Hej folket! Idag har jag varit på lite olika ställen med mormor. Vi var i Stan, Vällingby och sedan i Gärdet där hon köpte lite födelsedags presenterar till mig eftersom att jag fyller år snart och JA jag vet vad det är eftersom att mormor annars skulle köpa nåt random som jag knappt skulle använda hehe. Brukar ni hjälpa släkten att fixa presenter eller får ni dem som överraskningar ?? Men jag är jätteglad över allt men jag får inte öppna presenterna eller använda dem förrän 3 december då jag fyller år vilket är lite tråkigt eftersom att jag är sååå glad över allt❤️

Jag valde iallafall ett par mjukisar ifrån Hollister som är sjukt finaaa, lite borstar ifrån Åhléns, ett skit snyggt marmor skal ifrån Vällingby och dom skit snyyygga 2xu sport tightsen och the one and only Anastasia contour kit 😻

Jag är jätteglad och väldigt tacksam över allt jag fått och längtar tills 3 december såå mycket, hoppas ni har haft en lika bra dag!!! Puss från Elise❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Mode

Likes

Comments

Hej ! Förlåt för att jag inte har lagt upp något på länge men nu kommer något ni kommer vill läsa. Igår var hah på en gymnastik tävling, jag coachade barn som skulle tävla för att jag är tränare inom gymnastik, jag tycker att det är jätte kul men jag tränar eller tränare inte.

Men efter att små barnen var klara så var det en tävling för de lite äldre och videon och bilden är på två tjejer som tävlade för All Star Gymnastics.

Puss Elise 💘💘

Likes

Comments

Hej finisar!

Som sagt i förra blogg inlägget sov min kompis danjo över och vi hade det skit roligt och vi lyssnade musik, dansade, kollade film och hade sjukt kul. Vi åt skit god pizza och pratade massa hemligheter 😏

Vi träffade andra kompisar en stund senare, åkte lite moppe och sedan fixade jag mig och åkte på resturang med en speciell person och hade 7:kt mysigt.

Ovanför är bilder ifrån restaurangen och min outfit,även den goda pizzan😏

Puss Elise

Likes

Comments

Hej bubbisar!! Idag har jag haft en skit rolig daag me min wifeee danjo, vi var hemma hos henne fixade mat som ni ser på bilden och pratade och hade mysigt bara!!

Nu ska vi åka hem till mig och hon ska sova över, vi ska ha ghäda med mys,film och massa mer hoppas ni kommer ha en lika bra dag som jag!

Puss Elise💘💘

Likes

Comments

Hej ! Det här är mitt första inlägg och idag var jag i stan med en kompis, vi hade skit mysigt. Vi träffas inte så ofta så jag har verkligen saknar hne :))))

Puss Elise!

Likes

Comments