Header

En bild från Kos får pryda detta inlägg.

Här sitter jag placerad i min säng med en cola light bredvid mig och njuter av min lediga kväll, men ska också jobba imorgon och mitt nya sparande-jag säger ifrån att unna mig. But I'm not complaining. Ska fortsätta min kväll med någon bra film eller realityserie, älskar realityserier. Längtar till den 27 december då jag åker till Filippinerna och spenderar två veckor där. Då blir det jobb och semester samtidigt, skönt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är en sådan person som måste ha målade naglar annars får jag panik inombords. Jag älskar att måla mina naglar, spelar ingen roll vilken färg det är utan jag älskar det ändå. Färgerna mot mer nude är en favorit men också vita och gråa kan jag ha. Ska jag måla mina naglar gör jag det när jag har mycket tid för att inte stressa och verkligen låta det torka. Har tänkt att spara ut och forma det i coffin shape, så snyggt. När nagellacket börjar åka av naglarna och det ser lite halv fult ut så skäms jag för mina naglarna och vill helst inte visa dom för någon.

Likes

Comments

New York the city that's never sleep eller the city of dreams.

Jag älskar New York och kommer alltid att göra det. I våras var jag där för 5e gången, men det blev en kort vistelse. But I fell in love again. Jag strosade runt där i 4 dagar med musik i öronen helt själv och det var underbart, bästa platsen är nog Times Square där alla sortens människor är. Många turister, människor som klär ut sig, män i kostym, folk med mindre kläder på sig, några i träningskläder och sen de som är stressade. Kommer aldrig att tröttna på New York även om jag har sett det mesta men gillar den energin man får där och hur man blir bemött. Funderar du på att resa så ska du helt klart åka till New York, det är en stad alla borde uppleva. Du kommer inte att bli besviken, det kan jag lova dig. 

Likes

Comments

Livet är som en bok, du kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men du kan börja på ett nytt kapitel. Livet har så mycket att erbjuda och allt handlar om ens vilja.

Förut var jag en person som inte kunde göra något själv men på senare tid har jag gjort väldigt mycket saker själv. Det är en stor förändring för mig men också skönt att veta att jag är inte beroende av andra, ibland är det skönt att vara ensam. Att vara ensam kan vara läskigt för en del och det förstår jag men vid något tillfälle i ditt liv kommer du att vara ensam. Några tycker att det händer så mycket i världen så man inte vill åka utomlands men kan säga att risken att något händer dig i något annat land är liten, det är mer troligt att du blir påkörd när du går över ett övergångsställe i Sverige. Klart man vill jobba och tjäna pengar men du har hela livet framför dig till att jobba, vill du resa då ska du tjäna ihop pengar och sen åka. Varför vänta? Jag vill inte vara den som sitter här några år framåt och tänker "tänk om...", jag vill vara den som berättar om det jag varit med om och det jag har sett.. Ta vara på tiden du är ung så länge du kan och gör det bästa av tiden. Det är läskigt med förändringar men förändringar kan vara något positivt också. 

Likes

Comments

Även om jag bara fick för mig förra veckan/helgen att åka på utbildningen så blir jag mer och mer taggad för det. För varje jobbpass jag jobbar känns det bra att veta att jag har ett mål med min lön när den kommer. Men jag tvekar på om jag kommer hinna få in pengar som jag kan ha under resan och om så inte blir kommer jag att få skjuta upp den några månader.

Just nu väntar jag på att dansen ska börja kl. 20:00 och sedan väntas jobb dagen efter. Jag kämpar på och även om jag har fått tagit några dagar off från jobbet pga saker som måste göras så känns det bra. Känns lite trist att det kommer dras från mitt konto varje månad med min mobilräkning men vid något stadie måste man betala för den själv och tyvärr är jag redan där. Måste väl få in i huvudet att jag inte är 15 år längre och att jag är vuxen, so sad. 

Likes

Comments

Jobb 07:30 - 15:45 avklarat och nu är det bara att vila upp inför dansen. Tog nyss en red bull som jag typ lever för men kände att det behövdes då jag nästan somnade på jobbet idag. Var även förbi banken idag och är nu ett steg närmre min resa, I'm so excited. Livet rullar på och eftersom att jag har ett mål känns det bra när jag jobbar, jag jobbar ihop till något jag verkligen vill. Det är verkligen kallt ute och dör varje gång jag går ut, glömmer nästan av hur kallt det egentligen är. 

