Header

Sista jobbdagen avklarad, lite segt att sluta 5 men dagen rullade på rätt fort ändå med fint väder. Känns helt sjukt att om en vecka just denna stund sitter jag på ett av de tre planen mot Sydney. Nästa vecka innan det bär av mot Australien har jag en del saker att fixa både inför resan och saker hemma, besöka banken t.ex. Efter jobbet åkte jag till gymmet och pausade mitt gymkort och då kom det som en smäll i ansiktet på mig att det är inte långt kvar tills jag åker. På 5 år har jag aldrig pausat eller sagt upp mitt gymkort, bara bytt gym och det känns så konstigt.

10 dagar kvar och jag är både redo men ändå inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Just nu ser mina tre sista veckor ut såhär innan jag åker. Ska jobba på samma ställe hela tiden vilket är skönt men kanske också lite tråkigt, hade ett ställe som jag tänkte vara på den 24 men några andra hann före och bokade mig. Den 24 mars är min sista arbetsdag för den här gången och sen får vi se hur det blir. Veckan som kommer ska jag ha fått gjort några telefonsamtal samt möten så allt är klart.

Likes

Comments

Hemkommen efter att har varit i Jönköping där det var öppet hus på deras universitet. Jag har inte planerat att plugga vidare utan åkte med dit för att kanske ta reda på vad jag vill plugga om jag nu ska plugga vidare. Hittade något som intresserade mig men då behöver jag gå en matematikkurs som jag inte läste på gymnasiet och eftersom att matematik inte är min starkaste sida så tvekar jag på att fortsätta plugga. Får se hur det blir efter resan.

Likes

Comments

Snökaos är i staden mitt i mars månad, lite sorgligt. Jag gillar inte snö så mycket och hade önskat att det skulle bli sol och lite värme nu men då känns det ännu bättre att jag åker om 29 dagar. Blir en innedag för mig då det både snöar och blåser ute. Vaknade idag med att jag inte kunde svälja och hela halsen gjorde ont men ska ändå träna vid halv 5 då halsen känns bättre några ipren senare. Beställde även ett par nya Dr denim jeans som behövs då mina nuvarande är väldigt urtvättade och slitna.

Likes

Comments

Igår blev det bestämt att jag och tre kompisar skulle åka till Ulricehamn idag för att kolla lite på Lager157. Blev en tidig start på lördagen för min del och sedan bar det av mot Ulricehamn, blev en ny bomberjacka för mig, så bytte ut den gamla mot en ny. Kom hem för ungefär 1 timma sedan och snart bär det av mot en annan kompis där vi ska ha myskväll framför mello. Mår lite illa men det försvinner nog senare, hoppas att det inte är magsjuka igen.

Likes

Comments

Idag blev det en fika med en av mammas jobbarkompisar som är som en extra mamma för mig. Diskuterades lite om jag ska ta flyget från Sydney till Manila direkt istället för att åka hem en månad och sedan åka igen, hade kanske varit skönt att packa om väskan och köpa det som behövs men vi får se. Blir det så att jag åker till Filippinerna direkt efter så blir jag nog borta ungefär 1 månad eller mer, ser jag framemot.

Även bestämt mig om att jobberbjudandet fortfarande finns kvar kommer jag ta det efter Australien för då betyder det att jag kan jobba på semestern.

Likes

Comments

Vaknade till att mobilen ringde och blev lite terapi prat där, blev en fika bokad imorgon. Sedan blev det en promenad på Kinnekulle med två bra kompisar, efter det hem och byta om för gymmet. Åt nyss avokado sushi som jag köpte med hem och nu ska jag inte göra så mycket, sätta på en film kanske eller lägga en ansiktsmask. Kanske blir lite nätshopping, får se men ska försöka att låta bli.

Likes

Comments