Jag och min sambo J har varit tillsammans i 7 år och tillsammans har vi två st barn, J född 2014 och S född 2016.

J föddes under en semesterresa i Alicante. Hon var beräknad att födas den 6 september så vi tänkte att det vore lugnt med två veckor i Spanien i juli. Liksom en sista resa innan vår familj blev tre. De två veckorna som skulle avslutas med en bilfärd hem den 27 juli blev istället en början på ett nytt liv. 27 juli 2014 kl 19:55 föddes vår dotter på Universitetssjukhuset i Alicante och vi fick den bästa vården. Jag själv var rätt illa däran och fick stanna kvar 6 dagar och J fick stanna kvar 10 dagar. När hon fick komma ut blev vi tvungna att stanna 7 dagar i Spanien och sedan kunde jag, J och svärmor flyga hem. Min sambo körde bilen..  13 augusti 2014 landade vi på svensk mark och det kändes fantastiskt!! 😊 

Oktober 2015 flyttade vi till vår nybyggda villa i ett område utanför huvudstaden. Trivs bra i huset och i området men inte helt förälskad. December 2016 föddes vår son S. 

Augusti/september 2017 åkte vi på semester. Först till Frankrike och sedan Spanien. Under en "walk down the memory laneresa"  till Alicante i år väcktes det något i mig. En känsla av "hemma" på nåt sött. Och jag sa till min sambo: "Här, här kan jag tänka mig att bo" 


To be countiniued....

Likes

Comments