har uteslutit mjölkprodukter är att kroppen krymper och blir "hårdare". Det där fluffet minskar markant vilket inte är så konstigt egentligen då mjölkprodukter tär hårt på kroppen.. Jag tycks tillhöra den känsliga kategorin människor eftersom detta inträffar varje gång.
Jag mår toppen, psyket mår toppen och allt i livet känns fantastiskt! På fredag ska vi utnyttja 25% rabatt på Stora Coop - jag ska hamstra allt ekologiskt och veganskt jag bara kan! :-)

Likes

Comments

Igår lagade jag en vegansk pastarätt som blev så ruggigt god att till och med min man åt upp allt - champinjonhatare som han annars är. Han petar bort champinjonerna och lägger över dom på min tallrik. Men inte igår inte.

Här är receptet - försök att välja ekologiskt i första hand! Det mår din kropp mycket bättre utav!

Ekologisk Campanelle (pasta utan ägg)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 liten låda ekologiska champinjoner
1 pkt ekologiska kikärtor (häll bort spadet och skölj av kikärtorna)
Soja
Svartpeppar
Salt
Ekologisk grönsaksbuljong (en halva)
1 pkt ekologisk iMat (havregrädde)
1 pkt iFraiche (havre créme fraiche)
Olivolja

Finhacka löken och pressa vitlöken. Skölj av samt skiva champinjonerna tunt. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Stek löken och vitlöken tills det blir genomskinligt och häll sedan i champinjonerna. Stek i några minuter och häll sedan över iMat och rör om. Droppa i soya, lägg i en halv grönsaksbuljong, salta och peppra och rör om. Låt koka upp och rör sedan ner iFraiche, kikärtorna och mer soya, salt och peppar efter smak. Låt koka en stund medan du rör om. Klart! Servera med nykokt pasta!

Likes

Comments