Header

Vi hade studiedag i måndags och jag har varit hemma och vart sjuk tisdag och onsdag. Det är faktist riktigt skönt att bara vara hemma i några dagar men jag saknar alla så otroligt mycket. Jag har inte kunnat låta bli att FaceTimea  med mina kompisar, jjag har ju saknat dom såå mycket. Men imorgon så ska jag till skolan igen och det ska faktist bli riktigt skönt att börja med gamla rutiner igen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så har jag inte varit i skolan på hela dagen. Det var några som skulle åka till Romme och åka skidor och dom som inte skulle med dit fick åka till badhuset. Jag skulle inte till Romme så jag åkte till badhuset med mina kompisar. Vi började dock senare än dom som skulle åka skidor så vi fick sovmorgon. Då passade vi på att ha en sleepover. I badhuset så var det faktiskt mycket roligare än vad jag hade tänkt mig. Jag har verkligen haft en jättemysig dag, och jag har nog skrattat lite för mycket.

Likes

Comments

Nästan alla mina inlägg har raderats, jag fattar ingenting. Så blir så irriterad, jag ska se om jag hittar dom så jag kan publicera dom igen!

Likes

Comments

Har haft en otroligt rolig dag idag. Dom två sista timmarna i skolan var jag verklige på riktigt bra humör. Har nog inte skrattat så mycket på länge, Jag är så glad att jag är omgiven av så otroligt fantastiska människor. Jag har nog dom finaste vännerna man kan ha. Jag är så stolt över att få kalla dom för mina vänner. Sedan efter skolan så åkte jag och några stycken till stan bara för att umgås, det är så himla härligt. Imorgon har jag dansklasser hela förmiddagen så det kommer nog bli en toppen dag imorgon också.

Likes

Comments

Det bästa som finns är att kunna prata ut med någon. Kunna prata om allt och verkligen kunna lita på personen. Det finns ingen människa jag litar så mycket på som min bästa vän. Jag vet att det jag säger till honom stannar hos honom. När folk verkligen lyssnar och förstår är bara helt fantastiskt. Jag personligen skulle inte vilja sitta och prata med någon som inte förstår, eller någon som egentligen inte bryr sig.

Likes

Comments

Det är ofta jag bara försvinner, jag kan vakna till liv av att någon står och viftar med sina händer framför mina ögon. Jag är helt borta. ​Dom frågar oftast vad jag tänker på och jag har egentligen inte något bra svar på det. Jag tänker liksom inte på något, jag vet inte ens att jag existerar. Jag kommer efter i skolan på grund av det här, jag kollar ut genom fönstret och jag drömmer mig bort. Jag hör ingen, jag hör inte lärarens genomgång så jag är oftast helt lost. Jag ska vara ärlig, ibland är mobilen lite roligare än läraren. Men det är det här att jag inte koncentrerar mig, då börjar jag tänka på annat vilket inte är så bra. Jag måste verkligen skärpa till mig när det gäller skolan.

Likes

Comments

​Ni vet när man inte riktigt vet vart man ska ta vägen, man vill bara komma iväg någonstans men man vet inte vart. Man sitter och fantiserar om hur bra livet kunde vart om man flyttade till en annan stad, eller till och med ett annat land. Man skaffar nya kompisar och klurar ut vilka som är äkta och vilka som är falska innan det är försent. Så man slipper bli sårad. Man går för länge utan att veta om denna personen endast är här för att lämna. Det händer allt för ofta att folk bara slutar bry sig, Jag personligen skulle aldrig kunna lämna någon bara sådär utan en förklaring, utan att berätta vad den personen har gjort för fel. Men det där jag sa innan om att bara komma iväg någonstans, flytta, vad som helst. Bara man kommer bort från allting som vill en illa. Det är bara en dröm. Jag har många drömmar om mycket olika saker som jag vet aldrig kommer hända. Jag kan liksom inte riktigt acceptera det, jag vill verkligen att mina drömmar ska bli sanna. En dag kommer jag att flytta och aldrig mer komma tillbaka.

Likes

Comments