Hej igen! Det er nu 3 dage siden jeg startede min blog for alvor, og jeg tænkte det ville være tid til at skrive omkring hvordan jeg egentligt blev inspireret til at uddanne mig som kok, som jeg skal efter gymnasiet!

Til at starte med vil jeg sige at jeg altid har været glad for mad. Jeg har altid været frisk på at prøve nye ting og jeg har ALDRIG fået børnemenuen nogen steder jeg var ude og spise med mine forældre! Hvis jeg pegede på en ret som nogle andre fik så betød det jeg var interesseret i at smage den, og så bestilte de den til mig. Min kærlighed for mad begyndte derfor meget tidligt i mit liv.

Den helt store ide til at være kok kom faktisk frem på dette års Roskilde Festival! Jeg boede i en camp med nogle fantastisk søde mennesker som jeg ikke havde mødt før. Vi arbejdede hos Kvickly og det var super hyggeligt.
I vores camp var der så en fyr der var igang med at uddanne sig som kok, og vi gik nogle gange i flere timer og quizzede hinanden mht. hvordan man laver en bearnaise sauce og hvad der er forskel på en sød og en kraftig vin osv. Det var super fedt, og jeg fandt ud af at jeg faktisk kunne rigtig meget i forvejen af det han spurgte om! Det var rigtig fedt, og det var den ting der for alvor fik mig overbevist om at jeg gerne vil uddanne mig som kok efter gymnasiet.

Jeg håber i nød at læse det. <3


PS: Desuden er jeg ikke bare en kæmpe madelsker, men også en kæmpe kaffeelsker.. Derfor billedet nedenunder! Det er desuden taget af min fantastiske fotograf ven Nicolas!

Likes

Comments

Mit madeventyr startede dette år da jeg var i Paris. Der gik det op for mig at jeg ville starte en blog, fordi jeg har spist på en masse fantastiske restauranter i Paris som jeg gerne vil dele. Jeg har altid interesseret mig for mad, så det er helt fantastisk for mig at smage en masse forskellige retter og prøve en masse forskellige madkombinationer!
Det øverste billede er fra en restaurant i Paris der hedder Privé de dessert, som laver omvendte retter: profiteroles til forret (savery dish) som havde foie gras i sig og så, som billedet, vaffel (af ris) med laks og en persillerodcreme til. Super spændende og mærkeligt for hjernen at spise!
Det nederste billede er fra en tapas restaurant som hedder A noste, også lokaliseret i Paris. De laver de lækreste tapas og de kører et rigtig spansk tema med sangria og spanske retter blandet med det franske. De har blandt andet andehjerter (de bageste små brune "klumper" i det sorte fad), andetatar med østers (forreste ret) og så det klassiske charcuterie fad. Det smagte helt fantastisk!
Jeg vil helt klart anbefale de to restauranter hvis man kommer til Paris og gerne vil prøve noget super spændende og lækkert mad!
Det var alt for nu! Vi ses.

Likes

Comments