Inatt har jag lyckats sova mer än 3timmar för första gången på fleeeera veckor. Vad hände liksom?! Bebis var dock inte trött för fem öre och har haft disco non stop haha! Fredagsfeeling kanske 😄

Hunnit med en Pw och storstädning av hemmet på förmiddagen. Hamnade hemma hos min farmor nu som står och bakar bullar för fullt. Stannar nog här tills dom är klara kände jag!

Häromdagen drog min syster fram kameran och fotade bebbemagen. Hon är riktigt riktigt talangfull med kameran och jag förstår inte varför hon inte satsar på det!! Dessa bilder är fotade med mobilkamera liksom då hennes riktiga kamera strulade?!
Jag verkligen älskar bilderna och det är så kul att ha något så fint att titta tillbaka på när magen snart säger bye bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fyrtioelva promenader senare och en kidnappning av lillasyster så landade vi i soffan med mys! Haft full rulle all day så vi somnar nog gott ikväll!

Likes

Comments

Allra sista besöket hos bm idag (om de inte går över tiden då). Bebbe mår suuperbra och lever rövare! Kärlek!!
Exakt 14 dagar kvar idag tills de är beräknat att du ska komma! 
Det känns så nära, men ändå så långt bort. Ska jag få träffa mitt hjärta snart som jag väntat på så länge?! Det är så overkligt!

Likes

Comments

Ute på långpromenad med finaste tjejen. Bm säger att jag tydligen har för högt blodtryck så måste vila en massa och stressa ner.. och vad passar inte bättre då än att gå en skön promenad med familjens bästis! Har tid hos Bm imorgon och får hoppas det ser bättre ut denna gång! Blir sååååå rastlös av att bli tvungen till att vila.

Detta fina babynest fick bebis igår av en jobbarkompis till mig, hon har sytt det helt själv. Helt galet duktig hon är!! Här kommer bebbe goosssa massor!

Likes

Comments

...som gravid är inte riktigt min grej har jag märkt. Kl 05 imorse stog jag och bökade ihop nya soffan som jag spontanshoppade igår kväll/natt. Dessa dampattacker är inte nådiga ibland! Åkte runt kl 21 igår och var inte hemma förrän 02, och därefter var det ju omöjligt att somna. Så värt det dock! Kär i min nya soffa som dessutom var ett riktigt kap!

Likes

Comments

Mina älskade lillesystrar hade styrt upp med en såå himla fin babyshower idag!! Familjen lurade mig totalt idag! Pappa skulle hjälpa mig koppla in min tvättmaskin under dagen, så lämna nyckeln hos din syster sa han medans jag åkte och hämtade mamma (var så irriterad för hon var såå seg och jag ville bara hem och äta haha). När jag kommer hem och öppnar dörren så är det ballonger öööööverallt och jag fattar ingenting! Tänkte nej jag fyller väl inte år idag?! Sen flyger min fina familj och vänner fram från olika håll och jag blev sååååå chockad!! Det här har alltså mina systrar planerat och fixat med hur länge som helst och jag har inte fattat ett dugg.
Bebis har fått så fina presenter! (Och inte glömma allt gott fika haha). Jag är så otroligt tacksam att min älskade bebis och jag har så fina människor omkring oss! ❤️

Likes

Comments