Idag köpte jag färska hallon som pluggodis, kan vara de godaste hallonen jag ätit! Och så dagens sjunde kopp kaffe till det, mums.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår när jag satt och pluggade kände jag för att ha något att smaska på så det fick bli chokladbollar! Bjöd även hit min syster på kaffe och chokladboll, vardagslyx mitt i plugget.

Likes

Comments

Hade ju gärna bytt ut plugg och regn mot sol och palmer en dag som denna. Inte långt kvar dock, bara två veckor - hur skönt?!

Likes

Comments

Igår träffade jag saknade Therese på en fika på det nya Bernards i stan, eller nytt och nytt, ingen av oss hade varit där tidigare iallafall. Det var verkligen jättemysigt med fin inredning och bara en mysig känsla. Vi satt och pratade några timmar innan jag gick på bikinijakt och lyckades faktiskt hitta en! Hittade inte en enda under två månader utomlands men hittade en nästan direkt i lilla Jönköping..

Likes

Comments

Det bästa med att komma hem var såklart att träffa David och familjen igen, annars är det faktiskt inte så roligt.. Fryser och nyser (pollen) mest hela tiden och hade gärna varit i ett varmare klimat. Dock skönt att slippa bo i en resväska på olika ställen hela tiden. Och gott att äta god hemlagad frukost/mat hela tiden! Till exempel som de amerikanska pannkakorna jag och David gjorde till frukost en dag, mums!

Likes

Comments

En vecka har jag varit hemma och jag har mest myst med david och familjen, sovit och pluggat litegrann. Flygresan hem gick bra, bara en timmes försening i London. Möttes på flygplatsen av David och en bukett blommor och när jag kom hem var det fint pyntat med ballongen, blommor och godis, så fint!
Nu är det tillbaka till vardagen med plugg och jobb men bara tre veckor för sen åker jag till Kreta! Saknar redan solen så det ska bli skönt.

Likes

Comments

Efter två fantastiska månader i Australien och Indonesien med tre underbara tjejer är det nu dags att åka hem. Allt har gått väldigt snabbt samtidigt som vi har varit med om otroligt mycket! Är så glad att jag bestämde mig för att ta ett studieuppehåll och följa med på livets resa. Tack till mina fantastiska tjejer för allt, ni är bäst!!

Likes

Comments

Igår var sista dagen då alla fyra var samlade på ett bra tag så vi umgicks så mycket vi kunde vid lagunen på dagen. På kvällen drack vi vin och åt brownie på en restaurang, jättemysig sista kväll tillsammans. Imorse vinkade vi hejdå till Julia som vi inte kommer träffa förens december, jättesorgligt faktiskt.
Efter det låg vi vid lagunen större delen av dagen innan vi tog en sista shoppingrunda. Imorgon väntar en 30timmars flygresa hem till Sverige så vi ska nog lägga oss snart. Nu är det verkligen slut, så konstigt!

Likes

Comments

Igår hejdå Gili och idag hejdå Bali. Har verkligen haft två underbara veckor i Indonesien och jag hade verkligen kunnat tänka mig att åka tillbaka nångång. Men nu blir det hemresa, ska bara tillbaka till Aussie och säga hejdå till det först.

Likes

Comments