Hallå där allihopa. Idag har jag varit hundvakt så jag Kira och Rollo powerwalkade runt halva torpet. Sen kom vi hem och varvade ner med lite relax musik osv osv... Sen blev Rollo upphämtad så jag käkade middag och sen drog jag ut på en runda till så Kira är sådär härligt trött och avslappnad nu medans man kollar på realitystjärnorna på godset, brukar ju inte kolla på sånt men kollar nu bara för att Gunilla Persson är med för är en så knepig jävla människa. Man blir både förskräckt men samtidigt fascinerad över hur sinnesjuk hon verkar. Nåväl nog om det. Nu ska jag slappna av en stund. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat denna bloggen särskilt noggrant på senaste det beror på 2 saker: Laptopen kraschade och eftersom att jag inte är totalt beroende av att vara uppkopplad så har jag inte varit direkt snabb på att laga eländet heller.  Men nu har jag formaterat om datorn och snart installerat alla windows-uppdateringar.

Jag har haft några vita veckor dessutom, det blev lite jäger och vin i fredags men nu blir det vita veckor igen fram tills jag fyller år nästa månad. Min polare fyller år drygt en vecka efter mig så jag måste ladda med några nyktra veckor om jag ska palla 2 helger på raken 😝.

Och i lördags var det ju alla 💗 dag! Jag fick choklad och annat smått och gott dagen till ära. Har varit smyg-poppis på senaste så det har nästan varit fullt upp, och nu när jag tänker på det så är väl det också egentligen en av anledningarna till att jag varit så seg på att fixa datorn. IRL livet går faktiskt före cyberspace!
Okey, och jag måste medge att det är några män som jag misstänker dreglar när dom tänker på mig, vilket är kul för mig antar jag! Det stod i mitt horoskop att det här året skulle ha mycket att erbjuda på den fronten för mig och alla vädurar ♈ så nu vässar vi hornen?? 👿

Ciao bella! 💋


Likes

Comments

Det blev två omgångar i rastgården idag! Tog bara bilder på förmiddagen dock. Då var det skoj med Troja och Ragnar som gällde. På eftermiddagen har jag varit hundvakt åt Rollo så vi gick till rastgården en sväng till och då mötte vi upp en bekant till mig som också råkade vara hundvakt, åt Kiwi! Så Kira är så trött så trött och ligger helt däckad på sin bädd i skrivande stund. Så jag avnjuter ett och annat glas vin med gott samvete.Likes

Comments

Idag har jag haft hand om Rollo eftersom att Vladde skulle skriva tenta. Vi möttes upp i rastgården så de fick springa av sig en stund innan han skulle iväg till skolan. När jag kom hem med hundarna blev Rollo jätteglad över att se massa ben överallt haha! Så de låg en stund och tuggade. De hade kul tillsammans idag iaf och på fredag kanske jag blir hundvakt igen

, vi får se. Annars har här inte hänt så mycket idag, krassligheten håller på att gå över men tar inte ut någon seger i förskott så jag inte går och blir sjuk igen! Kira har vilat ganska mycket sedan Rollo for eftersom att han är ganska energisk hehe. Men nu är det strax dags för en runda igen! 

Likes

Comments

Hoppsan hejsan! Jag har varit mega sjuk efter att jag postade senaste inlägget, har garanterat haft feber och varit sängliggande till och från. Nu är jag på bättringsvägen, igen, suck.

Idag har vi varit på hundträff som vanligt men eftersom stormen Egon slog till natten till idag så blev vi ganska få där borta för vi har en hel del snö här nu kan jag lova. Ganska redigt kallt också. Kira hade riktigt skoj i snön. Likes

Comments

Nu har vi just kommit hem efter en lång runda till elljusspåret och tillbaka. Kira är som nöjd.
Jag tror Ibumetinen hjälpte lite faktist.

Ska jag ta mig lite kvällsfika nu och se Seinfeld efter det blir det kanske lite The Sims 4.
Sen är det nog dags för sängen. Natti natt! 🌙
Likes

Comments

Jag är fortfarande förkyld, jag är så less, trodde jag skulle vara frisk vid det här laget. Har just svalt en Ibumetin och hoppas på att det hjälper! Nackdelen med att ha hund är att den måste ut och aktiveras även om man är sjuk. Det är väl kanske lite därför jag inte blivit frisk ännu för att jag är ute och flänger så mycket med Kira. Men jag är ju på bättringsvägen i alla fall. Jag är så otålig med sånt här att gå och vänta på att bli frisk från en förkylning, jag var inte sjuk en enda gång på hela 2014 men under mellandagarna gick jag och blev sjuk mitt i alltihopa.

Är så peppad på att börja träna men kan ju inte sätta igång fören jag är återställd för annars bryter jag ju bara ner kroppen. Har börjat lite lätt med mina hantlar men kan inte köra på fullt ut fören jag är pigg igen.

Kira har legat och vilat på maten ett tag och snart är det dags att bege sig ut i blåsvädret igen, som tur är så är det inte lika kallt som det var igår.

Likes

Comments

Idag har vi varit på hundträff dårå, Kira har busat med Lea och Luna mest tror jag. Luna var på riktigt bushumör idag och det var Kira också! Efter det fick vi skjuts till stan, sen valde jag att gå hem med Kira från stan för hon tycker inte om att vara i stan så då måste man öva på det. Hon är ingen cityvovve alls, hon trivs bäst i skog och mark, vilket jag också gör egentligen, men som tur är bor man då inte mitt i stan i alla fall. Har ungefär samma avstånd till skogen som till stan och det tycker jag är skönt. Likes

Comments