Likes

Comments

Jag som person har aldrig gillat träning överhuvudtaget när jag var mindre. Jag spelade tennis ett tag och dansade men det varade inte länge. Det var när jag var 15 år som jag började att gå på 1 h promenader varje dag, kunde varit längre. Träningen blev en stor del av mitt liv när mina föräldrar skilde sig och jag gick dit varje dag efter skolan och prioriterade inte skolan på det sättet jag skulle egentligen gjort, vilket resulterade till att det gick dåligt för mig. Jag märkte det aldrig då men nu på senare tid har jag insett hur mycket skilsmässan påverkade mig. Jag tappade kontakten med kompisar och låste in mig själv, det kunde då dagar utan att jag pratade med någon. Det var vid den här tiden som jag började på gymmet och då var jag 16 år. Gymmet blev som min trygghetszon och ingen kunde komma åt mig där, jag gick in i min bubbla varje gång jag kom dit. Sedan dess har jag alltid tränat oavsett hur jag mår och det har väl gjort att tränar jag inte så mår jag psykiskt dåligt. Jag tränar för att må bra och göt mig själv, men klart man vill se en förändring. Träningen betyder mycket för mig och det kommer den alltid att göra. Att gå från att inte träna alls till att träna ungefär varje dag, makes me proud. 

Likes

Comments

​Idag har jag helg för en dag och sedan börjar jag jobba imorgon igen. Klockan är redan halv 4 och jag vaknade ganska sent då jag valde att sova ut idag och det var behövligt. Idag blir det ingen träning för mig då jag har tränat varje dag denna vecka och får tvinga mig själv ibland att ta vilodagar, det var en tid som jag ansåg att vilodagar var dåligt och tränade då 7 dagar i veckan. Jag har slutat äta godis och skräpmat, men jag dricker nocco/celsius ibland eller ganska ofta och kan även bli någon red bull då och då. Försöker att bli mer hälsosam men det tar tid och sedan gäller det att stå emot skräpmat. Förutom träningen så ska jag på torsdag ska jag fixa lite saker och planera samt ringa de som har hand om utbildningen angående betalning osv. Insåg väl nu att jag måste både spara pengar för resan men också att ha under själva resan, får vara extra snål i några månader framöver nu. 

Likes

Comments

Min dröm är att resa och se annat. Sedan jag var liten tills jag var 14 år var vi alltid utomlands 3-4 veckor under sommarlovet och det är väl så jag började att gilla det. Jag är van att resa och jag älskar känslan att komma till ett nytt ställe. På senaste tiden har vi åkt till samma ställe och det är väl mindre roligt men skönt att komma iväg. Jag har flugit hem ensam flera gånger men aldrig åkt iväg själv till ett land jag aldrig har varit i. Att sitta i ett flygplan i flera timmar är inget problem för mig, känslan att ingen kommer åt dig är det bästa som finns men klart man är rädd att något ska hända. Nackdelen med att flyga är att jag mår dåligt efter 8 h i ett flygplan så jag måste ta åksjuketabletter men det går bra. 

Att bo utomlands är en dröm och även jobba då, kunna leva mitt liv i ett land som inte är Sverige. Då utvecklar man ju även sin engelska eller något annat språk vilket är ett plus. Vi får se vad som händer närmare april månad. 

Likes

Comments

Nu när jag läser mitt förra inlägg så inser jag att det kanske var lite rörigt och det ber jag om ursäkt för. De mesta av mina tankar kom ut och jag bara hamnade in the moment så att säga.

För att vara mer rakt på sak så har jag bestämt mig för en utbildning i Australien som är 4 veckor och chansen finns att jag stannar kvar i Australien om jag tycker om landet. Jag har bestämt mig för April månad för då kommer jag ha tid att tänka och bearbeta men också jobba ihop pengar. Att resa till Australien är inget jag gör spontant, det kostar. Tanken med bloggen just nu är väl att om jag åker kommer jag uppdatera om min upplevelse men också kanske få ut lite tankar, vem vet jag kanske till och med får en idé att ta bort den. Eftersom att jag har tänkt att åka iväg själv är det jobbigt mentalt för mig, jag kommer inte att känna någon och tänk om jag inte kommer bra överens med de andra där. Mina alternativ just nu är att antingen åker jag och upplever det eller så är jag hemma och jobbar. I'm a mess right now.

Likes

Comments