Header

Det var ett tag sen jag kikade in och gjorde ett inlägg här. Har inte hänt så mycket sedan sist, jag jobbar på mitt gamla jobb och letar nytt. Idag fick jag veta av vår hyresvärd att jag kan byta till en mindre lägenhet som ligger i samma hus fast trappuppgången bredvid och vi ska bara skriva på papperna så är allt klart sedan. Ska bli så skönt att bo i eget och har redan börjat köpa saker så det är bara att flytta in när jag målat om lite. Kommer ta en del saker från den lägenheten jag bor i nu med min mamma då hon ska flytta till Filippinerna och kan därför inte ta med sig stora saker som tex soffan. Sitter och kollar på bilderna från lägenheten nästan varje dag och planerar ut vart allt ska stå. Jag ska flytta till en 1:a som är 51kvm2 stor, vilket är väldigt skönt då jag bott i en 3:a större delen ensam och om 1 månad börjar flytten.
Det är flyttkaos här hemma med andra ord, men det kan jag leva med ett tag till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om 1 månad och 9 dagar börjar resan hem till Sverige igen. Har så mycket att göra när jag kommer hem och vissa saker är roligare än andra, dels köpa nya sommardäck och frambromsar till min bil är inget roligt att spendera pengar på. Men ser framemot att träffa alla igen, har ju ändå varit borta lite över 3 månader då. Jobb väntas redan i augusti men ska också söka nya jobb då jag inte vill vara kvar där jag är. Drömmen är att ha ett eget företag eller att kunna jobba hemifrån.

32 grader är i Filippinerna, så skönt med värme efter Australien. Ska fortsätta njuta och ta vara på tiden i solen.

Likes

Comments

4 veckor gick för fort enligt mig och många minnen har gjorts, både bra och dåliga. Denna helgen som varit lämnade de flesta och åkte hem igen och det var jobbigt att säga hejdå. Vi var 16 personer som har varit med varandra 24 h om dygnet i 1 månad och dom blir en liten del av en själv. Hoppas att få träffa några igen, pratades om att hälsa på varandra och se hur vi bor hemma. Denna resa är inget jag ångrar, utan är något jag vill göra igen men inte på samma sätt. Jag kommer definitivt att åka tillbaka till Australien och upptäcka mer, som det ser ut nu har jag ingen plan att stanna i Sverige under en lång period. Mitt liv har en framtid någon annanstans.

Likes

Comments

Idag har det gått 1 vecka här i Australien.

Idag fyllde jag 20 år och jag var omringad av människor som får mig att le, var även och såg över Sydney i 360 grader. Vi är en grupp på 18 personer och bara 4 personer åkte med någon hit, resten kom hit själva. Dessa människor är så trevliga, glada, omtänksamma och de gör mig så glad. Vi skämtar redan både med och om varandra, vi har så roligt ihop och jag ser framemot de 3 veckorna som är kvar.

Likes

Comments

Sista jobbdagen avklarad, lite segt att sluta 5 men dagen rullade på rätt fort ändå med fint väder. Känns helt sjukt att om en vecka just denna stund sitter jag på ett av de tre planen mot Sydney. Nästa vecka innan det bär av mot Australien har jag en del saker att fixa både inför resan och saker hemma, besöka banken t.ex. Efter jobbet åkte jag till gymmet och pausade mitt gymkort och då kom det som en smäll i ansiktet på mig att det är inte långt kvar tills jag åker. På 5 år har jag aldrig pausat eller sagt upp mitt gymkort, bara bytt gym och det känns så konstigt.

10 dagar kvar och jag är både redo men ändå inte.

Likes

Comments

Just nu ser mina tre sista veckor ut såhär innan jag åker. Ska jobba på samma ställe hela tiden vilket är skönt men kanske också lite tråkigt, hade ett ställe som jag tänkte vara på den 24 men några andra hann före och bokade mig. Den 24 mars är min sista arbetsdag för den här gången och sen får vi se hur det blir. Veckan som kommer ska jag ha fått gjort några telefonsamtal samt möten så allt är klart.

Likes

Comments

Hemkommen efter att har varit i Jönköping där det var öppet hus på deras universitet. Jag har inte planerat att plugga vidare utan åkte med dit för att kanske ta reda på vad jag vill plugga om jag nu ska plugga vidare. Hittade något som intresserade mig men då behöver jag gå en matematikkurs som jag inte läste på gymnasiet och eftersom att matematik inte är min starkaste sida så tvekar jag på att fortsätta plugga. Får se hur det blir efter resan.

Likes

Comments

Snökaos är i staden mitt i mars månad, lite sorgligt. Jag gillar inte snö så mycket och hade önskat att det skulle bli sol och lite värme nu men då känns det ännu bättre att jag åker om 29 dagar. Blir en innedag för mig då det både snöar och blåser ute. Vaknade idag med att jag inte kunde svälja och hela halsen gjorde ont men ska ändå träna vid halv 5 då halsen känns bättre några ipren senare. Beställde även ett par nya Dr denim jeans som behövs då mina nuvarande är väldigt urtvättade och slitna.

Likes

Comments

Igår blev det bestämt att jag och tre kompisar skulle åka till Ulricehamn idag för att kolla lite på Lager157. Blev en tidig start på lördagen för min del och sedan bar det av mot Ulricehamn, blev en ny bomberjacka för mig, så bytte ut den gamla mot en ny. Kom hem för ungefär 1 timma sedan och snart bär det av mot en annan kompis där vi ska ha myskväll framför mello. Mår lite illa men det försvinner nog senare, hoppas att det inte är magsjuka igen.

Likes

Comments