det finns en brud som betyder allt för mig men hon vet inte om det.
Jag och hon har vart tsm ett bra tag sen blev det över o nu sitter jag här ensamm o saknar henne jag kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar henne faktiskt. Ni undrar säkert vfr vi gjorde slut
Och vad som har hänt .Som jag sa tidgare så vet jag fan inte vfr det blev så som det blev jag har aldrig vart så kär asså som jag var..:/ men nu kämpar jag för att få tillbaka henne dag till natt.. om jag fick tillbaka henne då skulle jag behandla henne som en Queen ♥ som hon alltid ha viljat bli behandlad♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka
Efter att inte haft kvar blogg appen i några månader så känner jag hur mycket jag älskar att blogga
så nu kör vi redan ikväll kommer jag att berätta om min älskling som inte finns #myQueen♥ men finns.........↑↓↑↓

Likes

Comments

bilder från 1 januari ♥ ♥ #2
Likes

Comments

bilder från 1 januari ♥
Likes

Comments

Det finns dom du tror är dina riktiga vänner, som du ställer upp för och investerar av dig själv och din tid i. Som sedan slutar ringa, inte ringer tillbaka eller bryr sig i att höra av sig alls. En falsk vän ställer bara upp i fall den själv får ut någonting av det. Dom kommer ofta med dåliga lögner o ursäkter, och kan prata skit om dej med andra bara 5 min efter att ni träffats... eller glömma bort vad ni tidigare bestämt. Falska vänner stäl bara din tid och energi för att tanka sitt eget ego och boosta sin egen falska egoism och trygghet.

Sånna som glömmer bort dig såfort det kommer något bättre eller något mer bekvämt. Dom vännerna är inga riktiga vänner utan falska martyrer som bara är ute för att förstöra för dig och sänka dig. Falska vänner som bara är ute efter att förstöra och framstå i bättre dager själva är inget att ha alls.

Senn finns det dom som verkligen dom som ställer upp i vått och torrt oavsett, dom som alltid finns där oberoende av tid och rum. När man ses igen med sånna vänner även om det varit ett uppehåll då vi setts så tas kontakten upp igen och allt känns lika nära som innan. Det är skillnaden på äkta vänner och falska.

Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag

En äkta vän ljuger inte för dej, oavsett vad så ljuger man inte för varann. Ärlighet varar alltid längst. En äkta vän kan man prata med om vad som helst utan att behöva vara rädd för att säga fel eller bli dömd, där finns inga gränser för förtroendet och tilliten den är villkorslös.

En äkta vän ställer upp för dej när du behöver dom oavsett vad klockan är på dygnet eller vad det än kan gälla så finns dom där. En äkta vän får dig ofta att må bättre och lyfter dej när du behöver det eller bär dig när du själv inte förmår. En äkta vän finns där även när det stormar, en äkta vän överger dig inte.

En äkta vän kan dock också göra fel och såra dej, men en äkta vän ber om förlåtelse och menar det. En äkta vän erkänner att den har gjort fel, en äkta vän snackar inte skit om dej eller pratar bakom din rygg när du inte ser.
Jag väljer numera mina vänner med stor omsorg. Jag har hellre få riktiga vänner än många faska martyrer. martyrerna som suger ut ens energi ska man passa sig för. Även för dem som säger en sak men sedan menar en annan för att vinna på det själv. FUCK ER Jag har ingen plats i mitt liv för falska martyrer eller energitjuvar.

Likes

Comments

5dagar kvar sen äre 2015 YEAH
nyAbuhassan2015 ↓↓↓↓↓↓↓↓
fuck swag och fuck getto still.

Ny still från luthagen...
Ny Attityd från luthagen...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Likes

Comments

Är det så att din tjej har mensvärk ellr mår inte alls bra
_____________________________________
gör så här då
↓↓↓

1 . Ring henne o försök få henne på bra humör går det inte ......

2. Gå köp marabrou och varmchokland

3. Åk hem till henne o ge henne en kyss och det du köpte tilll henne

>>Happy<< jag kovar att din brud kmr må bättre då ♥♥

Likes

Comments

bilder från helgen ♥♥
Likes

Comments

helt okj dag jag var med mina svenne bröder och systrar vi köde kart car ellr vad dom heter ( 8minuter kostade 120kr vi var där i 2 timmar ) tänk er hur mke vi betalade :/ :/ men vi hade fett kul ♥ vid 13tiden var vi klara sen så åt vi glass och kladdkaka efter det så åkte jag hem tog det bara lungt ← → vid 7tiden ville jag ut jag skrev till min ""granne"" om hon ville ta promenad .. hon sa aa vfr inte då träffades vi vid tiunda (luthagen område) vi gick runt lite snackade♥♥ chilldag är hemma nu och kollar på film på SVT1Likes

Comments

För er idioter som kallar tjejer/kvinnor för horor, ni kanske ändå borde inse att man aldrig kallar en kvinna/tjej hora för att hon har sex. Jag antar att era mammor inte skapade er genom att rita, så jag tycker det är dags nog att växa upp och sluta kränka alla tjejer som har sex, vill dom ha sex låt dom få ha de, det är deras val inte nån annans, fritt land så man får göra vad in i helvete man vill, ni får självklart tycka och tänka hur ni vill men allt har såklart sina gränser, så för er tjejer som blir kränkta av idioter säger jag bara en sak till.. Håll huvudet högt och skit i vad alla andra säger, tänker och tycker om er!!


Likes

Comments