Nå har det vært et ganske stort salg på tights.no noe jeg og samboeren selvsagt måtte utnytte. Vi bestilte derfor en rekke varer som vi enten trenger eller hadde veldig lyst på. Tights.no er en av de stedene jeg har bestilt mest, og jeg er veldig fornøyd med både leveringstider og kundebehandling. Anbefales!

Preworkout drikke
Proteinsnacks

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 161 Lesere

Likes

Comments

Favorittfarge

Mange tror kanskje at min favorittfarge er rosa med tanke på at jeg stort sett alltid har på meg noe rosa på trening og ellers. Men favorittfargen min er faktisk blå, merkelig nok.

Drømmeyrket

Jeg har slitt lenge med å finne ut hva jeg vil bli "når jeg blir stor" helt siden jeg var et barn på barneskolen, men jeg tror jeg endelig har funnet det ut. Da jeg var 7.klassejente hadde jeg veldig lyst til å bli advokat, og har alltid vært interessert i lover, regler og den type yrker. Jeg har derfor landet på at drømmeyrket er politi, men at jeg også tror jeg hadde trives som sosionom. Jeg liker å kunne hjelpe andre, å være i kontakt med andre mennesker, og jeg føler disse yrkene kan gi meg det i hverdagen.

Drømmedestinasjoner

Jeg elsker å reise! Derfor er det litt vanskelig å velge hvor jeg har mest lyst til å dra av alle steder i verden. Hvis jeg skulle velge topp tre destinasjoner så må det være: Universal Studios i Los Angeles for å se Wisteria Lane fra Frustrerte Fruer, Bora-Bora & New York. Jeg har hatt lyst til å se Wisteria Lane siden jeg var 14 år gammel og satt klistra foran tv-skjermen på tirsdager. Håper jeg en dag kan få til det!

Favorittilbehør til mat

Jeg har blitt skikkelig glad i egg og avocado i det siste. Det er to tilbehør jeg bruker til som regel hver frokost og lunsj for tiden. Det er ikke bare sunt, men utrolig godt! Jeg spiser ikke så mye av avokado ettersom det er ganske mye kalorier per 100g, men kanskje en avokado om dagen?

  • 162 Lesere

Likes

Comments

Går en stund mellom hver post nå merker jeg, og grunnene er vel egentlig ganske mange. En god blanding mellom for mye å gjøre, og for lite tid, samt at jeg ikke helt føler meg "der jeg bør være" for tiden. Det er så mange faktorer rundt meg som kan ødelegge for både mål og energi kjenner jeg. Det er jo ikke det at jeg ikke unner andre gode resultater og et fint liv, men det er jo ganske slitsomt at hver gang man blar gjennom på sosiale medier så finner man noe som gjør at man setter tvil på seg selv. Det er vel hovedproblemet med dagens samfunn, alt er tilgjengelig på nett. Jeg kan se alt fra Kim Kardashians booty pics til selfier av folk jeg kjenner godt. Det er jo på både godt og vondt tenker jeg, da. Det er ikke alltid godt å bli minnet på at noen har noe en selv ønsker seg. At noen kanskje har nådd mål du strever skikkelig med å nå, eller at du sammenligner livet og livsstilen din med andre som har en helt annen livssituasjon enn deg. Jeg er jo bare student med en deltidsjobb, så det er jo begrenset hva jeg både har tid, energi og penger til. Dette gjør jo at jeg blir trist av å se hva jeg faktisk går glipp av. Mange av de som er like gamle som meg var smarte nok til å ta fagbrev, og er dermed i jobb allerede, og da tenker jeg med et sukk: Hvorfor gjorde ikke jeg det..? Jeg har ikke startet på noen bachelor engang, og jeg føler at jeg ikke kommer noen vei i livet mitt. Jeg går et årsstudium i engelsk, noe jeg ikke vet om jeg skal bruke til noe senere engang. Rundt meg får folk på min alder og 2-3 år eldre barn, jobber, hus, ny bil og "voksne" liv mens jeg står igjen som student og eier ingenting. Jeg er bare 21 år, så det høres nok rart ut, men jeg føler veldig på det, noe jeg tror mange andre gjør også uten å nevne det.

Ikke nok med at man føler seg dårlig på grunn av ting man ikke har oppnådd i livet enda, men man ser også hvor flinke andre har vært til ting du har lyst til å klare selv. For meg er det viktig med mål, og jeg har en hel haug av de fremover. For eksempel at det snart skal "synes" på kroppen min at jeg bruker så mye tid på trening som jeg gjør, er et av de viktige. Det er ikke særlig motiverende å gjøre så mye med kroppen når man føler at det ikke skjer noenting. Jeg tror det handler mye om at det er vanskelig å se sånne ting selv, men det handler også mye om min dårlige tålmodighet. Også er det jo mange andre faktorer som jeg ikke er like god på. Det sies jo at maten er 70% og treningen er 30% av det hele, og jeg forstår veldig godt hva folk mener! Spiser man ikke riktig uteblir mye av resultatene, og det er lett å bli umotivert.

