​Heeej! Det var ett tag sen.. hehe. 

Jag sitter i soffan och äter frukost samtidigt som jag planerar halloween tillsammans med mamma (viktigt viktigt det här med halloween). i år blir det nog rekord på inbjudningslistan! 


Annars så jobbar jag lite på lagret, lite med hemsidan och väntar på svar på ännu ett jobb! Får jag detta jobbet kan jag planera min tid bättre och få tid över till att plugga. Jaaa jag pluggar till högskoleprovet, har till och med köpt en övningsbok av Oliver! Hoppas att jag kommer höja mig från förra resultatet som var lite för lågt för mitt eget bästa haha. well well, game on. 


Nu måste jag väcka Philip och go to work!


Hej så länge <3​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kände att jag ville fräscha upp sängen lite, så köpte lite tyg och sydde nya kuddar, skaffade också nytt påslakanset och plädar. Philip valde temat marin och här är resultatet!


Likes

Comments

Kolbotten är världens mest fett och kaloririka maträtt som går att äta. Just därför ska man äta den en gång per sommar, det räcker! Men så gott!Likes

Comments

När jag och Philip var i Grisslehamn åkte vi ut till Edblad i gåsvik, där jag fick med mig lite hem. Jag köpte Aija necklace & bracelet, thassos necklace och den roséfärgade fick jag i studentpresent!

Älskar edblad!

Likes

Comments

Hej!

Jag är sedan länge sen hemma från USA, och även om det var en fantastisk resa så var det skönt att få komma hem och få träffa familjen. Skönt är det även att Alice kommit hem till Sverige! Nu flyttar hon till Göteborg för plugg på CHALMERS!!! Så otroligt stolt över henne!<3 Direkt när jag kom hem så drog jag och my man ner på roadtrip till Åhus för att fira midsommar, lika grymt som alltid. Sen var det bara att hinna komma hem igen innan vi skulle flytta in honom i hans nya lägenhet, som jag i skrivande stund sitter i. Bilder kommer!


Annars så har jag fullt upp med jobbet på lagret, nytt jobbsökande och försöka planera lite i framtiden, typ vad jag ska bli, haha. Jag kommer nog knäcka den nöten, det vet jag


Nu måste jag springa iväg till jobbet


xx FannyFikapaus med Claydon på Global, grymt god smoothie och tårta!

Snygging med hund

Min bästa Lovisa fixade till mitt barr. Hon är så duktig!<3

Midsommar

Philip hittade en kompis, Vilma! (Kusindotter)

​Inte alla som diggar PBM, inte jag iallafall

Likes

Comments

Idag kom vi till Monterey, som är en liten stúrfarstad belägen mellan LA och San Fransisco. Vi gick ner till byn och handlade på Trader Joe's och satte oss på en bänk på väg ner till hamnen och slängde i oss maten. Sedan kom vi till massa stånd med fiskrestauranger och sötvattensmyckes-affärer! Supermysigt! Vi gick ner till stranden och la oss där i ca fem minuter för blåsten gjorde att vi fick sand exakt överallt haha. Fångade inte så mycket på bild då jag råkade ställa in kameran fel så alla bilder blir vita, hehe typiskt mig. Vi stannar här en dag till så kanske kommer fler bilder ändå! Nu har jag jobbat lite med hems väntar på tjejerna som varit vid poolen i några timmar nu. Vi ska äta indiskt ikväll och jag är SÅ TAGGAD! <3

Likes

Comments

Vilket ställe alltså. Grand canyon måste vara bland det vackraste ställen jag varit på! Från vegas tog det 4,5 timma att komma dit men det var så värt det!

Likes

Comments

Heeej! Vi är i Las Vegas nu och har varit här i två dagar. Här är det sjukt varmt, typ 50 grader! Vi bor på Hotel Plaza vilket är ett av de äldre hotellen som finns. Vi har inte hunnit fota speciellt mycket när vi varit här för antingen har det varit för varmt eller så har vi åkt till Target och shoppat, haha :) Bilder på mina fynd kommer snarast! Ikväll ska vi ut på restaurang och äta lite finare så vi ska börja fixa i ordning oss inför det. Imorgon bär det av till Grand Canyon! FAN VAD JAG LÄNGTAT!!

Likes

Comments