Hej på er, hoppas ni sovit gott och haft en underbar söndagsförmiddag.

Just nu har jag tagit en liten paus i städandet hemma. Har hört att det är viktigt med pauser för att orka och försöker få in deg i min vardag. Dock har det hittils oftast medfört att jag somnat eller tappat lusten att fortsätta med det jag gör. Övning ger färdighet helt enkelt.

Bardo skulle egentligen ha varit hemma till 16 i eftermiddag, men blev inringd att börja redan vid 12. Det är jätte bra att han får jobba mycket nu denna månad då vi inte vet hur kommande månader ser ut ekonomiskt. Men när man omedvetet ställt in sig på att ha en lugn morgon, kanske hinna gå på gymmet tillsammans och äta middag innan han ska iväg så känns det som att jag ska bryta ihop när han åker 😭

Jag har under några år nu värderat min egentid högt och sett till att få tid att vara för mig själv. Men när man känner att man inte vill göra något annat än att ligga tätt emot sin sambo och spela spel på mobilen hela dagen och det inte går så bränner tårarna bakom ögonlocken.

Om jag ska vara ärlig så saknar jag denna känsla lite faktiskt. Då vi hade en period när vi va hemma båda två väldigt mycket och man aldrig fick vara hemma själv så känns det skönt att få tid ensam. Men finns det ingen balans liksom? 😂 Allt eller inget är det just nu. Men då jag är hemma så blir månaderna lite lättsammare när bardo blir erbjuden mera jobb. Så man får verkligen passa på, för framtiden är oviss..

Så.. för att förklara de fina, genomtänkta bilderna i detta inlägg så passar jag på att tvätta, städa och ändra om lite hemma. Ibland vill jag göra det tillsammans med sambon. Men ibland är det så skönt att få pyssla med sånt helt ensam 😍

Ne nu är det dax att återgå till sysslorna. Ses senare idag. Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Ja just nu är mitt sömnbehov större än jag egentligen vill erkänna. Och sen jag började prova melatonin till kvällen har jag sovit så otroligt bra. Inatt har jag sovit ca 10h utan att vakna. Helt otroligt👏 Har iofs mycket att ta igen. Men ändå. Är världens lyckligaste tjej idag😍

Likes

Comments

Här kommer en liten uppdatering från gårdagen. Även om man inte gillar att fira olika dager under året kan det vara upplyftande att göra det där lilla extra för någon. Igår var det alla hjärtans dag i alla fall. Jag är en hopplös romantiker medan sambon är raka motsatsen egentligen. Så att överanstränga sig för att fira på allra bästa sätt är helt onödigt. Men att få det där lilla vardagslyxet som man många gånger glömmer bort spenderade vi helt enkelt dagen tillsammans bara.

Men just för att jag är denna hopplösa romantikern, och vill fortsätta vara den, kunde jag ju inte låta bli att ge Fredrik frukost i sängen och en liten hemmagjord present ändå. Tror han uppskattar det även om han inte alltid uttrycker det. Han accepterar att jag bara är sån 😊 Haha.

Han fick äta lite frukost i sängen och vi småpratade lite om vad vi ville göra under dagen och vad vi skulle göra till middag.

Presenten innehöll ett foto (som ni ser på bilden nedanför) på oss två när vi fikade på andersön för ett tag sedan. Lika seriös som alltid på bild.

När frukosten var överstökad klädde vi på oss och tog en promenad tillsammans till Ica matmästaren för att handla lite till middagen. Och för att komma ut en sväng i det fina vädret. När vi kom hem sen tog sig Fredrik lite egentid medan jag la mig i sovrummet och vilade lite efter bag hade ätit lunch.

Åt i sängen medan jag löste korsord en stund och läste två sidor.
Efter jag vilat klart gick Fredrik på gymmet en sväng medan jag förberedde middagen och efterrätten.

Blev rotsaker i ugn och panerad schnitzel. Supergott blev det. Sen stökade vi undan middagen medan vi väntade på kaffet.

Det finns endel "cheesy things" att göra i ett förhållande. En typiskt sådan sak är väll att titta på "valentine's day" just på alla hjärtans dag med pojkvännen 😂. Men ibland är det så skönt att inte orka bry sig om det också.

Typ mitt i filmen dukade vi fram efterrätten som blev fruktsallad och grädde. Så enkelt och så gott. Och man får inte dåligt samvete för att man äter massa o ytligt bara för att det är alla hjärtans dag. Haha 😊

Var tvungen att gå ut och flytta på bilarna innan vi la oss och då passade vi på att åka en liten sväng. Mest för att göra något annat än att bara ligga i soffan hela kvällen. Sen när vi kom hem igen la jag mig bara på sängen och löste lite korsord en stund och kollade massa roliga saker på internet innan jag bäddade ner mig.

Likes

Comments