Header
View tracker

Nu har jag äntligen bokat flyg till Australien och även kursen är bokad. Turistvisumet är fixat men funderar på att söka work and holiday så man får jobba där men det kostar en del, får fundera på det. Om 123 dagar befinner jag mig i Australien.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det alla helgons dag och mitt jobbpass börjar 12. Stannade hemma sjuk 2 dagar denna veckan då jag inte kunde svälja, men det känns bättre nu så blir nog ett pass på gymmet sen. Annars har jag slutat ett av de tre jobben jag har men det gick några dagar tills jag fick ett nytt, så nu har jag tre jobb igen. Nästa vecka är fullpackad med jobb, men kommer kännas bra sen när lönen rullar in på kontot.

Likes

Comments

View tracker

Var ett tag sedan jag skrev men jobbet har tagit över och är helt slut när jag kommer hem. Är lite förkyld vilket tar på krafterna och dum som jag är så tränar jag även om halsen gör ont, that's who I am.

Sitter och internet shoppar utan att beställa något, finns några godingar man vill ha. Jag har fått något för luvtröjor just nu, men har bara med dragkedja. Sedan har jag fått något för nike tröjor, alltid snyggt till vardags. Luvtröjor eller tjocktröjor är något jag lever i när jag jobbar, varmt och skönt. Sällan jag har jeans till utan det brukar vara yogapants eller träningsbyxor.

Likes

Comments

En bild från Kos får pryda detta inlägg.

Här sitter jag placerad i min säng med en cola light bredvid mig och njuter av min lediga kväll, men ska också jobba imorgon och mitt nya sparande-jag säger ifrån att unna mig. But I'm not complaining. Ska fortsätta min kväll med någon bra film eller realityserie, älskar realityserier. Längtar till den 27 december då jag åker till Filippinerna och spenderar två veckor där. Då blir det jobb och semester samtidigt, skönt. 

Likes

Comments

Jag är en sådan person som måste ha målade naglar annars får jag panik inombords. Jag älskar att måla mina naglar, spelar ingen roll vilken färg det är utan jag älskar det ändå. Färgerna mot mer nude är en favorit men också vita och gråa kan jag ha. Ska jag måla mina naglar gör jag det när jag har mycket tid för att inte stressa och verkligen låta det torka. Har tänkt att spara ut och forma det i coffin shape, så snyggt. När nagellacket börjar åka av naglarna och det ser lite halv fult ut så skäms jag för mina naglarna och vill helst inte visa dom för någon.

Likes

Comments

New York the city that's never sleep eller the city of dreams.

Jag älskar New York och kommer alltid att göra det. I våras var jag där för 5e gången, men det blev en kort vistelse. But I fell in love again. Jag strosade runt där i 4 dagar med musik i öronen helt själv och det var underbart, bästa platsen är nog Times Square där alla sortens människor är. Många turister, människor som klär ut sig, män i kostym, folk med mindre kläder på sig, några i träningskläder och sen de som är stressade. Kommer aldrig att tröttna på New York även om jag har sett det mesta men gillar den energin man får där och hur man blir bemött. Funderar du på att resa så ska du helt klart åka till New York, det är en stad alla borde uppleva. Du kommer inte att bli besviken, det kan jag lova dig. 

Likes

Comments

Livet är som en bok, du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men du kan börja på ett nytt kapitel. Livet har så mycket att erbjuda och allt handlar om ens vilja.

Förut var jag en person som inte kunde göra något själv men på senare tid har jag gjort väldigt mycket saker själv. Det är en stor förändring för mig men också skönt att veta att jag är inte beroende av andra, ibland är det skönt att vara ensam. Att vara ensam kan vara läskigt för en del och det förstår jag men vid något tillfälle i ditt liv kommer du att vara ensam. Några tycker att det händer så mycket i världen så man inte vill åka utomlands men kan säga att risken att något händer dig i något annat land är liten, det är mer troligt att du blir påkörd när du går över ett övergångsställe i Sverige. Klart man vill jobba och tjäna pengar men du har hela livet framför dig till att jobba, vill du resa då ska du tjäna ihop pengar och sen åka. Varför vänta? Jag vill inte vara den som sitter här några år framåt och tänker "tänk om...", jag vill vara den som berättar om det jag varit med om och det jag har sett.. Ta vara på tiden du är ung så länge du kan och gör det bästa av tiden. Det är läskigt med förändringar men förändringar kan vara något positivt också. 

Likes

Comments

Även om jag bara fick för mig förra veckan/helgen att åka på utbildningen så blir jag mer och mer taggad för det. För varje jobbpass jag jobbar känns det bra att veta att jag har ett mål med min lön när den kommer. Men jag tvekar på om jag kommer hinna få in pengar som jag kan ha under resan och om så inte blir kommer jag att få skjuta upp den några månader.

Just nu väntar jag på att dansen ska börja kl. 20:00 och sedan väntas jobb dagen efter. Jag kämpar på och även om jag har fått tagit några dagar off från jobbet pga saker som måste göras så känns det bra. Känns lite trist att det kommer dras från mitt konto varje månad med min mobilräkning men vid något stadie måste man betala för den själv och tyvärr är jag redan där. Måste väl få in i huvudet att jag inte är 15 år längre och att jag är vuxen, so sad. 

Likes

Comments

Jobb 07:30 - 15:45 avklarat och nu är det bara att vila upp inför dansen. Tog nyss en red bull som jag typ lever för men kände att det behövdes då jag nästan somnade på jobbet idag. Var även förbi banken idag och är nu ett steg närmre min resa, I'm so excited. Livet rullar på och eftersom att jag har ett mål känns det bra när jag jobbar, jag jobbar ihop till något jag verkligen vill. Det är verkligen kallt ute och dör varje gång jag går ut, glömmer nästan av hur kallt det egentligen är. 

Likes

Comments

Jag som person har aldrig gillat träning överhuvudtaget när jag var mindre. Jag spelade tennis ett tag och dansade men det varade inte länge. Det var när jag var 15 år som jag började att gå på 1 h promenader varje dag, kunde varit längre. Träningen blev en stor del av mitt liv när mina föräldrar skilde sig och jag gick dit varje dag efter skolan och prioriterade inte skolan på det sättet jag skulle egentligen gjort, vilket resulterade till att det gick dåligt för mig. Jag märkte det aldrig då men nu på senare tid har jag insett hur mycket skilsmässan påverkade mig. Jag tappade kontakten med kompisar och låste in mig själv, det kunde då dagar utan att jag pratade med någon. Det var vid den här tiden som jag började på gymmet och då var jag 16 år. Gymmet blev som min trygghetszon och ingen kunde komma åt mig där, jag gick in i min bubbla varje gång jag kom dit. Sedan dess har jag alltid tränat oavsett hur jag mår och det har väl gjort att tränar jag inte så mår jag psykiskt dåligt. Jag tränar för att må bra och göt mig själv, men klart man vill se en förändring. Träningen betyder mycket för mig och det kommer den alltid att göra. Att gå från att inte träna alls till att träna ungefär varje dag, makes me proud. 

Likes

Comments