Idag har jag hängt i garaget och pysslat om min bil men först vad har hänt sen sist?

Jo jag har börjat köra bland damer och lyckats buda hem en bil på egen hand .

Så den bilen jag har budat hem har sysslat med idag , så har målat o piffat upp den lite 😎

Och ett stort tack till manne och jan ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta år kommer se lite annorlunda ut iom jag kommer va själv , jag har bara ett team i ryggen nu och alla kostnader lär man stå för själv utan någon hjälp.

Så vad har hänt sen oktober 2016? Mycket har hänt vill jag säga . Jag o min dåvarande sambo gått skilda håll sen november månad , han valde att sälja min Volvo jag hade Så han ryckte bort allt för mig. Kvar hade jag stol,bälte och utrustning som tur var.

Detta året kommer jag fightas med damerna istället, Kommer bli tuffare men så roligt .

Min plan och pepp från vänner Och team så kommer jag ut på banan redan mitten av säsongen . Så mycket träning innan dess . Det kommer fortfarande vara lite hemligt vad jag kommer ut med men kan säga att Göran teamchefen för teamet kommer hjälpa mig.

Nu blickar vi framåt och ger detta året en revansch 😎😁

Likes

Comments

​då är vi uppe i Vimmerby, vilken roadtrip från Helsingborg till Vimmerby på ca 4 timmars restid men väl framme så var det värt allt. Känner mig utvilad och pigg för körningen idag, fick en otroligt bra plats även om vi inte hade räknat med det 🙈 alla är så trevliga och glada på detta ställe som Vimmerby gnagerdalen. 

Mer uppdatering över dagen kommer :) så håll utkik ;) 

Likes

Comments

Tyckte gick otroligt bra idag, körde bättre och bättre dock blev det en lite miss med växlande i sista heatet med det lär man sig allt efter hand.

Har aldrig fått pris nu när jag kör debutant men idag fick ett och man känner sig lite stolt när man fick ta emot priset.Tur hade man med sig vädret och det var ett extra plus.

Så nu drar vi vidare mot Vimmerby för en tävling imorgon med.

Skoj helg att spendera 😄

Likes

Comments

godmorgon alla, nu laddar vi en dag på banani Helsingborg sen ikväll blir det vidare till Vimmerby. Hoppas att allt håller som det ska och ett bra väder.

Kallt och molnigt just nu

Likes

Comments

Då har vi lastat bilen och förberett allt, så nu rullar vi neråt mot Tomelilla för träning på svampabanan men innan dess så blir det en vagnbok så den är redo för att kunna träna/tävla som en bil behöver 😄

Likes

Comments

​​​​då blir det träning i Tomelilla för första gången, ska bli spännande att få ta på sin fulla utrustning och få Bromma lite på banan, aldrig kört på en bana innan men skoj ska det 😄

Likes

Comments