Jeg har også ganske høye krav og mål i de forskjellige øvelsene jeg gjør. Jeg føler selv at jeg er en ganske "stor" jente (høy, og veier en del) og derfor mener jeg at jeg bør klare bedre enn det jeg gjør. Knebøy for meg står for eksempel helt stille for tiden, noe som er utrolig provoserende. Jeg får ikke til noe i den øvelsen lengre, fordi jeg blir totalt demotivert av de knebøyøktene jeg kjører. Dårlig fokus, for lite mat og dårlig motivasjon; sier seg selv at det ikke går riktig vei. Jeg hadde tidligere en personlig rekord på 85 kilo i knebøy, men jeg føler ikke at jeg kan si det lengre, ettersom jeg har gått ned 5 kilo siden da, pluss at jeg nå sliter med kun 80kg. Det samme gjelder egentlig markløft. Jeg har ikke hatt motivasjon eller energi til å få til noe av det jeg har klart tidligere. I markløft har jeg en personlig rekord på 110 kilo, så her har jeg ikke så mye å klage på, men det skal sies at det er utrolig lenge siden jeg prøvde max-løft i denne øvelsen.

En øvelse jeg derimot føler at jeg får til nå er benk. Der går det bare fremover for hver økt! Selv om jeg ikke er i nærheten av mitt eget mål i øvelsen enda, så er jeg i hvert fall på riktig vei. Denne øvelsen krever ikke like mye energi, og er mindre krevende enn de to andre store. Derfor kjører jeg denne oftere enn jeg gjorde da jeg hadde mye av knebøy og mark. Jeg prøver å trøste meg med at de fleste har det slik, og at det med energinivå ordner seg selv når jeg lærer meg å spise litt ekstra.

Hvordan er deres motivasjon på trening akkurat nå?

  • 185 Lesere

Likes

Comments

Trening

Nå har jeg ligget syk i flere dager, helt grusomt egentlig. Jeg har ikke hatt omgangssyken siden jeg var liten, så det var utrolig vondt. Man mister alt av væske og mat man har fått i seg, og jeg gikk ned 2,1 kilo på et døgn. Utrolig hvordan det går an å miste så mye væske fra kroppen på en gang. Nå ser jeg bare frem til jeg kan begynne å trene igjen, for jeg begynner å bli temmelig rastløs, noe jeg er av natur. Kjedelig å ligge hele dagen, spesielt når du vet at det er mye du både vil og bør ha gjort.

Likes

Comments

Det å bli gravid er åpenbart en stor forandring i noens liv, og gudskjelov så kan man velge om dette er noe man kan klare å gjennomføre eller ikke som norsk kvinne. Jeg synes helt ærlig at denne muligheten er det fantastisk at vi har. For det er ikke alle som har lyst på barn, og det er ikke alltid at man er like heldig med prevensjonen; det går faktisk an at det svikter.

Hvem er de menneskene som sitter og lirer ut av seg at de som tar abort er mordere? Hvordan kan de være så kalde og trangsynte at de sitter og trykker et menneske som allerede har vært gjennom noe grusomt lengre ned? Jeg har sett mange rare tilfeller av dette, og jeg begynner å bli ordentlig lei av å se på. Det verste med disse menneskene er ikke det de sier, men det at du ikke kan være uenig uten at det blir et helvete på jord for dem. De setter himmel og helvete i bevegelse for å bevise at de har rett. Men er det noe som er rett og galt i den sammenhengen? Kan man være så trangsynt at man kun ser en vei? Hvorfor er de kvinnene som har mulighet, ønsker og vil beholde et barn en helt, mens de stakkars kvinnene som har tatt det harde valget om å fjerne det skal spyttes- og tråkkes på mens de ligger nede? Du er ikke synsk., du kan ikke vite hvordan disse kvinnene reagerer, du vet ikke det! Du vet ikke om de ligger tårefulle i sengen sin alene hver kveld og hater seg selv på grunn av det de har vært gjennom, samt det du har sagt. Du vet ikke om de drar på byen og drikker seg dritings hver kveld for å glemme måten du behandlet henne etter den verste opplevelsen hun har opplevd. Du vet ikke om den jenta ble gravid etter en voldtekt. Så hvorfor i all verden skal du presse på noen meningen din? Hvorfor skal det ha noe å si hvor mye du hater kvinner som "dreper barna sine" før de blir født? Hvorfor skal du oppføre deg slik, når du egentlig bør være et medmenneske? Jeg blir direkte uvel av tanken på hvordan folk snakker om jenter som har valgt å ta abort. Det er ikke slik at disse jentene er noe mindre verdt enn andre! Jeg sier ikke at man ikke kan være imot abort, jeg sier enkelt og greit at dersom du er det, så kan du holde meningene dine på et saklig punkt, og ikke bruke argument som "det er drap", for det er noe som kan ødelegge denne kvinnen. "Ja vel, de som tar abort fortjener å forstå hva de har gjort" sier du; "Nei, de trenger at folk viser forståelse, empati og kjærlighet" sier jeg.

