Sova... Mitt största problem!
Jag kan vara hur trött som helst när jag sitter i soffan och tittar på tv sen lägger jag mig i sängen och är klarvaken! Kan försöka tvinga mig till att sova hur länge som helst men oftast somnar jag inte fören vid två halv tre och då lägger jag ändå mig vid halv elva för att jag hoppas på att jag ska kunna somna i normal tid men icke!
Som nu, det går verkligen inte!
Ligger i sängen och skriver och är hur pigg som helst.
Sen går jag ju uppe vid 06;00 på morgonen och är igång hela dagen, går inte att ta någon vila på dagarna.
Får nog bli ett samtal till en doktor och få lite hjälp känner jag om jag ska överleva detta som människa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Beställde nya skalkläder, fleece och mössor till killarna och detta året testar vi från lager 157, fick hem dom igår så det var premiär imorse, och änsålänge har dom bra betyg från killarna. Har beställt kläder där ifrån innan men aldrig ytterkläder och deras kläder i övrigt är ju väldigt prisvärda och tål väldigt mycket, inte ett ända hål och mina barn är inte stilla för fem öre och kläderna tvättas dagligen och håller fortfarande färg och form, så dessa skalkläderna ska bli kul att testa.

Det regnade imorse när vi skulle iväg men båda två va varma och torra när vi kom fram.

Leon satt men sin mössa och fleece på sig imorse innan vi skulle gå, han tyckte den va så mjuk.

#lager157

Likes

Comments

Söndagsmorgon och vaknade till sol, och hur kan man inte vakna på bra humör då?
så idag bakade vi frallor till frukost, enkla och supergoda.

A är mega förkyld med hosta och L är som vanligt.
Idag måste vi handla till veckan och lämna typ en hel bok till habiliteringen, är så trött på alla frågor och häften jag får kryssa i, totalt nu har jag svarat på 774, (774!? Helt sjukt!) frågor om mitt barns beteende i olika situationer nu  och hur han uppfattade saker som bebis och hur han uppfattar saker nu.
Hoppas att detta var sista jag behövde fylla i.
Dags att försöka göra oss klara nu så vi slipper vara iväg hela dagen.

Likes

Comments

NPF Diagnoser, jag hatar er för vad ni gör med mitt barn.
Ni bryter ner han till botten lika mycket som det stärker han, varje dag måste han slåss med allt som händer i hans huvud och runtomkring och varje dag så lär han sig att försöka acceptera.
Varje dag är en kamp för både han och oss.

Att han blir så arg så han inte kan kontrollera sig själv eller vad han gör, för att han blir så jävla frustrerad och arg, samtliga som han är så arg så rasar hans känslor totalt för att han gör saker han inte kan styra över.
Blir så jävla arg och ledsen, att han ska behöva leva med det för resten av livet.

Likes

Comments

Jag såhär hat/älskar hösten, jag tycker inte om allt regn och att det blåser för att jag alltid fryser så himla mycket... Men när det är sol och alla fina färger på löven, alla ljus man tänder överallt, kaffe i soffan med filt och raggsockar då tycker jag allt att hästen är lite mysig.
Jag gillar egentligen alla årstider på olika sätt, men nu längtar jag hemskt mycket till julen.
Lördag idag och änsålänge har jag suttit i soffan med kaffe sen jag vaknade, latdag änsålänge med andra ord.
Hade tänkt göra något kul med killarna idag men vi får se hur roade dom är på det, varit en jobbig vecka för L i skolan med alla barn och intryck, tacka gudarna för hans grymma assistent.

Likes

Comments

Ja det kan man verkligen undra? Haha men jag ska ge det en chans iaf tänkte jag. Största problemet är nog att hitta tiden till det, får bli kvällstid. Tänkte skriva en presentation om mig och oss här hemma men lägger den här vid sidan om istället för att alla ska slippa scrolla till första inlägget för att lösa om oss.

Onsdag idag, regn och grått ute så jag och killarna har tänt lite ljus här hemma. Snart helg, helgen är verkligen något utav det bästa, pyjamas halva dagen och ingen stress och göra vad man känner för.. Lovley

Likes

Comments