Denne omelet er perfekt som både en fyldig morgenmad, en let frokost eller aftensmad. Ikke nok med at den er super nem at lave, så smager den også fantastisk samtidig med at den er sund. Dog lige på nær osten, hæhæ. Jeg har valgt at tilberede den på en pandekagepande, da jeg oftest har problemer med at omeletten sætter sig fast på en almindelig pande. Husk dog altid at komme fedtstof på panden, når du laver en omelet, for at undgå at den brænder fast. Jeg plejer at bruge smagsneutralt kokosolie, som blandt andet kan fåes i Føtex, da dette er sundere end smør eller normal olie.


Opskrift til 1 person:

2 æg

2 spsk. mælk

1 tsk. paprika

salt og peber

1/4 squash

1 stk. god italiensk skinke

1/2 mozzarellakugle

Toppes med purløg


Først pisker jeg æg, mælk, paprika, salt og peber sammen til en ensartet masse. Efterfølgende hælder jeg det på en pande med fedtstof (sørg for at have panden på et lavt blus, for ellers brænder omeletten på). Squash og mozzarella skæres ud i tynde skiver og ligges på omeletten. Skinken lægges også på. Når omeletten næsten er færdig, klappes den halvt sammen. Til sidst pyntes med purløg. Enjoy.

Likes

Comments