Header

Igår blev jag ledsen när jag insåg att jag inte får min lön förrän på måndag, men det positiva var att jag fick sluta tidigt vilket betydde att jag började tidigt. Nu blir det lunch och sedan ska jag åka till min pappa och vara där lite i eftermiddag. Ikväll är det inget speciellt planerat utan blir en lugn lördagskväll framför tv.

Denna helg består av träning, städa och födelsedagsfirande. Ledig på måndag så blir en långhelg och sedan får vi se hur jobbveckan ser ut. 

Likes

Comments

Idag blev det en fika med en av mammas jobbarkompisar som är som en extra mamma för mig. Diskuterades lite om jag ska ta flyget från Sydney till Manila direkt istället för att åka hem en månad och sedan åka igen, hade kanske varit skönt att packa om väskan och köpa det som behövs men vi får se. Blir det så att jag åker till Filippinerna direkt efter så blir jag nog borta ungefär 1 månad eller mer, ser jag framemot.

Även bestämt mig om att jobberbjudandet fortfarande finns kvar kommer jag ta det efter Australien för då betyder det att jag kan jobba på semestern.

Likes

Comments

Vaknade till att mobilen ringde och blev lite terapi prat där, blev en fika bokad imorgon. Sedan blev det en promenad på Kinnekulle med två bra kompisar, efter det hem och byta om för gymmet. Åt nyss avokado sushi som jag köpte med hem och nu ska jag inte göra så mycket, sätta på en film kanske eller lägga en ansiktsmask. Kanske blir lite nätshopping, får se men ska försöka att låta bli.

Likes

Comments

1. Overknee boots 2. Stella McCartney väska 3. Sonos högtalare 3. Glow Kit från Anastasia Beverly Hills

Några av de saker som jag skulle vilja denna månaden. Vem vill inte ha ett glow kit från Anastasia, synd att det är bara så dyrt. En Stella McCartney väska har alltid varit något jag velat ha men får bli något jag längre fram får införskaffa mig.

Likes

Comments

Idag är det valentine's day och jag har inte gjort något speciellt, tagit det lugnt. Införskaffade mig ett par nya jeans idag då nelly.com hade lite valentine's day sak där det var 20%. Även tagit en dusch för imorgon börjar livet igen efter magsjukan och jobba med småbarn, ska bli lite mysigt faktiskt. Ska snart fixa mig inför sängen och sätta på en film för att sedan få en bra sömn då det väntas jobb imorgon.

Likes

Comments

I lördags blev det 20-års firande för 3 kompisar. En lyckad kväll även om det uppstod lite grejer under kvällen men inget som förstörde något. Mådde lite dåligt mot slutet och sedan låg jag hela natten och spydde, från 02-06 och somnade sedan. Dagen efter alltså igår spydde jag hela dagen, visade sig då att jag har blivit magsjuk. Jag jobbar som vikarie på olika förskolor och just nu går det runt magsjuka så det är inte så konstigt att jag blivit smittad, men jag har varit hemma en del för att slippa bli smittad och jobbade sedan 2 dagar och bara efter det blev jag smittad. Idag mår jag lite bättre och försöker få i mig lite mat men får ta det lite försiktigt, blev att sjukanmäla mig och chefen tyckte att jag skulle stanna hemma imorgon också.

Blev en tröst-nätshopping också på det, underbart. Men nu ska jag sova lite till så jag får mer sömn.

Likes

Comments

Lightbox är en slags lampa som man kan ha bokstäver på. Kallas cinema lightbox eller bara lightbox. Jag tycker att det är snyggt, dels för att man kan skriva vad man vill och man kan både ha den på väggen men den kan också stå på en hylla. Jag hade velat ha en i mitt fönster eller sittandes ovanför sängen kanske men känner att den får bli ett köp när jag flyttar hemifrån.

Likes

Comments

Idag tog jag en ledig dag från jobbet för att spendera den med min kompis som jag känt i 14 år. Vi tog bilen till Trollhättan och gick runt där lite fick med mig en myströja hem från Cubus. Blir en lugn kväll med film. Sedan väntas jobb veckorna framöver. Det är så skönt med fredagar, man vet att det är 2 lediga dagar framför och det känns som att alla är gladare än vanligt.

Likes

Comments