"Believe in what your heart is saying
Hear the melody that's playing
There's no time to waste
There's so much to celebrate
Believe in what you feel inside 
And give your dreams the wings to fly
You have everything you need
If you just believe"

Älskar denna låttext som jag fick höra första gången när jag såg polarexpressen. Den säger så mycket om man tänker efter. Sen satt den spelas upp av Josh Groban som är en mäktig person i sig gör att texten hamnar närmare mitt hjärta 💕

Genomgår just nu en 7dagars utbildning i mig själv för att utvecklas och komma närmare mina mål. Och endel av det är att tro på det man vill och satsa högt. Man kan uppnå allt bara man tror tillräckligt på sig själv och är öppen för det som kommer till en.

Vågar du drömma? I din vildaste fantasi, vad drömmer du om då? Varför skulle du inte kunna nå just detta mål? Fråga dig själv om och om igen vad som hindrar dig från att nå dina mål. Någon gång kommer du finna ett svar som är helt galet och när du tar bort det hindret kommer du vidare. Prova. Våga. Tro.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu börjar känslorna för min favorit årstid komma ordentligt. Älskar hösten, myset, förberedelser av julkalendrar med mera. Så nu ikväll påbörjade jag förberedelserna för årets julkalender. Har inte riktigt bestämt hur många det blir än. Förre året gjorde jag en till min fina vän och en till min yngsta lillasyster. Och fick en tillbaka till mig själv 😍 Det var såååå mysigt. Dock blev allt bestämt så sent förra året så allt blev lite stressigt. I år vill jag ha allt klart innan första december så jag kan njuta sen och göra det jag vill för att räkna ner till julafton.

Likes

Comments

Dagens morgon syssla var att gå till tandläkaren. När jag va klar där gick jag ett ärende inför helgen 😂 På vägen upp mot bilen sa blodsockret att jag behövde göra en instickare på Waynes hos moster. Fick bli en liten fika bara då plånboken inte tillåter annat just nu. Så just nu sitter jag och dricker en iste med persikosmak och äter en minibrownie medan jag låter tiden gå. Sen ska jag hämta hjärtat på jobbet för en sambolunch då han hade vunnit en lunchkupong på jobbet igår 😊 Så det känns onödigt att åka hem nu för att sen åka tillbaka in mot stan. Är så kort tid kvar. Passar på att kika lite i affärer medans då man aldrig går på stan längre.

Likes

Comments

Nu ha ja äntligen krypin ner i sängen efter en dag mestadels i köket.

När jag klev upp idag var jag hungrig på mer än bara vanlig frukost så jag började med korvstroganoff som jag ändå tänkte göra till lunch och matlådor. Så efter lunchen hade jag 4st matlådor klara.

Jag tog undan disken och dammsög hela lägenheten innan jag la mig och vila en stund. Det skulle bli en stund i alla fall men sov i nästan en timme innan hjärtat ringde att han va påväg hem från jobbet 😂 När han kom hem lagade vi spagetti och köttfärssås. Det blev för mycket i wookpannan så vi plockade ur lite som jag gjorde en pastagratäng av då vi hade pasta kvar i kylen. Så medan vi åt middag stod gratängen och gottade till sig i ugnen.

Efter middagen drack vi kaffe och vilade lite på maten. Sen tog vi en promenad med soporna då vi samlat på oss en del sen sist vi gick till sophuset. När vi kom in igen la jag mig i ett bad medan Fredrik spelade lite. Sen gjorde jag iordning de sista matlådorna och tog undan sista disken, så det är fint när man kliver upp imorgon.

Så totalt blev det tre olika rätter och 15 matlådor denna dag. Har dessutom ätit ordentlig lunch och två middagsportioner plus några extra skedar till mig 😂 Är så nöjd med denna lugna sköna dag.

Likes

Comments

En gammal bild får pryda kvällens inlägg. Jag älskar alltid min(a) familj(er). Men vissa dagar är familjen extra viktig. Idag var en sån dag. Vill inte bli så påverkad av omgivningen och vad folk säger, men ibland är det svårt att stå emot. Och då är det mina nära och kära jag lutar mig mot.

Likes

Comments

Go´kväll nu börjar jag avrunda min dag som varit helt fantastisk. Nummer ett är att jag fick vakna med mitt hjärta innan han gick till jobbet. Att se hans trötta men glada ansikte innan han lämnar lägenheten ger mig extra energi på morgonen. Nummer två var att jag ÄNTLIGEN fick träffa en kär vän som jag inte träffat på extremt länge. Hon och barnen kom hit vid lunchtid och stannade tills efter middagen. Vi hann med både måltider, inne lek och utelek och ta igen sååå mycket tid. Men än finns det mycket mer att ta igen. Åh blir helt varm och kärleksfylld i kroppen. Nummer tre var ett fantastiskt webinar med teamet som ger så mycket kärlek och glädje varje gång.

Så med de tre händelserna lägger jag mig nu i sängen med ett stort leende och förbereder mig för en fantastisk tisdag imorgon. Sov gott <3

Likes

Comments