Nyköping

Resturang: Lion Bar

Adress: 611 31 Nyköping

På bild: Fläskkarre med pommes, bearnaisesås och sallad (79kr)

Köttet var lite tort men det fanns väldigt mycket sås som hjälpte och som även uppskattades av mig då jag verkligen älskar en god sås till min mat, ännu bättre om det finns mycket av den. Väldigt mycket mat för så lite pengar, vilket alltid är bra. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Västerås centrum

Resturang: Pinchos

Adress: Stora Torget 5

På bild: 1:a bilden: flera olika typer av smårätter. 2:a bilden: en bild spå deras mini hamburgare. 3:de bilden: en daimbrownie med grädde på.

Åt en massa annat också men var så hungrig att jag åt upp allt utan att ta några kort :/.

Jag var där med min familj och kostnaden för alla sammanlagt blev 765 kr då vi hade bonus från senaste gången vi åt där, annars skulle det ha blivit 1027 kr för oss fyra vuxna. Riktigt god mat, dock får man vänta ganska länge men man kan se det som tid för att bara hänga och prata.

Likes

Comments

Västerås centrum

Cafe: Systrarna Ericsson

Adress: Sturegatan 221

På bild: Bananza (en tart liknande paj med någon typ av kex till botten, dulce de Leche, banan, grädde och toppad med kakao pulver) och wienerbröd.

Har inte koll på priset då min mami bjöd mig :)

Älskar verkligen detta cafe. det är så himla mysigt och jag älskar verkligen deras bord. Älskar marmor!!! Verkligen så fint. Perfekt för Instagram bilder.

Likes

Comments

Västerås centrum

Resturang: Torggatan 1

På bild: Kyckling i rödvinssås, potatismos, bacon och lite annat som jag faktiskt inte vet vad det heter. Det var deras "dagens lunch" (98kr) inkl liten bit bröd, knäcke och lingondricks eller vatten.

Är inte ett så stort fan av rödvinssås men maten var god ändå.

Likes

Comments

Stockholm

Bar Burger Café

5/10 får de av mig. Maten var bara ok, colan vi fick var inte god alls vilket förstörde upplevelsen lite. Annars var det en lagom stor portion för en person, inte stor nog för att vara värd 150 kr. 

Kommer jag komma tillbaka? troligtvis inte då det finns en massa annat gott att äta på andra resturanger.


​5/10 is what they get from me. The food was okay, the drink we got was not good at all which destroyed the experience a bit. Otherwise the portion of the food was kinda ok for one person, not big enough to be worth 150 Swedish crowns.

Will I eat there again? probably not since there are a lot of other good foods to eat at other restaurants.

Likes

Comments