Header

Godmorgon 😊 Börjar bli lagom frustrerande att inte kunna sova alls på nätterna för att sen när man har ca 2h kvar innan man måste kliva upp så sover man superbra. Dagar man inte har något inbokat spelar det ju ingen roll för då kan jag ju sova hur som helst. Men alla andra dagar då? Är det ett sätt för kroppen att ställa in sig på sömnlösa nätter? Är så trött hela tiden och orkar liksom ingenting på dagarna om jag ska vara vaken på nätterna. Och att umgås med folk eller göra saker på natten blir ju som svårt också 🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja för mig är det viktigt att trivas bra i sitt hem. Jag har alltid varit sån som flyttat mycket och liksom aldrig känt mig hemma någonstans. Och detta har pågått under hela min uppväxt och sen när jag blev vuxen också. Nu bor jag i en härlig lägenhet men har känt lite att jag inte fått till möbleringen så att jag trivs i alla rum. Så trots en gigantisk gravidmage och diverse risker som finns så påbörjade jag en ommöblering hemma sent igår kväll 🙈 Vilket fortsatte idag. Allt har gått förvånansvärt bra förutom när vi skulle in med sängen i nya rummet, få kom magen lite i kläm. Men jag bar inte så mycket efter det och tog det väldigt lugnt efter så jag tror det gick bra trots allt.

Många tycker nog jag är galen som vill göra detta nu. Varför inte ta det lugnt och vila med mera? Men när jag känner att jag inte riktigt är till freds så är det bättre att göra det nu än att vänta tills man har en liten som ska tas hänsyn till och mest troligt inte kunna hjälpa till med någonting själv. Ne jag gör det jag känner att jag klarar av helt enkelt.

Nu ligger jag faktiskt i sängen i det nya sovrummet och varvar ner för dagen. Tanken var att jag skulle uppdatera om de senaste luckorna i julkalendern innan jag la mig. Men det får bli imorgon då det inte gick fixa till bilderna i mobilappen. Så imorgon kommer i alla fall ett inlägg med några fler luckor. Förhoppningsvis hinner/orkar jag göra båda inläggen klar så ni kan läsa om alla 12 luckor som öppnats fram tills imorgon 😊

Tänkte fota och lägga dela med mig av hur lägenheten ser ut nu efter ommöblering också. Men vill få ordning på allt först innan. Just nu är det fortfarande lite kaos i alla rum så det vill ni nog inte se 😂. Men nu har bebis fått ett eget rum i alla fall vilket känns bra. Ska bara få ordning där inne så det känns mysigt och sova där om några månader.

Fördelen med att möblera om är att jag oftast rensar bort massa saker som inte används eller är trasiga på samma gång. Det är så skönt. Går verkligen igenom allt och tar bort saker jag helt enkelt inte behöver mera.

Men nu är det vila tills imorgon efter lunch faktiskt. Imorgon förmiddag ska vi på lite olika möten jag och sambon så vi blir borta ett par timmar. Men sen efter lunch blir det nog att flytta de sista möblerna på plats och sen fortsätta med rensning av saker helt enkelt😊 Så sov gott så ses vi imorgon igen!

Likes

Comments

Idag är det andra advent och det betyder paket öppning för min sambo. I dagens presentpåse hittade han ett brev om min kärlek till han, en dödskalle reflex, ett par kalsonger och chokladtryffel med smak av hjortron. Tyvärr var det inte så mycket hjortron smak som man kunde tänka sig. Men choklad till kaffet är ju alltid nice 👌

Likes

Comments