Header

Förlåt om jag inte har bloggat nu på typ hundra år men har mått skit och har inte velat blogga. Men nu så ska jag försöka vara mer aktiv och börja blogga nu när det börjar närma sig jul❤️ Fast jag mår fortfarande dåligt..
Ha det bra! I alla fall bättre än jag har det
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna veckan vill jag tipsa om en mascara från MaxFactor.
Den är sjukt bra om man inte vill ha "för mycket" och är jätte bra om man vill vara neutral. Passar bra till skolan. Borsten är sjukt bra och lite böjd så att det är lätt att applicera.
I vilka färger finns den i? Som jag vet finns den i färgerna brun, mörkbrun och svart.
Var kan man köpa den? Mascaran kan ni oftast köpa i Ica, Lindex, H&M, Kicks och på olika sidor på internet.
Kostnad? Ca 100kr-150kr.

"Namn": MaxFactor-Clump Defy.
(Ni ser den på bilden nedan)

Likes

Comments

Jag tyckte mina naglar var lite tråkiga så jag tänkte att jag väl kan måla de. Så här nere ser ni resultatet av det och där ser de lite konstiga ut men ljuset var dåligt. Tog kort med ipaden så det blev även dålig kvalité.
Jag använde...
Baslack: Sally Hansen | Diamond Strength
Grundlack: Isadora | Wondernails | Milkshake | (två lager)
Topcoat: Essie | 275

Likes

Comments

Som jag lovade... Shit! Den var jättebra! Jag typ dog för att den var så spännande och bra! Jag längtar jättemycket till part 2!

Har du sett filmen eller orkar du inte se filmen? SPOILERS!!! SPOILERS!!!

Katniss åker till Diskrikt 13 där hon "bor" med sin mamma och syster. Även andra nära och kära är där. Sen får hon reda på att Peeta lever och han blir tvingad att säga saker som att distrikten inte ska kriga mot Panems huvudstad. Katniss blir jätteledsen och hon åker till det förstörda Distrikt 12.
De andra vill att Katniss ska vara deras "Mockingjay" alltså härmskrikan och leda folket att börja kriga mot huvudstaden. Fler diskrikt vill börja kriga mot huvudstaten men för att Katniss ska vilja gå med att hon ska vara härmskrikan har hon några vilkor. Att Peeta och några andra deltagare från The Hungergames ska tas där ifrån så att de inte dör. När de sedan har hämntat Peeta och de andra så ser de att Peeta inte är samma person. (Här börja jag gråta). Peeta är helt crazy och stryper ihjäl Katniss men hon vaknar till liv igen som tur är. Men aja...

Filmen slutade med att Katniss ser hur Peeta är inlåst i ett rum och han är helt galen, fastspänd på en säng och skakar jättemycket.
Hoppas ni fattade något men här är en minisammanfattning av filmen.

HAR DU INTE SETT FILMEN SÅ KOLLA PÅ DEN NU!!! DOM ANDRA FILMERNA MED FÖR ALLA ÄR JÄTTEBRA!!! JAG TVINGAR DIG ATT GÖRA DET!!!

Likes

Comments

Japp. Nu är det bara 40 minuter tills jag ska gå och jag är så "exalterad"! Jag kan bara inte vänta! Jag lovar att imon så ska jag skriva om vad jag tyckte om filmen. Nu är det bara 35 minuter. Skiieeeet!! Jag är helt galet galen galen! Kan bara inte vänta. Den börjar egentligen sju men jag måste vara där minste en halvtimme tidigare.
Filmen är två timmar lång så jag kommer inte hem förän efter nio så det är därför jag ska skriva vad jag tyckte om den imon. Ha det så bra, så bra som jag ska h
a det nu! ❤️
@f
oreveranna @foreveranna @foreveranna

Likes

Comments

L.Ä.N.G.T.A.R! Så ska du också gå och kolla på Mockingjay part 1? Det ska iaf jag. Jag ska gå på onsdagen den 19/11. Alltså om ca 2 dagar och jag kan inte vänta. Har väntat såååå länge alltså ända sen jag var och kollade på Catching Fire🔥 Jag ska gå med min storasyster för hon har ingen att gå med och jag har ingen att gå med heller så varför kan inte vi gå tillsammans?
Både min syster och jag älskar Jennifer Lawrence (hon som spelar Katniss Everdeen). I verkliga livet är hon jätterolig och har värdens bästa humor. Men nu räcker det med snack om henne. Tillbaka till MOCKINGJAY
❤️
Jag har inte läst böckerna för jag kan inte läsa sånna tjocka böcker liksom för jag tappar bort mig efter tio sidor... Så jag kollar på filmerna istället!
Om du inte har sett filmerna så måste du göra det. Dom är sjukt bra! Have det so bra!
❤️
@annaforever @annaforever

Likes

Comments

Det finns så många fejkade vänner att det skulle ta ett halvår att räkna alla.
De är typ "vänner" med än och sen så visar de sig att inte alls va en vän utan värsta fienden man har. Det är så sjukt jobbigt när man får reda på att de är helt fejkade. Man vill bara spy på de för att man mår så skit. Fan! Är det ända man kan tänka på. Varför gjorde de så mot mig?
Tur så har man alltid minst en äkta vän som alltid finns där för än. Som lyfter än ner man faller. Som får än på humor när man mår dåligt. Som får än att skratta när man gråter.
Det är p.g.a dig som jag fortfa
rande ler ❤️

Likes

Comments

Idag tänkte jag lägga ut en outfit. Denna outfiten hade jag idag men jag hade inte med skorna för jag stod på min säng och tog kort men kan lägga ut en bild på mina skor senare.
Kofta-Cubus | T-shirt-Gina Tricot | Byxor-KappAhl | Sjal-Cubus |


Likes

Comments

Mitt liv är bokstavligt kaos nu. Bokstavligt!
Jag glider isär från min bästa, bästa vän.
Några av mina "vänner" är visst bitchar som ingen gillar.
Min låtsats morfar har dött.
Jag har fått reda på att min gammelmormor är riktigt sjuk.
Min crush är kär i en annan.
Snarare i min vän...
Aja, man ba vafan. Så det är så här livet egentligen ser ut. Som ett ända stort jävla kaos. Vi börjar från början...
Min bästa vän (inga namn) hamnade i en annan klass nu i 7:an och jag vill så gärna vara bästa vän hela livet ut men det går inte nu när båda vi har fått nya vänner. Det är jättejobbigt för mig.
En av som går i min klass, en nu gammal vän berättade till hennes bästa vän som går i en annan klass att jag är kär i ***. Och hon sa det till flera och då blev jag ledsen för det. Jag typ sa inte så mycket om det men sen blev de jätteelaka och nu bitchblickar de hela tiden i skolan...
Min så kalla crush som är *** är kär i min vän så nu har jag liksom gett upp på honom. Försöker se honom mer som en vän än min crush.
Aja det va la allt jag ville skriva denna gången (ganska mycket). Jag var tvungen att skriva ut mig för jag mådde så
shit. Tja!

Likes

Comments

Jag hittat ett naturligt bantningsmedel! Magsjuka...
Jo detbär så här att jag väger egntligen 47,5kg och ja, jag väger kanske inte "rätt" vikt men jag bryr mig inte. Aja, nu väger jag, efter magsjukan, 44,6kg!! Jag har gått ner 3kg på ett och halvt dygn! Helt sjukt alltså! Hur kan man gå ner så jävla mycket?
Så väger du för mycket? Få magsjuka...
Tja :)

Likes

Comments