Jeg synes at vi alle bør lære oss å trå mer varsomt når det kommer til å diskutere delikate saker som abort og kvinnene som har gjennomført det. For når alt kommer til alt, så vet du aldri om dine ord kan gjøre en erfaring som allerede er vond, til det verre. Tenk om du får et liv på samvittigheten bare fordi du skulle lire ut av deg at personen har drept sitt eget barn. Vi er kvinner, vi skal stå sammen.

  • 282 Lesere

Likes

Comments

Endelig begynner jeg å få til benkpress. Det er en øvelse jeg har vært utrolig svak i frem til nå, og jeg er så glad for at det endelig begynner å løsne litt. Det er ikke gøy å se andre jenter som er mye mindre enn deg (kropps- og vektmessig) klare mye mer vekt enn deg i alle øvelsene, men jeg vet også at det å sammenligne med andre er idiotisk. Hvor kommer man med det, liksom? I dag klarte jeg 52,5 kg i benkpress alene, og jeg prøvde meg også på 55 kg. Sistnevnte gikk ikke enda, men jeg tror ikke det er lenge til jeg er der. Gleder meg utrolig mye til å bli sterkere i benk; det er favorittøvelsen min at the moment!

  • 314 Lesere

Likes

Comments

Tunfisksalat

Du trenger:

- En halv/hel boks med tunfisk i vann

- Ett kokt egg

- En halv/hel avocado

- Agurk

- Cherrytomater

- Isbergsalat

- Vårløk

Start med å koke egget ettersom dette tar lengst tid. I mens egget koker kan du kutte opp salat, agurk og cherrytomatene

i ønsket størrelse. Finhakk ønsket mengde vårløk. Tilsett mellom en halv til hel boks med tunfisk ettersom hvor mye du

foretrekker. Selv tok jeg kun en halv, og sparer andre halvdel til neste måltid. Avslutt med å kutte opp avokadoen ettersom

denne blir fort brun og stygg hvis den ligger for lenge. Kutt egget i ønsket størrelse og NYT DIN TUNFISKSALAT!

  • 330 Lesere

Likes

Comments

Nå føler jeg at det er på tide at jeg sier i fra, for i lang tid har jeg tenkt og følt at ting ikke er greit. Jeg blir så frustrert og forbanna sint! Hva er poenget med å tråkke på andre? Hvilke mennesker er det som gjør det? Er det slik at de hater deg, eller er de bare misunnelig? Man kan ikke være så "selvgod" at man tror at folk er misunnelige på en heller, men en kan jo lure. Folk man trodde var venner, kanskje også gode venner, viser seg å være falske og sitter bak ryggen og snakker om deg til andre. Hva er poenget?.. Jeg gleder meg til den dagen ting slår tilbake på de menneskene, den dagen de trenger meg vil jeg ikke være der..

  • 360 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gymgrossisten kjører salg nå, og jeg har funnet meg noen favoritter som jeg håper faller i smak hos flere av dere. Disse varene MÅ bare bestilles nå som de er så billige! Man kan aldri få for mye treningsutstyr! Klikk på dine favoritter for å bli sendt direkte til Gymgrosisten sine nettsider. Husk at flere av tingene finnes i flere forskjellige mønstre/farger/smaker. Husk at det er fri frakt ved kjøp på over 500 kr!

Tightser & shortser
Topper & Sport-bher
Proteiner
Proteinbarer
  • 399 Lesere

Likes

Comments

Ja, hvordan er det egentlig mulig? Jeg har nå vært sammen med kjæresten min i snart 1 år, og jeg er så ufattelig avhengig av ham at det er skummelt. Kjørte ham til flybussen istad ettersom han skulle på tur med jobben til Spania, og tårene bare fortsetter å renne. Er en liten trøst at en av kollegaene hans er faren min, men skulle gjerne vært med han selv. Savner han allerede, og det er nøyaktig 30 minutter siden jeg slapp han av. Jeg merker i hvert fall at jeg ikke kunne klart meg uten han allerede nå, så hvordan skal de neste 7 dagene gå? Takk Gud for at jeg har to obligatoriske innleveringer og flere jobbdager innimellom mye trening, slik at jeg kan få tankene mine over på noe annet. Kommer sikkert til å leve på gymmet denne uken, haha. Jeg er så forelsket i den gutten!

  • 454 Lesere

Likes

Comments